fenn Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2015 Bunu demek istiyorum bende. Fener 3 te 3 yapsa ve şom ağzının dediği olsa gidiciyiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2015 içimden bir ses, sezon sonunda, potuk'un çizgi dışından çevirdiği topun çok konuşulacağını söylüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sefacaNBA Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2015 ağlamasın gsliler. o maç 2-0 bitse, kadıköy'de 3 tane saplardık. 1-0 yetiyordu durduk o yüzden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2015 nereye saplıyor :D melekler korudu fener'i o gün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sefacaNBA Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2015 gs'nin 1-0'dan sonra yasinle kaçırdığı pozisyon dışında pozisyonu yok. ikinci yarı neler kaçırdık geç bile geldi gol. ilk maç ise gs çok şanslıydı 2-0 bitse zaten yazık olurdu. 0-0 bitmesi gereken maçtı. (kadlec'in kaleağzından atamadığını saymıyorum bak) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2015 Tabi tabi kupa maçında görüşürüz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sefacaNBA Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2015 şampiyonluğu verdiğimiz için kupa maçında çok net koyacağız. at fava. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2015 sefacaNBA said: ağlamasın gsliler. o maç 2-0 bitse, kadıköy'de 3 tane saplardık. 1-0 yetiyordu durduk o yüzden genel averaja güvenip bir tane attık sadece diyorsun yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2015 Bugün bunu 2. kez koymak istemezdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sefacaNBA Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2015 CthuLhu said: sefacaNBA said: ağlamasın gsliler. o maç 2-0 bitse, kadıköy'de 3 tane saplardık. 1-0 yetiyordu durduk o yüzden genel averaja güvenip bir tane attık sadece diyorsun yani 4saray'ın averajından mı korkacağız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2015 Ulan Prandelli... Adam iki maçta -7 yedirip Balıkesir'e 2:0 mağlup oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sefacaNBA Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2015 prandelli adamdır. prandelli'yi yollayanların abv. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2015 Prandelli'ye kadar gitmeye gerek yok. Şampiyonluk giderse yanacağımız maç 2-0 iken 80 den sonra 2-2 olan başakşehir maçı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2015 ne zeka dolu bir arkadaşmışsın sen ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2015 Karşımızda heyecandan ayakları birbirine dolaşan beşiktaş varken şampiyonluk gitmez bundan sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2015 beşiktaş bu sezon hep ters iş yaptığı için muhtemelen arena'da galatasaray'ı yener. önemli olan fener'i 3'te 3 yapıp yapamayacağı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2015 - yanlış yere göndermişim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2015 Yarın mersinin yediği gollere de bakacağız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2015 ben fenerinde galatasarayında değilim bu işin. ben 3 temmuz ve alex'in gönderilmesinden sonra fenerliliğini askıya almış birisiyim ve ondan beri her şey tiyatro bence türkiye'de. gerçekten saçma sapan bir şeyler oldu, oluyor ve olacak. ama böyle bir pozisyonun canhıraş savunulması çok garibime gidiyor. çok bariz kalecinin ne yaptığı. yarın mersin'de de yapılsın onu da konuşurum ki fener'in ilk başlarda o beleş penaltılı galibiyetleri olmasa şu an başakşehir fener'in önündeydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2015 Bende aynı şeyleri savunuyorum. Burada şampiyon ol sonra avrupada elemelerde elen veya 4 gol yiye yiye gel. Bu konuda gs sütten çıkma ak kaşık demiyorum ama avrupada iyiydi geçen yıllarda üstüste 2 çeyrel finale çıkarak. Bu sene bekleyeceğiz bakalım ne olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2015 bir tek türkiye takımlarının avrupa maçlarını izlemeyi seviyorum çünkü orada şike yok :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 Biyik said: ben fenerinde galatasarayında değilim bu işin. ben 3 temmuz ve alex'in gönderilmesinden sonra fenerliliğini askıya almış birisiyim ve ondan beri her şey tiyatro bence türkiye'de. gerçekten saçma sapan bir şeyler oldu, oluyor ve olacak. ama böyle bir pozisyonun canhıraş savunulması çok garibime gidiyor. çok bariz kalecinin ne yaptığı. yarın mersin'de de yapılsın onu da konuşurum ki fener'in ilk başlarda o beleş penaltılı galibiyetleri olmasa şu an başakşehir fener'in önündeydi. di mi ya? şike yapılıyor ama hiç akıl yok. digitürk'ün sözleşmesi bitiyor gelecek sezona ama Galatasaray'ı şampiyon yapak kafası var. 4. yıldız mücadelesini hiç seneye taşımayalım bu sene verelim lan diyorlar di mi? ahahah bi yürüyün gidin lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 ben şikeyi digiturk yapıyor demedim ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 yapsak da sahaya yansımadı deriz geçeriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 tarlayı sürmek demek oruç açmak demek bu arada, yanlış olmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar