Shean Mesaj tarihi: Şubat 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2015 kokunun çıkması içinde elme sirkesi dök yorgana ve çarşajlara. sonra yıka. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Şubat 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2015 Ustune de sen işe Patron kim goster ona Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2015 kedinin ustune mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2015 Sokak kedisiyse kadikoy barinakta bedava. 500 falan napiyosunuz olm. 30 kilo harbi mama alinir o paraya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Şubat 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2015 kartaldaki veterinerimiz 300'e yapıyor ameliyatı. 500 ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Şubat 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2015 O zaman gotur kadikoye ben bubu disarda falan buldum de salla belese getir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Şubat 22, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2015 Piyasasi 250 lira sanirim. Ama konaklama suresi arttikca fiyat da artar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Şubat 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2015 Kedi fişfikleyen bir arkadaş vardı buralarda, gece çağır hayvanın gazını alsın:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Şubat 22, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2015 Titreme olayı başladı bugün, normalde bir şey yok ama uyurken üşüyormuş gibi titriyor. Rüya görme titremesi gibi de değil yani. Burnu ıslak, patileri ve kulağı her zamanki sıcaklığında, tüyleri falan parlak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Şubat 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2015 /summon idilik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Şubat 24, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2015 Az önce veterinerden geldik, yalanıyor şu an. Miv bile demedi daha, bu gece neler olacak çok merak ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Şubat 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2015 geçmiş olsun. benimkinin de pazartesi dikişleri aldırdık, yolunmuş kaz gibi geziyor evde :D ilk eve geldiğinde canı yandıkça debeleniyor, basıyordu yaygarayı. operasyondan 24 saat sonra kitaplık tepesinde gezmeye başladı. narkoz sonrasını atlattıysa bir şey olmaz artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Şubat 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2015 ya benim kedi sapıttı iyice günde 2-3 kere yatağıma işiyor bir keresinde minnoşunu göstere göstere işedi resmen böyle çişin rengine kadar gördüm. höyt diyorum gitmiyor gözlerimin içine baka baka işiyor şu dönem bitsinde kısırlaştırıcam direk. o zaman kadar bi çare var mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Şubat 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2015 Şu mesajları gördükçe klinisyenliğe dönesim geliyor,napsam memurlugu bırakıp klinikmi açsam.Gerçi bende bu doğrucu davutluk varken batarım piyasada. Dişi kedinin kısırlaştırması toplasan 1 saati geçmiyor,maliyette en kötü ihtimal 75 tl civarıdır,500 tl ye ne yapacakmış veteriner merak ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Şubat 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2015 miyaw33 said: Dişi kedinin kısırlaştırması toplasan 1 saati geçmiyor karni full yararak full rahim ve yumurtalik alimi mi bu? bazilari sadece yandan ufak kesik ile yumurtalik cikariyor. hangisi 1 saat suren bunlarin? tamamen meraktan soruyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Şubat 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2015 Bizim yaptığımız yöntem yandan 2 santimlik kesik açıp sadece yumurtalıkları almaktı.Yöntem hem hızlı hemde çok düşük ihtimal bir komplikasyon çıkması.Çoğu zaman 1 santimlik açıp tek dikişle kapatıyorduk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Şubat 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2015 benim kedinin butun alt karnini yardilar. estetik dikis ile kapattilar. ustune bir kat sponge koyup bir kese gibi tekrar ikinci bir dikis ile diktiler. bu ikinci kese 7 gun sonra acildi. elizabeth collar 10 gun kaldi kafasinda. operasyon sirasinda yumurtalik, kanallar vs hepsi alindi. yapan veteriner dogum uzmani (halen fakultede ogretim uyesi sanirim). yandan kesikle ameliyata siddetle karsi cikiyordu. " tamamini almiyorlar. uzun vadede riskli" demisti bana. cok cektik valla iyilesirken. o yuzden siz nasil yapiyorsunuz diye sordum. bir de neden sizin yonteme karsi ciktigini da merak ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Şubat 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2015 bu ameliyattan 40 gun sonra.tuyler kapattigindan resmi isaretlerken emin olamamisim ama kirmizi dairenin altina dogru devam ediyor olabilir kesik. hatirlamiyorum. resim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Şubat 28, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2015 Bu arada benim kedicik kuzuya dönüştü operasyondan sonra. Garfield tadında takılıyor evde. İşeme falan kalmadı, gece çıtı çıkmıyor. Hatta ne olduysa tırmalama tahtasını tırmalamaya ve benim yatağım yerine kendi yatağında yatmaya başladı. Eskiden kapıyı açınca dışarı fırlardı (eve aldığımdan beri) o da bitti. Çıkıp trabzanlara sürtünüp geri giriyor lel. Edit: Yalnız 3 gün antibiyotik şurup içirdim sabah akşam, anam ağladı. Son gün çözdüm tam tekniği. Ben ağzını kapatmıyordum, hemen dışarı tükürüyordu, meğer ağzını da kapatmak lazımmış şırıngayı dayarken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Şubat 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2015 Senin de topları kesseler sen de kuzu gibi olursun bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Şubat 28, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2015 Hangimiz olmayız ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Şubat 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2015 hipertiroid in varsa ve bobrekustu bezlerin de cok calisiyorsa, ofke patlamalari yasayan bir adamsan, toplari kesseler bile kuzu gibi olmayabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Şubat 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2015 abi şu kısırlaştırma işine çok aşırı karşıyım ya. öldürseniz daha iyi hayvanı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Şubat 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2015 Namessar said: benim kedinin butun alt karnini yardilar. estetik dikis ile kapattilar. ustune bir kat sponge koyup bir kese gibi tekrar ikinci bir dikis ile diktiler. bu ikinci kese 7 gun sonra acildi. elizabeth collar 10 gun kaldi kafasinda. operasyon sirasinda yumurtalik, kanallar vs hepsi alindi. yapan veteriner dogum uzmani (halen fakultede ogretim uyesi sanirim). yandan kesikle ameliyata siddetle karsi cikiyordu. " tamamini almiyorlar. uzun vadede riskli" demisti bana. cok cektik valla iyilesirken. o yuzden siz nasil yapiyorsunuz diye sordum. bir de neden sizin yonteme karsi ciktigini da merak ediyorum. Hocamızdır vardır bir bildiği demek düşer bana.Ancak bildiğim tüm veteriner hekimler ki buna kendı okul hocalarımda dahıl yandan açıp yapıyor.Benim ilk ameliyatların üzerinden bugün itibariyle 15 yıl geçti,birçok hasta sahıbıyle facebook uzerınden hala konusuyorum,henuz sikayet gelmedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Şubat 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2015 elesso said: abi şu kısırlaştırma işine çok aşırı karşıyım ya. öldürseniz daha iyi hayvanı... ya gene baslamayalim, biktik bu forumda yemin ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar