Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Süper Lig 23. Hafta | Fenerbahçe - Galatasaray | 8 Mart Pazar - 19.00

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Yok yok idda oranlarından da belli GS'ın yenmesi SÜPRİZ sonuç bu maçta kime sorarsan sor.

1- Derbileri daha çok ihtiyacı olan kazanır
2- Evsahibi yenilmez
3- makas ->kağıt->taş ==> fener->GS->Bjk

Fener kazanacak büyük ihtimal. Gene de GS kazanır ihtimali bile heyecanladırıyor.
Ben tahminimi yapmıştım bir iki sayfa geride

ilk golü GS atar Maç 3.5 gol altı biter.
0-1 1-1 2-1 skorlarından biri maç sonusu
Mesaj tarihi:
eger tayyip azizi gondermeye bas koymamissa bu maci her turlu fener kazanacak

ha fener kaybederse aziz yine gitmez ama sonun baslangici olur. tayyip de yanina cektigi azizin gitmesini istemez su an. o yuzden gs nin kazanmasi gibi bir sey ihtimal disi. anca beraberlik olur ki sanmam, 2-1 3-1 gibi bi skorla yener fener.
Mesaj tarihi:
kart sayisi - fb > gs (9/10)
caner sari kart gorur (9/10)
iki takim da gol atar (8/10)
sabri sari kart gorur (7/10)
kirmizi kart - cikmaz (7/10)
Mesaj tarihi:
bizimkilerin temiz olmadıgını biliyorum da forma yakmak ne la?

kahrolsun cimbombom diye de bagırmıslar mıdır acaba?

bi de son yılların en sakin derbisine falan gidiyoruz.
Mesaj tarihi:
madcow said:

Kızıltoprak'ta toplanan Fenerbahçeli taraftarlar, Galatasaray formasını yaktı. Gelişmeleri takip ediyoruz...

bu nedir?

Orjinal forma alıp yakmaları lazım, yoksa sayılmaz.
Mesaj tarihi:
Eveet ilk 11'ler de belli oldu. Umut ilk 11'de doğruymuş, çift forvet+Sneijder başlıyoruz bakalım hayırlısı

Fenerbahçe: Volkan, Gökhan, Egemen, Alves, Caner, Mehmet Topal, Emre, Kuyt, Emenike, Diego, Sow
Galatasaray: Muslera, Sabri, Chedjou, Hakan, Telles, Hamit, Selçuk, Olcan, Sneijder, Burak, Umut
Mesaj tarihi:
Koray Günter, ikinci yarı hep ilk 11 çıktı. O kadar iyiyse, bu maçta bayadır oynamayan Hakan'a neden döndük ?

O kadar iyi değilse, Hakan daha iyiyse, neden hep onunla oynamıyorduk bugüne kadar ?
Sakatlık varsa bilemem tabi.
Mesaj tarihi:
Form düşüklüğü + tecrübe. Baltanın kalitesi belli, hiçbir zaman YILDIZ savunmacı olmadı ama pek süprizi yoktur. Bence kesinlikle doğru hamle. Yasin'i görmeyi isterim bir tek maç bitmeden onun dışında çok iyi kadro.

Umutun olması Burağa çok yarayacaktır.
  • Yeni Oluştur...