Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Galatasaray 2014 -2015 Sezonu Genel Tartışma - 4

WaNTeD

Öne çıkan mesajlar

ben fenerinde galatasarayında değilim bu işin. ben 3 temmuz ve alex'in gönderilmesinden sonra fenerliliğini askıya almış birisiyim ve ondan beri her şey tiyatro bence türkiye'de. gerçekten saçma sapan bir şeyler oldu, oluyor ve olacak. ama böyle bir pozisyonun canhıraş savunulması çok garibime gidiyor. çok bariz kalecinin ne yaptığı. yarın mersin'de de yapılsın onu da konuşurum ki fener'in ilk başlarda o beleş penaltılı galibiyetleri olmasa şu an başakşehir fener'in önündeydi.
Sosyal ağlarda paylaş

Bende aynı şeyleri savunuyorum. Burada şampiyon ol sonra avrupada elemelerde elen veya 4 gol yiye yiye gel. Bu konuda gs sütten çıkma ak kaşık demiyorum ama avrupada iyiydi geçen yıllarda üstüste 2 çeyrel finale çıkarak. Bu sene bekleyeceğiz bakalım ne olacak
Sosyal ağlarda paylaş

Biyik said:

ben fenerinde galatasarayında değilim bu işin. ben 3 temmuz ve alex'in gönderilmesinden sonra fenerliliğini askıya almış birisiyim ve ondan beri her şey tiyatro bence türkiye'de. gerçekten saçma sapan bir şeyler oldu, oluyor ve olacak. ama böyle bir pozisyonun canhıraş savunulması çok garibime gidiyor. çok bariz kalecinin ne yaptığı. yarın mersin'de de yapılsın onu da konuşurum ki fener'in ilk başlarda o beleş penaltılı galibiyetleri olmasa şu an başakşehir fener'in önündeydi.

di mi ya? şike yapılıyor ama hiç akıl yok. digitürk'ün sözleşmesi bitiyor gelecek sezona ama Galatasaray'ı şampiyon yapak kafası var. 4. yıldız mücadelesini hiç seneye taşımayalım bu sene verelim lan diyorlar di mi? ahahah bi yürüyün gidin lan.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...