Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

6 ay/1 yas icin konusan turkce kitap

xwhiplashx

Öne çıkan mesajlar

Şarkı söyleyen, sayı sayan şeklinde var. Düğmesi e basıyorsun döylüyor. Sayfalar kumaştan ve içinde kuşlar gibi resimler var. Yanılmıyorsam yazıda yok. Almıştık kızıma. O yaşlarda kirap yerine ses çıkaran çıngırak gibi oyuncaklar var daha çok. Oyuncak hem az hem çok pahalı. 5 lira etmez gözümde dediğin oyuncaklar 50 tl. 25-30 dan aşağı doğru dürüst oyuncak yok.
Sosyal ağlarda paylaş

fenn said:

Şarkı söyleyen, sayı sayan şeklinde var. Düğmesi e basıyorsun döylüyor. Sayfalar kumaştan ve içinde kuşlar gibi resimler var. Yanılmıyorsam yazıda yok. Almıştık kızıma. O yaşlarda kirap yerine ses çıkaran çıngırak gibi oyuncaklar var daha çok. Oyuncak hem az hem çok pahalı. 5 lira etmez gözümde dediğin oyuncaklar 50 tl. 25-30 dan aşağı doğru dürüst oyuncak yok.

Kuzen falan rusyada yasiyor evde surekli yenge ve ailesinden dolayi surekli ruscaya yelteniyor ister istemez cocuk. Arada turkce duymasi icin sesli turkce kitap ihtiyaci oldu d&r vs ye baktik bok var gibi hep ingilizce temelli kitaplar denk geldi.

Rusyaya donerken turkce sesler cikartan kitap vslerle gitmek istiyorum.
İnternette epey arastirdim pek bir sey bulamadim.
Sosyal ağlarda paylaş

"roket adam" said:

konuşan türkçe kitap alacağına çocuğuna türkçe kitabı sen oku. bu kadar da mekanik olmayın arkadaş.

evli misin ? cocuk var mi ?

hayir bende 2 tane var da ..son 4 yilimi her aksam kitap okuyarak gecirdim..allahtan buyuk artik kendisi okuyor..kucuk yine elinde kitapla arkamda..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...