deadwoll Mesaj tarihi: Şubat 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2015 Arkadaş önümüzdeki ay bir konferans için 3-5 günlüğüne Türkiye'ye gelecek de, 2-3 tane telefon, laptop falan getirecekmiş yanında. Ben de telefon istedim, "getireyim, ayıpsın" dedi ama gümrükte sıkıntı çekme olasılığı nedir? Getirebileceklerinin sınırı var mı? Ne noktada vergi vs. problemi çıkartırlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2015 ne gumrugu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Şubat 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2015 adamı poşetleyip gümrükten geçiriyolarmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Şubat 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2015 1 taneden fazla kayıt ettiremez pasaporta 50 tane falan getirmiyorsa sorun çıkmaz öle 2-3 taneden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Şubat 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2015 arkadaşın sigara kullanıyor mu ? bana kısa camel turkish blend getirsin nooolur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Şubat 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2015 Bazen hesapliyorum bi foto makinasi, bi iphone, bi musicman gitar, bi prosesor neyim alsam getirip burda satsam amerikaya gidis donus biletim cikiyor.Hatta para artar. Ustune gidip gordugun kar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mart 1, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2015 Kayıt değil olm, mesela adam 3 tane iphone getirse, 2 tane galaxy note edge getirse, 2 tane dslr foto makinesi getirse vs. sıkıntı oluyor mu? Yazın yurtdışına çıkıp girdiğimde kendi pasaportuma işleteceğim zaten, 6 aya uzatılmış telefonların açık kalma süresi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mart 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2015 hava alanı çıkışında polis çevirir de açtırırsa valizini problem olur. yoksa herhangi bir problem falan olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kithnos Mesaj tarihi: Mart 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2015 Milyonda bir ihtimal sıkıntı olur. Daha hiç polisin durdurmasını bırak, yerinden kalktığını görmedim. Sağolsun rahat ordaki polisler :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2015 O bavul kaybolur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Mart 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2015 Amerika tarafi icin, eger ucaga biraktigi bavulda olurda olursa sorun yok el bavulunda olursa en fazla kutularini acmasini isterler. Ki fazla elektronik olursa ileri aramaya kalabilir ben kaldim ordan biliyorum. Ama ekran karti falan vardi bende. O yuzden erken gitsin hala limanina donerken tr'de ama sansina arama yaparlarsa ne olur bilemiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trias Mesaj tarihi: Mart 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2015 bana da omd 5 mark 2 lazım :). %10 fazlasını vereyim getirdiğinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrounos Mesaj tarihi: Mart 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2015 Amerika'ya her seyahatimde bavulumda minimum 3 laptop, 7-8 iphone ve bilimum elektronik eşya ile dönüyorum. Türkiye'ye giriş, Darıca Kuş cennetine giriş biletinden daha ucuz ve kolay olduğu için hiçbir sıkıntı yaşamazsın. Rahat ol :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar