Redeagle Mesaj tarihi: Eylül 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2015 Mekanik klavye fetişin yoksa g510dan çok memnunum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2015 Abi trust ve everest ten sadece sikko mikrofon alinir o da dotada rusca kufur etmek icin kzpmaza said: Esh said: edemeyiz çünkü yok bimeks.com.tr buna ne diceksin? sdfsdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Eylül 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2015 http://www.razerzone.com/gaming-keyboards-keypads/razer-blackwidow-tournament-edition-stealth bunu kullanıyorum. boş zamanlarımda tuşları okşuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Eylül 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2015 Küçük enterla gerçekten mutlu musunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Eylül 11, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2015 Bloody B120 Turbo aldım ben de, f/p açısından gayet iyi. Herhangi bir sorun ile karşılaşmadım. Ek bilek desteği ile kullanıyorum, gayet rahat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Eylül 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2015 Redeagle said: Mekanik klavye fetişin yoksa g510dan çok memnunum ben. 300 lira olmuş :( Aiko said: http://www.razerzone.com/gaming-keyboards-keypads/razer-blackwidow-tournament-edition-stealth bunu kullanıyorum. boş zamanlarımda tuşları okşuyorum. çok emin değilim ama numpad olmadan yapamam heralde Gangren said: Bloody B120 Turbo aldım ben de, f/p açısından gayet iyi. Herhangi bir sorun ile karşılaşmadım. Ek bilek desteği ile kullanıyorum, gayet rahat. bu fiyata g105 alırım diye düşünüyorum, yanlış mı düşünüyorum? önyargı var biraz a4teche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2015 Bi aletin sonunda TURBO yaziyosa o alet alinir. Turkuz sonucta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2015 TURBO tuşlu kasa arıyorum abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Eylül 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2015 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2015 arcane said: TURBO tuşlu kasa arıyorum abi. Yanda gosterge paneli de olcak ama 66 ya da 100 olcak basinca sdfg 486dx100 de sensible 96 oynarken kaleye sut cekince turbo tusuna basip yavas cekime alabileceksin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pulkas Mesaj tarihi: Eylül 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2015 zipzip said: Küçük enterla gerçekten mutlu musunuz? Sirkette filco minila-blue switch kucuk enter, evde ducky 2108L-brown switch buyuk enter Basta zor oluyoda zamanla alisiyosun.Simdi Q klavye olsun alayina alistim kucuk buyuk enterli demeden ne gelirse elime kullaniyorum. Kucuk enter icin kas hafizasini oturtmak zaman aliyo ama biraz.Alisma surecinde baslarim boyle fantaziye diyip klavyeyi kirip atasim gelmisti hatta. Velhasili biraz sabir ve zamanla simdi bayaa memnunum bu klavyelerden. Blue switchle oyun oynamak neredeyse imkansiz bu arada.O tactile feedback olayi tusa basma konusunda bayaa zorluyo insani.Brownlarin tepkisi muazzam ama.Blue ile 1 el dota oynamayi denedim.15. dakkada klavyeyi degistirmek zorunda kaldim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Eylül 11, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2015 Claiborne said: Gangren said: Bloody B120 Turbo aldım ben de, f/p açısından gayet iyi. Herhangi bir sorun ile karşılaşmadım. Ek bilek desteği ile kullanıyorum, gayet rahat. bu fiyata g105 alırım diye düşünüyorum, yanlış mı düşünüyorum? önyargı var biraz a4teche Ek multimedya tuşu istemiyordum, check aydınlatma, check braided cable, check kaymaz ayak, check hafif darbeli tuşlar, check büyük enter, uzun space, uzun backspace, check Sıvı deliği olması, check Fiyatı 120 TL mi ne, o da check :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar