Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Süper Lig 23. Hafta | Fenerbahçe - Galatasaray | 8 Mart Pazar - 19.00

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
abi dünyaları dünyalarııııı kaçırdık ya, üzerine volkanın mucize refleksi üzerine benzer bi şutla golün gelmesi mükemmel oldu. muslera diye yırtınanlara da kapak gibi oldu sdsfsdf
Mesaj tarihi:
DavidMills said:

Harbiden Diego bugün iyiydi. Ama Alper le başlasa daha iyi olurdu gibi.

Kuyt ın golüne bende 4-5 Sn sonra tepki verdim adadasssa

galiba anında bi tepki verebilen bir insan olmadı buna ya. dirk kuyt bile anlamamış olabilir asdafadsafd ben çok fena tribe bağladım yok tamam bu sowun şutu kaçtı, emrenin topu direkten döndü kuyt atamadı, kornerde kaçırdık direk dibinde yine kuyt vuramadı atamıcaz artık gitti maç yemesek bari berabere bitse de olur falan ağlıyorum kendi kendime eşim de yanımda ya bi dur atıcaz 1-0 bitçek deyip duruyo yok dedikçe hayır atıcaz dedi attık harbi şöyle bi 3-4 saniye sessiz kaldık sonra yıktım ortalığı :D
Mesaj tarihi:
madcow said:

ismail kartal nası ballı bi herif. tam yanlıs hamleyi yaptı bastırıcaktık kuyt hayatta atamıycagı bi yerden koseye vurdu.

ilk macta cucu nun vermedigi tactan yedigimiz golun ligi etkileme ihtimali var simdi.

http://www.reactiongifs.com/lol/Obama-lol.gif
Mesaj tarihi:
madcow said:

ilk macta cucu nun vermedigi tactan yedigimiz golun ligi etkileme ihtimali var simdi.

http://www.nocturnar.com/forum/attachments/perfiles/27000d1337456629-lol-gif-jim_carey_lol_gif.gif

(bu kısım ekstra gif hak etti valla)
Mesaj tarihi:
Fener ile galata ayni puanla bitirirse ligi averaj olarak fener ustun o tactan attigi gol yuzunden. Hakemler kesinlikle yabanci , deneyimli ve tarafsiz olmali
Mesaj tarihi:
öğlenki haksız galibiyetimizden sonra whoever wins we win şeklinde fıstık-bira ikilisiyle izlediğim maçtı. biriki tane kırmızı çıksa tuzlu fıstık olacaktı. qq
  • Yeni Oluştur...