senko Mesaj tarihi: Şubat 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2015 tembellik böyle birşey işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Utk Mesaj tarihi: Şubat 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2015 nobre vurdu gol oldu, medeniyet yalnız avrupaya gitsen,türkiyede kalsan kimin hakkı nerde belli değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Şubat 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2015 aforizma mı kasıyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HotLine Mesaj tarihi: Şubat 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2015 Seele said: gelin bok var. hersey kolay saniyorsunuz dimi hahaha :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Şubat 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2015 Sawer said: Yarın Munich'de iş görüşmem var bakalım :) Aslında çok istiyorumda Almanyada maaşlar çok düşükmüş (yani en azından internet üzerindeki bulabildiğim average rakamlar öyleydi), maaştan dolayı bir sıkıntı çıkmazsa bakalım görücez. Almanya'da maaşlar mı düşük? Bizim şirkette kimse hiç bir iş yapmadan bir ton para kazanıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2015 kimse kazaniyosa haber olmaz, herkes kazaninca soyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Şubat 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2015 GEd said: Sawer said: Yarın Munich'de iş görüşmem var bakalım :) Aslında çok istiyorumda Almanyada maaşlar çok düşükmüş (yani en azından internet üzerindeki bulabildiğim average rakamlar öyleydi), maaştan dolayı bir sıkıntı çıkmazsa bakalım görücez. Almanya'da maaşlar mı düşük? Bizim şirkette kimse hiç bir iş yapmadan bir ton para kazanıyor. Valla benim gördüğüm yazılımcı maaşları senelik 60k cıvarı idi, ki görüşmede de bu tarz birşey vericeklerini söylediler. ayda 5k yapıyor burdanda sana kalan 2.5k cıvarı net bir maaş oluyor. Ben zaten burda 5-6k arasında kazanıyorum. Ondan dolayı bana düşük geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Şubat 25, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2015 bu maaşlar düşükmüş lafını diyenlerin genelde avrupanın düzgün yerlerinde maaş miktarının, hayat standartlarını lök diye belirlemediğini bilmediğini düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Şubat 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2015 oralardaki handikap o..vergiler kol boyu ..net para da % 60 i filan gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Şubat 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2015 Burda az mi vergi %35 vergi veriyorum maastan Sirf gelir vergisi bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Şubat 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2015 bilmem valla ben memurum daha fazla veriyorumdur kesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Şubat 25, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2015 Abi vergi veriyorsun da, karşılığını da alıyorsun her türlü, trde vergi verip yokolmasına alışmışız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Şubat 25, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2015 benim sağlık sigortamın büyük kısmını hollanda ödüyor ya öyle düşün, türkiyedeki sağlık sigortası primim buranın iki katı falan oluyor, ki ben yabancıyım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Şubat 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2015 ogrencisin daha ama :P ben 95 eur bayiliyorum her ay :) hollanda'da benim gozlemledigim olay, calisan kesimin verdigi verginin cogu dusuk gelirli kesim ile iyi gelirli kesimin arasindaki uzakligi kisaltmak/kisa tutmak uzerine kurulu. gayet sahane.. tabi %30 rulingim gidince gene ayni dusunucekmiyim bakicaz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2015 iyi gelirliden alip dusuk gelirliye versinler, dengelenir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2015 aquila yanına mı gelsem acaba lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2015 gel, startup yapalim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Şubat 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2015 %30 civari birsey gidiyor dedikleri gibi, 60k alan yazilimci ayda 3k aliyor. avrupa'nin genelinde de boyledir heralde -.fi, .se boyle en azindan- gerci ben ogrenci oldugumdan ne o kadar kazaniyorum ne de o kadar vergi veriyorum ama,,,,,,, hayat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Şubat 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2015 Sawer said: GEd said: Sawer said: Yarın Munich'de iş görüşmem var bakalım :) Aslında çok istiyorumda Almanyada maaşlar çok düşükmüş (yani en azından internet üzerindeki bulabildiğim average rakamlar öyleydi), maaştan dolayı bir sıkıntı çıkmazsa bakalım görücez. Almanya'da maaşlar mı düşük? Bizim şirkette kimse hiç bir iş yapmadan bir ton para kazanıyor. Valla benim gördüğüm yazılımcı maaşları senelik 60k cıvarı idi, ki görüşmede de bu tarz birşey vericeklerini söylediler. ayda 5k yapıyor burdanda sana kalan 2.5k cıvarı net bir maaş oluyor. Ben zaten burda 5-6k arasında kazanıyorum. Ondan dolayı bana düşük geldi 60 k euro dan geriye evli değilsen 3k net, evliysen 3,5 civari gelir. Münih için az bir maaş evet. Yazılımcılar dünyanın her yerinde az kazanır. Sonuçta alt tabakasın. Bu arada 5-6 milyar kazanıyorsun ama haftada 60 saat çalışıp, dünyanın en kötü şehirlerinden biri olan İstanbul'da yaşıyorsun. İzmirde 5-6 kazansan haftada max 50 saat çalışma olsa neyse. 60 kyı münihte 35 veya 40 saatlik sözleşme ile kazanıp, üstüne fazla saatlerini ödetip veya tatile çevirebiliyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Şubat 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2015 aquila said: kimse kazaniyosa haber olmaz, herkes kazaninca soyle. asdhasdh ben tam almancı oldum artık, beni böyle kabul edin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2015 adam alt tabaka yapti lan bizi eyw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Şubat 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2015 münikte mesai kaçta başlıyor 06:00 gibi saatleri uygulayan firmalar var mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2015 aquila said: gel, startup yapalim. beni de alın tüm gün yatarız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2015 beni de alın çay may koyarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2015 hadi gelin o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar