mightee Mesaj tarihi: Mart 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2015 epic games bugün unreal engine 4'ün ücretsiz olacagini acikladi ve kaynak kodunu herkese acti. türkiyede bu tarz programlarin cok pahali olmasindan yakiniyodu insanlar ve kimse cesaret edip oyun yapmaya girismiyordu. acaba bu gelismeden sonra türkiyede de kaliteler oyunlar görebilirmiyiz merak ediyorum dogrusu. haberin kaynagi : https://www.unrealengine.com/blog/ue4-is-free Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Mart 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2015 turkiyede oyun moyun yapilmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2015 okumadım da 3'te beleşti, ama ticari iş yaptığında ve yanılmıyorsam 5000 dolar üstünde gelir elde ettiğinde para bayman gerekiyordu. Limiti tam hatırlamıyorum da böyle bir olayı vardı yıllar önce okuduğumda aynı nane mi? komple beleş yapmaz ya bunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mightee Mesaj tarihi: Mart 2, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2015 ue4 aylik 19 € ücretliydi 1 yildan beri. simdi bunu kaldirdilar ve kaynak kodunu actilar herkese. evet ayni naneyi devam ettiriyolar 3000 € dolarin üzerinde satis yapinca 3 aylik dönemlerde %5 ini aliyolar. ama yinede karsiliginda aldigin engine bence suan piyasadaki paralilardan daha iyi. efsane bi sey bu aslinda umarim türkiyeden biseyler görmeye baslariz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2015 ayni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Mart 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2015 oyun yapmaya kalkip aylik verdiğin 20 euro nun pahali gelmesi komik olur ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mightee Mesaj tarihi: Mart 2, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2015 eger mobil bi oyun yapiyorsan veya kücük bir grupla yapmaya calisiyorsun pahali gelebilir yinede, o 20 € u market place'den baska bir sey alarak degerlendirebilirsin. varmi bu forumda peki unreal engine kullanan oyun yapma meraklisi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Mart 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2015 mightee said: eger mobil bi oyun yapiyorsan veya kücük bir grupla yapmaya calisiyorsun pahali gelebilir yinede, o 20 € u market place'den baska bir sey alarak degerlendirebilirsin. varmi bu forumda peki unreal engine kullanan oyun yapma meraklisi ? yok ya, oyun yapiyorsan zaten grafikciye donla para vermen lazim. Bu sirada trde guzel oyun yapan adamlar var oyle demeyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mightee Mesaj tarihi: Mart 2, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2015 benim aslinda bi hobi projem var, ultima online detaylarinda diablo3 ve lol mekaniklerinde bir oyun. cogu seyini asset storedan satin aldim. cok para degil toplamda 200 bilemedin 300 € para verdim. eger bir kac kisi toplayabilirsem oyunu bitirme ihtimalim cok yüksek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Mart 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2015 toplayamazsan ne kadar yüksek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mightee Mesaj tarihi: Mart 2, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2015 cok alcak cok is var yapilmasi gereken cok az zamanim var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Mart 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2015 reden motoru o kadar güzel ki. real time render olarak kullanasım var. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Mart 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2015 unitynin il2cpp faciasindan sonra kendisini kullanmak zorunda oldugum isi bitirir bitirmez atlayacagim, 20$ ver sub/unsub yap cok lame lan diyordum ona da bahanem kalmadi sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mightee Mesaj tarihi: Mart 2, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2015 unity 5 icin aylik 80 $ isticeklermis diye duymustum en son. bu haberle birlikte sanirim unity batisa dogru gececek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borastus Mesaj tarihi: Mart 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2015 unreal in son sürümünü bilmiyorum da unity sadece grafik motoru degil genel olarak işleri kolaylaştırıyor baya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2015 kaynağı acık seye bi daha zor para isterler. modderlar acık kaynak kutuphaneriyle basa cıkamazlar. yapmazlar ole bısı zatende. sonuca gelirsek, türk devler olarak untiyle oyun yaptınızda oynamadıkmı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mightee Mesaj tarihi: Mart 2, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2015 bi kac programci tasarimci bi araya gelebilsek yapacaz biseyler de tek basina motivasyonu saglamak bile cok zor. unreal engine unity'nin baya bi gelismis versiyonu olarak düsünebilirsin. simdi bide animasyonlari da direk unreal icinden düzenleme koydular daha da efsane oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2015 lisans tipine bakar belki destek icin para isterler linux distrolari styla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Mart 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2015 mobil oyun yapan var baya da pc oyunu zor iş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2015 en azindan pixelart pixelart diye dolasan zibidiler alsin bisiler yapsin sununla yil 2015 8bit oyun cikariyorlar, islemciye kufur lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Mart 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2015 Olay grafikçide bitiyor Animatörde filan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Mart 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2015 ue iz future baya. saldırın demir ilgilenenler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mightee Mesaj tarihi: Mart 2, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2015 bu da ue ile yapilan oyunlardan derleme : https://www.youtube.com/watch?v=5orTzUuZPOg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2015 biz bakana kadar 5i cikar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2015 tekken7 hangi ara cikti ya sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar