Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Odunc kulustur laptop araniyor

Laurelin

Öne çıkan mesajlar

efendim bi kisminizin malumu 16 gun sonra thailanda gidiyorum ve 35 gun orada olucam. kalicagim sehir boyle turizm ile alakasi olmiyan, en buyuk atraksiyonu 7-eleven ile mahalle pazari olan bir yer. hadi buda yetmiyormus gibi 30 gun filan otelden bile dogru durust disariya cikamiycam filan.

eh allahin thailandinda otele kapali bu kadar uzun sure kalmak yetmiyormus gibi evde sadece tek laptop (cunki thank you pc gaming master race...) var eski pusku ve oda anneme ait, annem hayatta kullandirmam ben orda dizilerimi izliycem baska turlu vakit gecmez, beraber izleriz iste diyor ki turk dizilerine tahammul limitimi gectim annemin izlediklerinin cogu fox dizisi. pic related:

http://i.imgur.com/vS2ZwVZ.jpg

eh banada su 35 gunde kullanicak bir kulustur laptop lazim, hani bole 5-6 sene once alinmis olur, kiyida kosede kalmistir bes para etmez filan. 25 gun icin cuzi bir ucrette verebilirim yani. ozellikleri oole onemli diil, 720p video bile acabilse ama cok super olur, gitmeden burdan indiririm kac senedir kacirdigim seyleride sahane direk
Sosyal ağlarda paylaş

ivy said:

Tablet olur mu?

ihh ama cok tesekkur ederim genede <3 <3 <3, tablet var zaten ama yanimda goturduklerimi izliyemiyorum o zaman. yanniz cok super fikir geldi aklima tablet diyince, turkcell tv nin benzeri yurt disinda calisan app varsa itunes da boyle butun turk kanallarinin oldugu, tableti anneme verir laptopu alirim :D facebooka girmez olur bitek

bingildak said:

oradaki otellerde internet felaket bu arada, gitmeden booking'de falan varsa otel yorumlarına bak, internetsiz kalabilirsiniz asdasd

yok otelin interneti iyi hani 2010 dan sonra orada ayni sekilde uzun kalmis 15-16 kisinin blogunu okudum, wi-fi parali ama stream icin yeterli diyorlar. tek sorun netflix vs nin region nedeni ile gostermemesiymis, korsan ftw o yuzden :D carsilarinda hala kasa kasa korsan dvd satan memleket sonucta (gerge duymasin)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...