masa Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 Herhangi bir dosyaya sağ tık yapıyorum ancak 10 saniye hiç hareket etmeden beklersem sağ tık işliyor. Eğer 10 saniye hareketsiz beklemezsem "yanıt vermiyor" diyor veya bişi demiyor ama hiçbir şey de olmuyor. Format mı ?
Phillamon Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 Yan yatırmayı denedin mi?(Kasayı)
di Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 Kuvvetle muhtemel ya diskinde ya da yuklu shell/menu extension'lardan birinde sikinti var.
ShadowFax Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 bence de, sağ tılayınca açılan seçeneklerde yer alan defaultta gelmeyen bir şey yavaşlatıyor. Npp gibi.
reyou Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 antivirus olabilir yada source control falan var mi? o olabilir, treview gibi context menu ye entegre olmus bir extension olabilir. guvenilir mod da acip denesene?
KidLazer Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 aynı sorun bende de var. bende yanıt vermiyor demiyor ancak menünün belirmesi uzun sürüyor. muhtemelen sağ tık menüsündeki bir program yavaşlatıyor.
Bright Mesaj tarihi: Şubat 19, 2015 Mesaj tarihi: Şubat 19, 2015 Şu link'te Sysinternals'ın Autoruns adlı windovz tool'u mevcut. Burada ContextMenuHandlers altında temizlik yapabilirsin istemediğin veya daha önceden kaldırdığın halde registry'den silinmemiş olan proramlar için. Aynı zamanda PC açılırken istemediğiniz halde yüklenen gereksiz şeylerden de kurtulabilirsiniz Autoruns ile.
masa Mesaj tarihi: Şubat 22, 2015 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 22, 2015 Ne güzel anlatmışsınız da ben hiç anlamıyorum dediklerinizden. İndirdim linkteki programı, büssürü şey var, bakıyorum öyle. Napıyım?
Bright Mesaj tarihi: Şubat 22, 2015 Mesaj tarihi: Şubat 22, 2015 Explorer sekmesine gel orada ContextMenuHandlers'la biten başlıkları zaten görüceksin. Gereksiz veya kaldırılmış programlarla ilgili olanların ticklerini kaldır.
masa Mesaj tarihi: Şubat 22, 2015 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 22, 2015 Bazılarında sistem belirtilen dosyayı bulamıyor deyip hata veriyor. Kaldırabildiklerimin hepsini kaldırayım mı?
masa Mesaj tarihi: Şubat 22, 2015 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 22, 2015 ContextMenuHandlers ile biten başlıkların hepsinin tikini kaldırmaya çalıştım. Bazısında dediğim gibi sistem belirtilen dosyayı bulamıyor dedi. Onları kaldıramadım. Kaydet uygula filan bişi demiycem mi hiç?
Bright Mesaj tarihi: Şubat 23, 2015 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2015 Yok, kaldırınca hallolması lazm ama Autoruns'ı açarken sağ clickleyip "Run as Administrator" yapmak gerekiyor.
masa Mesaj tarihi: Şubat 23, 2015 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 23, 2015 Kaldırdım hepsini dediğin gibi ama olmadı:( En iyisi format sanırım. Teşekkür ederim ilgilendiğin için.
Öne çıkan mesajlar