barbu Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2015 1.5 ay öncesinin mesajı 0ne o. Çoktan hallettim zaten. Teşekkür filan yok sana. Olmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2015 said: anniversary event geliyormuş galiba ineklerle all hail to mighty cow king deadwoll said: Geldi de, herald of the queen diye goblin tarzı bir şey bulup ölünce açtığı gate'ten girmek gerekiyor. Ben bulamadım hala. oha şuna giren var mı, blood shard gem legendary hede bişey düşürse falan, aramaya değer mi ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 4 kere girdim hic bir halt cikmadi. Dogru duzdun legendary bile cikmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 Ben o mesajı attıktan 1 saat sonra falan denk geldim girdim. Hiç bir şey yok. Bir sürü arcane dust'ım oldu, cow level'ın en büyük yararı sdlf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar