Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

unreal engine 4 artik bedava

mightee

Öne çıkan mesajlar

epic games bugün unreal engine 4'ün ücretsiz olacagini acikladi ve kaynak kodunu herkese acti. türkiyede bu tarz programlarin cok pahali olmasindan yakiniyodu insanlar ve kimse cesaret edip oyun yapmaya girismiyordu. acaba bu gelismeden sonra türkiyede de kaliteler oyunlar görebilirmiyiz merak ediyorum dogrusu.

haberin kaynagi : https://www.unrealengine.com/blog/ue4-is-free
Sosyal ağlarda paylaş

ue4 aylik 19 € ücretliydi 1 yildan beri. simdi bunu kaldirdilar ve kaynak kodunu actilar herkese. evet ayni naneyi devam ettiriyolar 3000 € dolarin üzerinde satis yapinca 3 aylik dönemlerde %5 ini aliyolar. ama yinede karsiliginda aldigin engine bence suan piyasadaki paralilardan daha iyi. efsane bi sey bu aslinda umarim türkiyeden biseyler görmeye baslariz.
Sosyal ağlarda paylaş

mightee said:

eger mobil bi oyun yapiyorsan veya kücük bir grupla yapmaya calisiyorsun pahali gelebilir yinede, o 20 € u market place'den baska bir sey alarak degerlendirebilirsin.

varmi bu forumda peki unreal engine kullanan oyun yapma meraklisi ?

yok ya,
oyun yapiyorsan zaten grafikciye donla para vermen lazim.
Bu sirada trde guzel oyun yapan adamlar var oyle demeyin
Sosyal ağlarda paylaş

benim aslinda bi hobi projem var, ultima online detaylarinda diablo3 ve lol mekaniklerinde bir oyun. cogu seyini asset storedan satin aldim. cok para degil toplamda 200 bilemedin 300 € para verdim. eger bir kac kisi toplayabilirsem oyunu bitirme ihtimalim cok yüksek.
Sosyal ağlarda paylaş

bi kac programci tasarimci bi araya gelebilsek yapacaz biseyler de tek basina motivasyonu saglamak bile cok zor.

unreal engine unity'nin baya bi gelismis versiyonu olarak düsünebilirsin. simdi bide animasyonlari da direk unreal icinden düzenleme koydular daha da efsane oldu.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...