xwhiplashx Mesaj tarihi: Şubat 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2015 arkadaslar yegenim icin ingilizceden baska egitim kitabi bulamiyorum. Rica etsem internetten siparis edebilecegim yalnizca turkce konusan kitaplar bulabilir misiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
masa Mesaj tarihi: Şubat 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2015 Allah diyen kitap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Şubat 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2015 bulamam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Şubat 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2015 Şarkı söyleyen, sayı sayan şeklinde var. Düğmesi e basıyorsun döylüyor. Sayfalar kumaştan ve içinde kuşlar gibi resimler var. Yanılmıyorsam yazıda yok. Almıştık kızıma. O yaşlarda kirap yerine ses çıkaran çıngırak gibi oyuncaklar var daha çok. Oyuncak hem az hem çok pahalı. 5 lira etmez gözümde dediğin oyuncaklar 50 tl. 25-30 dan aşağı doğru dürüst oyuncak yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Şubat 22, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2015 fenn said: Şarkı söyleyen, sayı sayan şeklinde var. Düğmesi e basıyorsun döylüyor. Sayfalar kumaştan ve içinde kuşlar gibi resimler var. Yanılmıyorsam yazıda yok. Almıştık kızıma. O yaşlarda kirap yerine ses çıkaran çıngırak gibi oyuncaklar var daha çok. Oyuncak hem az hem çok pahalı. 5 lira etmez gözümde dediğin oyuncaklar 50 tl. 25-30 dan aşağı doğru dürüst oyuncak yok. Kuzen falan rusyada yasiyor evde surekli yenge ve ailesinden dolayi surekli ruscaya yelteniyor ister istemez cocuk. Arada turkce duymasi icin sesli turkce kitap ihtiyaci oldu d&r vs ye baktik bok var gibi hep ingilizce temelli kitaplar denk geldi. Rusyaya donerken turkce sesler cikartan kitap vslerle gitmek istiyorum. İnternette epey arastirdim pek bir sey bulamadim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Şubat 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2015 digiturk filan varsa masal kanallari var turkce onlari kaydet mp3 olarak kulaklikla dinlesin ninni niyetine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Şubat 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2015 yada ver yıu tube u.. list Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Şubat 22, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2015 Oda olabilir aslinda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Şubat 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2015 Masal anlatan ayıcık, kuzucuk gibi oyuncaklar var. Türkçe masal , ninni anlatanlar, şekil, renk , sayı söyleyen oyuncaklar var. Yaşına göre büyük sanırım ama yazayım aktivite masası var. Birçoğu bir arada bi incele Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
orionlogic Mesaj tarihi: Şubat 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2015 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Şubat 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2015 adsdsf bu ne lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Şubat 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2015 Anırdım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2015 ADSFASDFSF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
orionlogic Mesaj tarihi: Şubat 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2015 okuyalım öğrenelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Şubat 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2015 AASHDUSADHUAS öldüm lan bu ne ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Şubat 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2015 orion kim bı*ık mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Şubat 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2015 konuşan türkçe kitap alacağına çocuğuna türkçe kitabı sen oku. bu kadar da mekanik olmayın arkadaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Şubat 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2015 "roket adam" said: konuşan türkçe kitap alacağına çocuğuna türkçe kitabı sen oku. bu kadar da mekanik olmayın arkadaş. evli misin ? cocuk var mi ? hayir bende 2 tane var da ..son 4 yilimi her aksam kitap okuyarak gecirdim..allahtan buyuk artik kendisi okuyor..kucuk yine elinde kitapla arkamda.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar