Drall Mesaj tarihi: Şubat 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2015 Kişi bşı 30 vermeden güzel bişey yeme ihtimali çok düşük ya istanbulda. Yanında alkol olmadan tabi Alkol ekleyince x2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Şubat 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2015 quixef said: Veya hiç kasmayın gidin Virginia Angus a yiyin gelin. İstanbul da yaşayıp da evde yemek yapmayı anlamıyorum. Disdainforplebs.jpeg herkes senin gibi ağa paşa değil demek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2015 serjuhan said: Geçen denedik yüzde 60 antrikot kıyma, yüzde 40 dana döş'den, bir tek karabiber, tuz ile yoğurarak. Fena olmadı. Ama daha geliştirilebilir. Bir de oran sanki 70e 30 filan olmalı. Biraz yağlı et olmalı. Bu arada pişirme olarak da 3'er dakika iki tarafı da mühürleyip 5 dakika fırına attık. Birisi suyunu kaybetmedi güzel mühürledik çok güzel oldu. Esasında güzel ekmek de hamburger için çok önemli ya. Onu da yapabilsek süper olacak. fırını kaç derece de ısıttınız? bir de mühürledikten sonra fırına atmanın ne yararı oluyor? içi biraz daha mı pişiyor? worchester sosu ile dene bir dahaki sefere o da çok güzel bir lezzet katıyor, ama bayağı güçlü bir sos az koymak lazım. 400gr ete kapağının 3/4ü kadar koyuyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Şubat 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2015 http://www.youtube.com/watch?v=SgWvtFP3glY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Şubat 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2015 Auril said: kısık ateşte yavaş yavaş pişiriyon işte bi numarası yok kurutursun boyle yaparsan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Şubat 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2015 @senko 150 derece civarındaydı. Eti kalın yaptık baya. Orta pişmiş sevsek de 3er dakika içi için baya az. Bu sebepten fırına attık. Ama sanki az daha ince yapıp 4er dakika yapsak fırına gerek kalmaz ve daha iyi olurdu diye düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Şubat 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2015 kofte bu ya et degil obur turlu ici pismez disi yanar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Şubat 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2015 abi ben sucuk köfte yapıyorum evde. Acı antep salçası, kimyon, bol sarımsak (rende), yağlı kıyma, rende soğan, bir iki baharat daha ve iyice yoğuruyorum.SImsıkı oluyor böylece. Döküm tencereye atıp kızartıyorum harika oluyor. Kıyma yağlı olacak yalnız. Yağsız kıymaya kuyruk yağı filan kıyıp koyarsanız daha güzel olur zannımca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Şubat 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2015 Auril said: kofte bu ya et degil obur turlu ici pismez disi yanar Abi et dediğin öyle testi, haşlama vs değilse ağır ağır pişmez. Bizim kültürümüz bu konuda baya kötü bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2015 ben de onu anlamiyorum..illa ki yagsiz kiyma vs.. nan etin yaglisi makbul halbuki..yada yagsiz kiyma alip icine deli zeytinyagi basanlar da var pisirirken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2015 sucuk sucuk..olay sucukta bitiyor bence.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Şubat 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2015 gidin burger king den steakhouse olmadı yeni çıkan texass ve köfteburgeri yiyin mcdonalds nedir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2015 harviy kendine bir gurme burgercide is bul da sana gelsinler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Şubat 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2015 2 sene çalıştım burger king de girmem daha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2015 king de degil yaa..kofte ana bile olsa adi icerik gurmeyse olur.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Şubat 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2015 serjuhan said: Auril said: kofte bu ya et degil obur turlu ici pismez disi yanar Abi et dediğin öyle testi, haşlama vs değilse ağır ağır pişmez. Bizim kültürümüz bu konuda baya kötü bence. ya eti muhurlersin iste ok da koftenin nesini muhurliycen yavas yavas pisir yagini salsin kendi yaginda pissin iste kurutmadan da alican ayarliycan onu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2015 onu genellikle once muhurluyorlar harli ateste sonra da pissin diye firina atiyorlar.. racon o.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Şubat 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2015 et o etttt koftenin nesini firinliycan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2015 ayni halt hacit.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2015 bir de gigantic olsun diye dombul yaptiysan firin sart Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Şubat 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2015 Auril said: serjuhan said: Auril said: kofte bu ya et degil obur turlu ici pismez disi yanar Abi et dediğin öyle testi, haşlama vs değilse ağır ağır pişmez. Bizim kültürümüz bu konuda baya kötü bence. ya eti muhurlersin iste ok da koftenin nesini muhurliycen yavas yavas pisir yagini salsin kendi yaginda pissin iste kurutmadan da alican ayarliycan onu kofteyi de orta yuksek ateste hizlica pisiriceksin ki ici kurumasin, yoksa tas gibi kupkuru olur, yagini falan salinca o kofte adam olmaz bir daha. ama tabi et yaparkenki gibi tavayi deli gibi isitmaya gerek yok. zaten cabuk oluyo. hizli hizli ceviriceksin boyuna. ici az pismis olacak zaten. ici pissin diye beklersen tatsiz tuzsuz birsey yersin. serjuhanin dedigi gibi, bizde boyle cok pisirme kulturu var. yahni falan yapsan ok de, yagini suyunu tavaya saldirip sonra ordan geriye kalani yiyor bizim millet. bi de butun tadi suyunda yaginda diyip ekmek banariz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2015 hayvani bogazlayip oldurerek, tum kanini boca ederek mundar ediyoruz eti zaten en basta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2015 bi saniye. "eti kanlı kanlı yiycen" deki kanın gercekten kan olduğunumu düşünüyosun sen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2015 ayrıca kıyma gibi işlenmiş etlerin içi pişmemiş bırakılmaz. her türlü bakteriyi hüpletmiş olursunuz. içi dışına girmiş cıkmış etin löp parca olmıyan etin adam gibi pişirilmesi gerekir sağlık için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Şubat 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2015 sonunda sagduyu sahibi biri geldi oh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar