masa Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 Herhangi bir dosyaya sağ tık yapıyorum ancak 10 saniye hiç hareket etmeden beklersem sağ tık işliyor. Eğer 10 saniye hareketsiz beklemezsem "yanıt vermiyor" diyor veya bişi demiyor ama hiçbir şey de olmuyor. Format mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 format Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phillamon Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 Yan yatırmayı denedin mi?(Kasayı) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 yeni mouse al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 Ya ahahahahahah kermit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 Kuvvetle muhtemel ya diskinde ya da yuklu shell/menu extension'lardan birinde sikinti var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 bence de, sağ tılayınca açılan seçeneklerde yer alan defaultta gelmeyen bir şey yavaşlatıyor. Npp gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 antivirus olabilir yada source control falan var mi? o olabilir, treview gibi context menu ye entegre olmus bir extension olabilir. guvenilir mod da acip denesene? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KidLazer Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 aynı sorun bende de var. bende yanıt vermiyor demiyor ancak menünün belirmesi uzun sürüyor. muhtemelen sağ tık menüsündeki bir program yavaşlatıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 parmakları basmıyor olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Şubat 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2015 Şu link'te Sysinternals'ın Autoruns adlı windovz tool'u mevcut. Burada ContextMenuHandlers altında temizlik yapabilirsin istemediğin veya daha önceden kaldırdığın halde registry'den silinmemiş olan proramlar için. Aynı zamanda PC açılırken istemediğiniz halde yüklenen gereksiz şeylerden de kurtulabilirsiniz Autoruns ile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
masa Mesaj tarihi: Şubat 22, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2015 Ne güzel anlatmışsınız da ben hiç anlamıyorum dediklerinizden. İndirdim linkteki programı, büssürü şey var, bakıyorum öyle. Napıyım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Şubat 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2015 Explorer sekmesine gel orada ContextMenuHandlers'la biten başlıkları zaten görüceksin. Gereksiz veya kaldırılmış programlarla ilgili olanların ticklerini kaldır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
masa Mesaj tarihi: Şubat 22, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2015 Bazılarında sistem belirtilen dosyayı bulamıyor deyip hata veriyor. Kaldırabildiklerimin hepsini kaldırayım mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
masa Mesaj tarihi: Şubat 22, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2015 ContextMenuHandlers ile biten başlıkların hepsinin tikini kaldırmaya çalıştım. Bazısında dediğim gibi sistem belirtilen dosyayı bulamıyor dedi. Onları kaldıramadım. Kaydet uygula filan bişi demiycem mi hiç? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Şubat 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2015 Yok, kaldırınca hallolması lazm ama Autoruns'ı açarken sağ clickleyip "Run as Administrator" yapmak gerekiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
masa Mesaj tarihi: Şubat 23, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2015 Kaldırdım hepsini dediğin gibi ama olmadı:( En iyisi format sanırım. Teşekkür ederim ilgilendiğin için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar