Densiz Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2015 nasıl yani $ pay wall? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hattok Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 yook. Yani $ ile yapabileceğin en fazla ZAmanını kısaltmak o da nası bi kazanç sağlar sana bilemem tabiki. $lık bir durum değil Ya mesela evcilleştirme kasıyorsun tamam mı. ilk önce tavşan evcilleştiriyorsun o senin skillini 4.8 yapıyor. Gidiyorsun Kamçı mamçı bir şey alıyorsun buluyorsnu ya da bi pot buluyorsun onu 5.0 yapıyorsun 5.0 yetenek isteyen yaratığı tamelemeye başlıyorsun böyle. İlerde cok sinir bozucu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hadibea Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2015 Oyun başarılıymış gerçekten. tolü bırakanlar direk buna gogogo. Browser based uo. 50' ye yakın skill. Content akıyor. Başta biraz karışık gelebilir ama birkaç güne çözersiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hattok Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2015 aynen aga oyun cidden başarılı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2015 erepublik oynayan var mi hala? bi geri doneyim dedim ama turkiye falan kalmamis ortalikta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2015 Stronghold kingdoms oynayın. ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cute Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2015 theriansaga daldım,güzelmiş yahu var mı oynayan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2015 şu therian saga yı özet geçebilecek varmı bana merak ettim videolardan öyle oha süper gibi bi olay göremedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hattok Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 abi oyun full grind sandbox kafası. Ama üretim zamanları falan çok fazla. Yani öyle giriyim 1 günde allahtier gezeyim yok oyunda. Varda zenginsen var. Bi 10.000k Blue crown'a 1 günde çarını 2. haritaya taşırsın sdfadf :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hadibea Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 @harvey anlatmaya üşeniyorumda girin 1-2 saat takılın işte newb adasında oyunu öğretiyor. beğenirsiniz yani. şurdaki yorumlarıda okuyun derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2015 Therian iyiymiş hakikaten ya. HOMM3 yapsalar ya işte buna benzer :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2015 Oynayanlar hangi server da oynuyor ? Türk serveri yeni olduğu için çekiyor beni ama oynanır mı acaba türk serverin da ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2015 hiç bi oyun türk serverında oynanmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2015 Ben de öyle düşünüyorum, eninde sonunda Lol oyuncu kitlesinden gelenler olacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cute Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2015 Oynayın Tr'de, aktif çok adam var ve gençde var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2015 Oyundaki diğer oyuncularla etkileşim nasıl? Tr de oynanmaz kısmına takıldımda biraz. Pek veletlere hitap eden birşeymiş gibi de durmuyor o yüzden merak ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hadibea Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2015 lol kitlesinin kafa yorabileceği bir oyun değil. karakteri mutlaka tr tarafında açın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2015 benim internette mi sorun var bilmiyorum ama thariasaga sayfaları 10 dk da açılıyor yok açılmayıp tıkanıyor filan.bide türk serverinda oyuncu çok azmış sanırım . deneyemedim sıkıldım sayfanın açılmamasından Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2015 https://www.clickerheroes.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2015 therian da hem tr de hem eng da açtım bakalım. hangisi sararsa devam edicem. tree of life a boşu boşuna para verdik hype ayağına. bu oyun daha iyi lan :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2015 therian cok iyiymiş valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2015 bi bende açılmıyo galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2015 açıldı ama yav sanki fransızca oyun... ingilizceye nasıl alışmışsam bu ne acaba diyip duruyorum çeviriler yüzünden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serkanay Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2015 Therian Saga yı beğenmeyenler: www.kingsoftherealm.com www.kixeye.com/game/vegaconflict 2 side ios android windows ve web Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2015 warflow var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar