Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kedim bozuldu

deadwoll

Öne çıkan mesajlar

ya benim kedi sapıttı iyice günde 2-3 kere yatağıma işiyor

bir keresinde minnoşunu göstere göstere işedi resmen böyle çişin rengine kadar gördüm.

höyt diyorum gitmiyor gözlerimin içine baka baka işiyor

şu dönem bitsinde kısırlaştırıcam direk. o zaman kadar bi çare var mı
Sosyal ağlarda paylaş

Şu mesajları gördükçe klinisyenliğe dönesim geliyor,napsam memurlugu bırakıp klinikmi açsam.Gerçi bende bu doğrucu davutluk varken batarım piyasada.
Dişi kedinin kısırlaştırması toplasan 1 saati geçmiyor,maliyette en kötü ihtimal 75 tl civarıdır,500 tl ye ne yapacakmış veteriner merak ettim.
Sosyal ağlarda paylaş

benim kedinin butun alt karnini yardilar. estetik dikis ile kapattilar. ustune bir kat sponge koyup bir kese gibi tekrar ikinci bir dikis ile diktiler. bu ikinci kese 7 gun sonra acildi. elizabeth collar 10 gun kaldi kafasinda. operasyon sirasinda yumurtalik, kanallar vs hepsi alindi. yapan veteriner dogum uzmani (halen fakultede ogretim uyesi sanirim). yandan kesikle ameliyata siddetle karsi cikiyordu. " tamamini almiyorlar. uzun vadede riskli" demisti bana.

cok cektik valla iyilesirken.

o yuzden siz nasil yapiyorsunuz diye sordum. bir de neden sizin yonteme karsi ciktigini da merak ediyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

Bu arada benim kedicik kuzuya dönüştü operasyondan sonra. Garfield tadında takılıyor evde. İşeme falan kalmadı, gece çıtı çıkmıyor.

Hatta ne olduysa tırmalama tahtasını tırmalamaya ve benim yatağım yerine kendi yatağında yatmaya başladı. Eskiden kapıyı açınca dışarı fırlardı (eve aldığımdan beri) o da bitti. Çıkıp trabzanlara sürtünüp geri giriyor lel.

Edit: Yalnız 3 gün antibiyotik şurup içirdim sabah akşam, anam ağladı. Son gün çözdüm tam tekniği. Ben ağzını kapatmıyordum, hemen dışarı tükürüyordu, meğer ağzını da kapatmak lazımmış şırıngayı dayarken.
Sosyal ağlarda paylaş

Namessar said:

benim kedinin butun alt karnini yardilar. estetik dikis ile kapattilar. ustune bir kat sponge koyup bir kese gibi tekrar ikinci bir dikis ile diktiler. bu ikinci kese 7 gun sonra acildi. elizabeth collar 10 gun kaldi kafasinda. operasyon sirasinda yumurtalik, kanallar vs hepsi alindi. yapan veteriner dogum uzmani (halen fakultede ogretim uyesi sanirim). yandan kesikle ameliyata siddetle karsi cikiyordu. " tamamini almiyorlar. uzun vadede riskli" demisti bana.

cok cektik valla iyilesirken.

o yuzden siz nasil yapiyorsunuz diye sordum. bir de neden sizin yonteme karsi ciktigini da merak ediyorum.

Hocamızdır vardır bir bildiği demek düşer bana.Ancak bildiğim tüm veteriner hekimler ki buna kendı okul hocalarımda dahıl yandan açıp yapıyor.Benim ilk ameliyatların üzerinden bugün itibariyle 15 yıl geçti,birçok hasta sahıbıyle facebook uzerınden hala konusuyorum,henuz sikayet gelmedi.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...