sostizm Mesaj tarihi: Mart 8, 2015 Mesaj tarihi: Mart 8, 2015 Yok yok idda oranlarından da belli GS'ın yenmesi SÜPRİZ sonuç bu maçta kime sorarsan sor. 1- Derbileri daha çok ihtiyacı olan kazanır 2- Evsahibi yenilmez 3- makas ->kağıt->taş ==> fener->GS->Bjk Fener kazanacak büyük ihtimal. Gene de GS kazanır ihtimali bile heyecanladırıyor. Ben tahminimi yapmıştım bir iki sayfa geride ilk golü GS atar Maç 3.5 gol altı biter. 0-1 1-1 2-1 skorlarından biri maç sonusu
DoruK Mesaj tarihi: Mart 8, 2015 Mesaj tarihi: Mart 8, 2015 eger tayyip azizi gondermeye bas koymamissa bu maci her turlu fener kazanacak ha fener kaybederse aziz yine gitmez ama sonun baslangici olur. tayyip de yanina cektigi azizin gitmesini istemez su an. o yuzden gs nin kazanmasi gibi bir sey ihtimal disi. anca beraberlik olur ki sanmam, 2-1 3-1 gibi bi skorla yener fener.
vulga Mesaj tarihi: Mart 8, 2015 Mesaj tarihi: Mart 8, 2015 kart sayisi - fb > gs (9/10) caner sari kart gorur (9/10) iki takim da gol atar (8/10) sabri sari kart gorur (7/10) kirmizi kart - cikmaz (7/10)
madcow Mesaj tarihi: Mart 8, 2015 Mesaj tarihi: Mart 8, 2015 Kızıltoprak'ta toplanan Fenerbahçeli taraftarlar, Galatasaray formasını yaktı. Gelişmeleri takip ediyoruz... bu nedir?
kavurma Mesaj tarihi: Mart 8, 2015 Mesaj tarihi: Mart 8, 2015 bizimkiler çok temizmiş gibi bir tarafı kötü göstermeye çalışmayalım, ülke olarak bokun içinde yüzüyoruz madcow.
madcow Mesaj tarihi: Mart 8, 2015 Mesaj tarihi: Mart 8, 2015 bizimkilerin temiz olmadıgını biliyorum da forma yakmak ne la? kahrolsun cimbombom diye de bagırmıslar mıdır acaba? bi de son yılların en sakin derbisine falan gidiyoruz.
Kithnos Mesaj tarihi: Mart 8, 2015 Mesaj tarihi: Mart 8, 2015 madcow said: Kızıltoprak'ta toplanan Fenerbahçeli taraftarlar, Galatasaray formasını yaktı. Gelişmeleri takip ediyoruz... bu nedir? Orjinal forma alıp yakmaları lazım, yoksa sayılmaz.
Asriel Mesaj tarihi: Mart 8, 2015 Mesaj tarihi: Mart 8, 2015 Maça giden pati var mı?Migros tribününde buluşabiliriz...
pascalnouman Mesaj tarihi: Mart 8, 2015 Mesaj tarihi: Mart 8, 2015 fener ezergecerus bizim isimize gelir :D
sostizm Mesaj tarihi: Mart 8, 2015 Mesaj tarihi: Mart 8, 2015 atesbenicagiriyo said: beraberlik %98 ohh verdiği orana bak adamın. Müsadenle şu erman hoca swf'sini bırakıp gideyim :) http://inciswf.com/ermanhoca.swf
sostizm Mesaj tarihi: Mart 8, 2015 Mesaj tarihi: Mart 8, 2015 Eveet ilk 11'ler de belli oldu. Umut ilk 11'de doğruymuş, çift forvet+Sneijder başlıyoruz bakalım hayırlısı Fenerbahçe: Volkan, Gökhan, Egemen, Alves, Caner, Mehmet Topal, Emre, Kuyt, Emenike, Diego, Sow Galatasaray: Muslera, Sabri, Chedjou, Hakan, Telles, Hamit, Selçuk, Olcan, Sneijder, Burak, Umut
forgiver Mesaj tarihi: Mart 8, 2015 Mesaj tarihi: Mart 8, 2015 ilk golü yersek kolay kolay çıkartamaycağımzı bir kadro caner; telles ve olcanın kanada giderse dağıtır geçer
sardalya Mesaj tarihi: Mart 8, 2015 Mesaj tarihi: Mart 8, 2015 Olcan mi (:P) ben olsam 10 kisi cikarim
miyaw33 Mesaj tarihi: Mart 8, 2015 Mesaj tarihi: Mart 8, 2015 4-1 aldıgımız lincolnlü dönemden beri hiç gs den cekınmemıstım ama bugün 3-1 rahat gs alır maçı,bizim takım çok havalandı,gs sondurur balonu.
Liebe Mesaj tarihi: Mart 8, 2015 Mesaj tarihi: Mart 8, 2015 galatasarayın ceza sahasının önünde debelenip duracaz tamam belli oldu, hamit selçuk kitler orayı çok fna
Kithnos Mesaj tarihi: Mart 8, 2015 Mesaj tarihi: Mart 8, 2015 Koray Günter, ikinci yarı hep ilk 11 çıktı. O kadar iyiyse, bu maçta bayadır oynamayan Hakan'a neden döndük ? O kadar iyi değilse, Hakan daha iyiyse, neden hep onunla oynamıyorduk bugüne kadar ? Sakatlık varsa bilemem tabi.
sostizm Mesaj tarihi: Mart 8, 2015 Mesaj tarihi: Mart 8, 2015 Form düşüklüğü + tecrübe. Baltanın kalitesi belli, hiçbir zaman YILDIZ savunmacı olmadı ama pek süprizi yoktur. Bence kesinlikle doğru hamle. Yasin'i görmeyi isterim bir tek maç bitmeden onun dışında çok iyi kadro. Umutun olması Burağa çok yarayacaktır.
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Mart 8, 2015 Mesaj tarihi: Mart 8, 2015 bu ne lan? galatasaray yener çıkmış? paticik? alooo?! silkin de kendine gel?! kim favori çıkarsa o yenilir yeğenlerim. öğrenemediniz daha.
sabonis Mesaj tarihi: Mart 8, 2015 Mesaj tarihi: Mart 8, 2015 maçı izlemek isteyen bir insanoğlu olarak mesaj atıyorum :( anlayan anladı.
Aceace Mesaj tarihi: Mart 8, 2015 Mesaj tarihi: Mart 8, 2015 çokönemliinsankutu.com Bunun ingilizcesini yazıyosun oluyo işte.
Öne çıkan mesajlar