Rewendor Mesaj tarihi: Şubat 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2015 Yayayken aynısını ben de yapıyorum Türkiye'de. Önce bir göz temasıyla onay alıp teşekkür edip öyle geçiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Şubat 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2015 dükkanının önüne damacana koyup burası bana ait diyenlein yasal bir hakkı var mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Curunir Mesaj tarihi: Şubat 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2015 forgiver said: dükkanının önüne damacana koyup burası bana ait diyenlein yasal bir hakkı var mı yasal olarak hakkı yok hiç bir kimse kaldırımı veya yolu kapatamaz dükkanının önü bile olsa ama ne yazık ki onun da pisliğine yatıyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Şubat 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2015 roket satış mühendisi falan mı oldun abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Şubat 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2015 trafikte sinirlenen adam araç kullanmayı orta seviye bilen adamdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cabiria Mesaj tarihi: Şubat 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2015 ginaly said: trafikte sinirlenen adam araç kullanmayı orta seviye bilen adamdır. çok nadir sinirlenirim demek ki iyi sürücüyüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Şubat 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2015 ben hiç sinirlenmiyorum radyo dinleyip oyun oynuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar