Chemical Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 ama hala bi bok biliyomuş gibi hissetmiyorum, 8. senemdeyim akademik hedemde. phd yapmayı planlamıyorum ama, pdeng mi yapsam lan napsam. iki sana diyo, traineeship ama üstüne para veriyor, ders veriyor, bilmediğin bokları öğreniyorsun şirkette. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 aferim sana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 lan beni niye işe alsınlarki kafasındayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 is yap diye aliyolar genelde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 biraz daha kas süper talebe ol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 çok okuyan değil, çok gezen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 cafe aç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 Z raporu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
masa Mesaj tarihi: Şubat 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2015 Okuyupta napcan git para kazan. Bi günde baba bugün ekmeği ben aldım diye gel eve. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2015 hayirsiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Şubat 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2015 calismaya baslayinca gecer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Şubat 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2015 ben 8 seneyi sırf lisansta ezdim, sen yine iyisin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Şubat 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2015 ben de hala okuyorum sayilir ..dinc tutuyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Şubat 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2015 okumak kadar salakça bişey yok niye okuyorsunuz ki, çok mu paranız var abi yaş kaç olmuş kemikıl yazık lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Şubat 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2015 dana22 said: ben de hala okuyorum sayilir ..dinc tutuyor.. sen ölene kadar okuycan zaten ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Şubat 19, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2015 Madcat said: okumak kadar salakça bişey yok niye okuyorsunuz ki, çok mu paranız var abi yaş kaç olmuş kemikıl yazık lan. şuan para vermiyorum ya, alıyorum genel olarak güzel bişey okumak ya, erişemediğin yerlere projelere erişiyorsun, eylül ayında şuan üstünde çalıştığım robot uzay istasyonundan kontrol edilicek mesela iyi yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
masa Mesaj tarihi: Şubat 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2015 Madcatta dizimagden dizi izlesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Şubat 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2015 Chemical said: Madcat said: okumak kadar salakça bişey yok niye okuyorsunuz ki, çok mu paranız var abi yaş kaç olmuş kemikıl yazık lan. şuan para vermiyorum ya, alıyorum genel olarak güzel bişey okumak ya, erişemediğin yerlere projelere erişiyorsun, eylül ayında şuan üstünde çalıştığım robot uzay istasyonundan kontrol edilicek mesela iyi yani sen ne çalışıyosun Chemical? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Şubat 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2015 Selam Sodom. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Şubat 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2015 masa said: Madcatta dizimagden dizi izlesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Şubat 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2015 sen hollanda da degil miydin zaten suan? direk tu delft te yapıstır pdeng i eger doktora gibi bi amacın yoksa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Şubat 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2015 ivy said: Selam Sodom. selam ivy ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Şubat 19, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2015 SodomVsGomore said: Chemical said: Madcat said: okumak kadar salakça bişey yok niye okuyorsunuz ki, çok mu paranız var abi yaş kaç olmuş kemikıl yazık lan. şuan para vermiyorum ya, alıyorum genel olarak güzel bişey okumak ya, erişemediğin yerlere projelere erişiyorsun, eylül ayında şuan üstünde çalıştığım robot uzay istasyonundan kontrol edilicek mesela iyi yani sen ne çalışıyosun Chemical? http://esa-telerobotics.net/gallery/Meteron-Experiments/Interact/79 tudelft üzerinden bu projede çalışıyorum ama bidahaki ayın ortasına kadar, sonra ya bitirmeye ya da staja başlamam lazım. madcow said: sen hollanda da degil miydin zaten suan? direk tu delft te yapıstır pdeng i eger doktora gibi bi amacın yoksa. evet ya şimdi eidnhoven'da product ve robotik vs konularına pdeng varmış, diyorum denesem mi, ne kadar işe yarar ne kadar manalı olur, iş bulma ne kadar değişik falan ne ekler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Şubat 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2015 senin yarın kadar donanıma sahip olmayan adamlar auda 15-20 bin lira maaşla iş bulabiliyor bugün türkiye'de. svaşmaya karar vermedikten sona istediğin kadar silah kuşan bir anlamı yok. yağmasan da gürle diye bir tabir var o misal kendini iyi sat yeter. oku oku nereye kadar lan az biraz da cesaret lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Şubat 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2015 son seneni direk bir firmada geciriyosun pdengte. aradıgın sey o mu gormus de olursun belki. degilse aldıgın dersleri doktoraya saydırır doktoranı alır akademiden devam edersin. oluyosa tabi boyle bisey sormak lazım oluyodu ama sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar