totemic Mesaj tarihi: Şubat 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2015 totemic 2 quixef 0 güzel maçtı tebrikler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Şubat 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2015 tabloda oynadıgım maç 5 gözüküyor ama daha 2 maç oynadım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Şubat 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2015 Sevgülü aynı grupta olan arkadaşlarım. Bu akşam birinin aday adayı açıklaması var. O açıklama bittikten sonra (tahmini 8-9 gibi biter) gece 3'e kadar herkesle oynayabilirim. Çok eğlenceli deckler hazırladım sizler için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Şubat 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2015 sabonis said: versene bi link. ne deck yazmışım ona bakacaktım. yedek ile bi main'i değiştirebilirim, kart sıkıntısı çekiyorum :D LAN AYIP AYIP 15k dustın var!!!! YUH! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Şubat 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2015 tablo yalan soylemez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Şubat 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2015 Grup 2 akşam 11-12 arası gelirim. Uygun olanlarla maç yaparım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Şubat 22, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2015 totemic said: tabloda oynadıgım maç 5 gözüküyor ama daha 2 maç oynadım.. Abi okumuyor musunuz siz yazılanları? Oynadığın maç, rakibinle oynadığın tüm maçların toplam sayısı. Sen bir oyunu 2-1 bir oyunu 2-0 kazanmışsın, 4 galibiyetin 1 yenilgin var, 5 maç oynamışsın. Bu kadar basit. Puanlamayı insanlarla oynadığın maçlardaki galibiyete göre yapıyorum böylece 2-1 yenilenler 2-0 yenilenlerin önüne geçmiş oluyor, haklı şekilde. Kazananlar açısından ise bir şey değişmiyor, her durumda 2 puan alıyorlar işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Şubat 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2015 ok o zaman.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Şubat 22, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2015 Anonymous Nyan Cat kim lan tablodaki lel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borastus Mesaj tarihi: Şubat 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2015 Borastus 2 - 0 Slawn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slawn Mesaj tarihi: Şubat 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2015 Masticore 2-0 Slawn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Şubat 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2015 Varsa bizim gruptan online biri oynayabiliriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Şubat 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2015 Akşam 8 den sonra maç yapmak isteyen varsa haberleşelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Şubat 22, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2015 Quixef 2 - 0 Lifeleech Quixef 2 - 0 Ascansio Sonradan açıldık sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lifeleech Mesaj tarihi: Şubat 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2015 quixef said: Quixef 2 - 0 Lifeleech Quixef 2 - 0 Ascansio Sonradan açıldık sdfsd Sağlam açılmışsın ama sdfsf May the rng gods be with you fellows. He is a Paladin, Strong and Stout. This is his Hammer, and This is his Mount. When he is in Battle, He Scream and Shout. Then Pop a Bubble, and Hearthstone out! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Şubat 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2015 totemic 2 AscAnsio 0 tebrik ederim güzel maçtı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Şubat 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2015 varsa oynayacak bizim gruptan durtsun //kaede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Şubat 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2015 online ol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Şubat 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2015 totemic said: totemic 2 AscAnsio 0 tebrik ederim güzel maçtı.. 4te 4 yaptın dimi sen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Şubat 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2015 3'te 3.. ilerleyen turlarda seni istiyorum.. asf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Şubat 22, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2015 Priest i banlamasaydin senin o control warrior la yeri supururdum de neyse sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Şubat 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2015 Masticore 2 - axedice 0 ADAM EZDİ GEÇTİ PALİDİNLE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Şubat 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2015 Olm herkes ayrı kuraldan oynuyo.. biz todelol ile oynarken ban man yapmadık.. yazmadınız mı en son ban yok.. ilk 3 deck ile oynanıcak.. yedek deck de durucak diye.. siz napıyonuz biz napıyoz.. şuraya bi yazın en son kuralları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Şubat 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2015 Masticore 2 Axedice 0 gg-wp yedek deck final içinmiş onu katmayın hiç gruplara Ban yapiliyor, 1 tane ban hakkın var işte. Geriye kalan 2 deck'ten biriyle oynuyacaksın. 1. oyunu yendin diyelim deck degistirmiycen aynı deck'le 1 oyun daha atıcan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Şubat 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2015 quixef said: Priest i banlamasaydin senin o control warrior la yeri supururdum de neyse sdf ohooo karşılaştıgımız decklerı burda yazıyormuyuz? olmaz ki böyle.. bak marty senden kopya çekti warrioru banladı ve sonuç; totemic 2 Marty 0 Zaaaaaaaa... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar