barbu Mesaj tarihi: Mart 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2015 Ya sanırım anakartın ses bölümü patladı. ön slot/arka slot farketmeden cızırtı çıkartıyor(muş) mikrofon. kulaklık/mikrofon iyi. onda sorun yoktur sanmıyorum. Anakartı değiştirmeden çözme yolu var mı? Ekstra ses kartı almayı da düşünmüyorum tabiki. pahalı :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Mart 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2015 usb ses karti 5 euro falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mart 2, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2015 boktan bişi de istemem. anakarttaki fena değildi. 5 dolarlık ses kartını ne takayım sistemime. virüs gibi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Mart 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2015 10 dolarlik tak.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Mart 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2015 hos en pahalisi external 100 dolar creative.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Mart 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2015 eh..900 kusur liralik birseyler de var ama onlara artik kart filan denmez sanirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2015 mic bozuk olmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mart 2, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2015 mic yeni daha ya. sanmıyorum. Bozuksa gitti o kadar para. razer'a da söverim mail ile. deneyeyim ben bir. ama anakarttan olduğunu düşünüyorum. Çünkü senelerdir hep bir mikrofon sorunum var. en son kafayı yiyip, razer almıştım. hala geçmedi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mart 2, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2015 şey düşünüyorum. Ev çok eski. topraklama filan yoktur. UPS'e de takılı değil şuan. Acaba statik elektrik filan yüzünden oluyor olabilir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Mart 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2015 Ses kartı al rahatla ya, onboardların %90'ı dandik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mart 2, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2015 ya masraf çıkartmayın. çok pahalı iyi ses kartları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Mart 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2015 albüm mü çıkarcan, napcan iyi ses kartını al ortalama dandik üstü bi kart yeter artar bile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Mart 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2015 Condenser değil di mi mikrofon? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mart 2, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2015 arkadaşlar. Yeni ses kartı almak istemiyorum. ona vereceğim 100 lira yerinme gider 500lira verip anakart değiştiririm. Ben bir şekilde mümkün mü anakartı değiştirmeden ve yeni ses kartı almadan tamir filan diye soruyorum. mesela statik elektrik geldi aklıma. belki başka bilmediğim şeyler de vardır. ya da birisi iyi anlıyordur. guide filan verir. alırım lehimi elime dalarım anakarta. eğlenceli de olabilir. yeni ses kartı almasını ben de biliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mart 2, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2015 zipzip said: Condenser değil di mi mikrofon? razer kraken pro işte. mikrofonu var ufak. öyle ekstra birşey değil. ama çok rahatsız ediyormuş arkadaşları. dayanılamayacak düzeyde dediler geçen gün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Mart 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2015 Ha kulaklık mikrofonu. Kablolarına mı bişey oldu acaba? Denesene başka pcde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Mart 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2015 leğimle anakarta dalarsan foto çek görmedim duymadım daha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Mart 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2015 100 liralık ses kartı yerine 500 liralık anakart almak nasıl bir mantıktır. Anakarta yeni işlemci, ram almayacak mısın ? Ki 500 liralık anakartın ses kartı da 100 liralık ses kartından kötü olacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shaklaban Mesaj tarihi: Mart 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2015 bence 5 dolarlık usb ses kartı anakarttan daha iyi ses verir kulaklıkta sdfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Mart 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2015 450 liralık maudio mtrack var 2 kere kutudan çıkardım. aldığım fiyata satıyorum. saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar