Liebe Mesaj tarihi: Mart 8, 2015 Mesaj tarihi: Mart 8, 2015 abi dünyaları dünyalarııııı kaçırdık ya, üzerine volkanın mucize refleksi üzerine benzer bi şutla golün gelmesi mükemmel oldu. muslera diye yırtınanlara da kapak gibi oldu sdsfsdf
Remus Mesaj tarihi: Mart 8, 2015 Mesaj tarihi: Mart 8, 2015 O kadar gol kaçırdırktan sonra, Kuyt golü atınca bi 5 sn kadar kimse gol olduğunu anlayamadı stadda :)
Liebe Mesaj tarihi: Mart 8, 2015 Mesaj tarihi: Mart 8, 2015 bir de ben bugün diegoyu çooook çok beğendim ya sahada basmadık yer bırakmadı aldı verdi zorladı falan ama biraz çabuk atıyo kendini yere
kavurma Mesaj tarihi: Mart 8, 2015 Mesaj tarihi: Mart 8, 2015 volkan çok iyi kurtarışlar yaptı özellikle yasinin en son şutu
forgiver Mesaj tarihi: Mart 8, 2015 Mesaj tarihi: Mart 8, 2015 Liebe said: TAM YERİNE RASTGELDİ DIRK KUYT KOYDU jgkuyjhfkhkl
DavidMills Mesaj tarihi: Mart 8, 2015 Mesaj tarihi: Mart 8, 2015 Harbiden Diego bugün iyiydi. Ama Alper le başlasa daha iyi olurdu gibi. Kuyt ın golüne bende 4-5 Sn sonra tepki verdim adadasssa
Editor Mesaj tarihi: Mart 8, 2015 Mesaj tarihi: Mart 8, 2015 ACIYOR ACIYOR ACIYOR herseyi denedim olmuyor sakjfaskfassffafsa........
Catze Mesaj tarihi: Mart 8, 2015 Mesaj tarihi: Mart 8, 2015 forgiver said: çek bi johnson şedzu atacak http://gifrific.com/wp-content/uploads/2012/08/baby-monitor-crying-modern-family.gif
Liebe Mesaj tarihi: Mart 8, 2015 Mesaj tarihi: Mart 8, 2015 DavidMills said: Harbiden Diego bugün iyiydi. Ama Alper le başlasa daha iyi olurdu gibi. Kuyt ın golüne bende 4-5 Sn sonra tepki verdim adadasssa galiba anında bi tepki verebilen bir insan olmadı buna ya. dirk kuyt bile anlamamış olabilir asdafadsafd ben çok fena tribe bağladım yok tamam bu sowun şutu kaçtı, emrenin topu direkten döndü kuyt atamadı, kornerde kaçırdık direk dibinde yine kuyt vuramadı atamıcaz artık gitti maç yemesek bari berabere bitse de olur falan ağlıyorum kendi kendime eşim de yanımda ya bi dur atıcaz 1-0 bitçek deyip duruyo yok dedikçe hayır atıcaz dedi attık harbi şöyle bi 3-4 saniye sessiz kaldık sonra yıktım ortalığı :D
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Mart 8, 2015 Mesaj tarihi: Mart 8, 2015 madcow said: ismail kartal nası ballı bi herif. tam yanlıs hamleyi yaptı bastırıcaktık kuyt hayatta atamıycagı bi yerden koseye vurdu. ilk macta cucu nun vermedigi tactan yedigimiz golun ligi etkileme ihtimali var simdi. http://www.reactiongifs.com/lol/Obama-lol.gif
forgiver Mesaj tarihi: Mart 8, 2015 Mesaj tarihi: Mart 8, 2015 hamza geçen haftaki 11 i çıkarsa yeterdi boşu boşuna pilan yapmış
DavidMills Mesaj tarihi: Mart 8, 2015 Mesaj tarihi: Mart 8, 2015 Kalan maçlar çok net aklımda değil, kalan maçlara göre fikstür avantajı kimde?
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Mart 8, 2015 Mesaj tarihi: Mart 8, 2015 fenerde. bjk de bize geliyor. trabzonda (ahahahah,bunu oynadık ya)
Llama Mesaj tarihi: Mart 8, 2015 Mesaj tarihi: Mart 8, 2015 DavidMills said: Kalan maçlar çok net aklımda değil, kalan maçlara göre fikstür avantajı kimde? galatasaray
DoruK Mesaj tarihi: Mart 8, 2015 Mesaj tarihi: Mart 8, 2015 herkes gif stoklamis macin bitmesini bekliyormus la kuddusi bile gif koydu dsfds
atesbenicagiriyo Mesaj tarihi: Mart 8, 2015 Mesaj tarihi: Mart 8, 2015 Beşiktaşa güveniyoruz yener bu feneri saf dışı bırakır fasfd
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Mart 8, 2015 Mesaj tarihi: Mart 8, 2015 yok yav,valla hayatımda ilk kez kendi başıma gif kopyalayıp koydum. stok mtok yoktu. az önce öğrendim nasıl kopyalanıp koyulacağını. galatasaraylı dostlarıma kısmetmiş. :D
DavidMills Mesaj tarihi: Mart 8, 2015 Mesaj tarihi: Mart 8, 2015 Derbiler Kadıköy de ise avantaj bizde diyecem de, bu İsmail hırtosu bana hiç güven vermiyor.
Shean Mesaj tarihi: Mart 8, 2015 Mesaj tarihi: Mart 8, 2015 beşiktaş sergeni getiriyormuş 2 sene sonra bence hiçbirşey yapamıcak böyle düşünen bi takım kehkehkeh
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Mart 8, 2015 Mesaj tarihi: Mart 8, 2015 madcow said: ilk macta cucu nun vermedigi tactan yedigimiz golun ligi etkileme ihtimali var simdi. http://www.nocturnar.com/forum/attachments/perfiles/27000d1337456629-lol-gif-jim_carey_lol_gif.gif (bu kısım ekstra gif hak etti valla)
fenn Mesaj tarihi: Mart 8, 2015 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 8, 2015 Fener ile galata ayni puanla bitirirse ligi averaj olarak fener ustun o tactan attigi gol yuzunden. Hakemler kesinlikle yabanci , deneyimli ve tarafsiz olmali
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Mart 8, 2015 Mesaj tarihi: Mart 8, 2015 http://gifsforum.com/images_new/gif/lol/grand/jack_nicholson_lol_gif.gif
DavidMills Mesaj tarihi: Mart 8, 2015 Mesaj tarihi: Mart 8, 2015 Yabancı Sınırı kalktı. Hakemler de yabancı olsun. Taraftar siniri kalmasın. Cücü bugün iki takımada verdiği kaç tane Hatalı karar var. Ki bu adam en iyi hakemimiz.
Raze Mesaj tarihi: Mart 8, 2015 Mesaj tarihi: Mart 8, 2015 öğlenki haksız galibiyetimizden sonra whoever wins we win şeklinde fıstık-bira ikilisiyle izlediğim maçtı. biriki tane kırmızı çıksa tuzlu fıstık olacaktı. qq
Öne çıkan mesajlar