quixef Mesaj tarihi: Şubat 20, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2015 sabonis said: quixef said: Dediğim gibi yedek deck olayı sadece finale kalıp BO5 e maruz kalırsan gündeme gelecek bir olay. 3 deck e ihtiyacın olacak finalde, rakibin birini banladığında. bütün maçlar bo5, final bo7 olsun zaten ki? bo5 dediğin maximum 45 dakka sürecek bir şey. Arkadasim herkes mutlu mesutken niye surekli bir seyleri degistirme ariza cikarma pesindesin ya. Yedek deck .s.s Bo3 .s.S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Şubat 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2015 45 dakka ne ya 45dk HS mi oynanır. Bo3 bile fazla bence ama kalpler kırılmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Şubat 20, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2015 Wishmaster o arkadaşlarından birini seç, Riverwind Totemic axedice + 1 arkadaş formülüyle 28 e çıkarıyoruz katılımı. Wishmaster Btag gönder bana. Totemic/axedice ha keza. Gruplar 7 şer kişi olunca 2 hakikaten biraz acımasız kaldı, ilk 4 ten itibaren eliminasyona başlamak mantıklı gibi, bir başlayalım da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Şubat 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2015 axedice#1628 Acaba 32ye mi tamamlasak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Şubat 20, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2015 Wishmaster said: Benim iki arkadaş var. İstiyorsanız grupları 7şerlik yaparız. İlk 4 çıkar, 16'ya düşer öyle devam ederiz? 28'den 16'ya, sonra 8-4-2-şampi diye gider. alo arkadaşlarından birisi lazım, btag ini gönder lütfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Şubat 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2015 Tamam abi söyledim yazmasını bekliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Şubat 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2015 ABİ BU 3. DEĞİL 4. OLACAK!!! BAŞTAN YANLIŞ BU TURNUVAAAAAA!! Paticik Hearthstone Turnuvası #3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Şubat 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2015 quixef said: modlara söyle ismi düzeltsinler hafız.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Şubat 20, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2015 https://docs.google.com/spreadsheets/d/1TcTLCwS9Cj6bAF02rwuF2uIaTJDo3KMJI97vcX5DWWE/edit?usp=sharing Yeni link burada, turnuvanın ismini de güncelledim. Haydi gençler deckleri yazalım başlayalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Şubat 20, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2015 Malibu said: rhadamantis#2815 Oynarız her türlü eğer offline olacaksa online şu an için zor çünkü =) başlığın 8. sayfasındaki google docs linkine girip main decklerini ve yedek deckini yazman gerekiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Şubat 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2015 quixef senlen bitmemiş hesabımız var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Şubat 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2015 grup maçları BO3 olsun bari ya. BO5 bayar grup aşamasında.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Şubat 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2015 bo5 olacaksa omrumuz curur. herkes aggro deck yapsin da hizli bitsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Şubat 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2015 kimse demedi ki bo5, nerden çıktı o? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Şubat 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2015 ne bileyim bir ara oyle konusuldu gibi.. bu arada sen yetkili bir abiye benziyon başlığı ''4.'' olarak değiştiriver. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Şubat 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2015 bo5 daha iyiydi, bo3 haliyle oldukça daha fazla şansa bakıyor. herkes 3 istiyorsa yapcah bişe yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Şubat 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2015 Ooo bakıyorum sabonis şimdiden yol yapıyor - şansım yaver ghitmedi o yüzden khaybettim yhaaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Şubat 20, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2015 Sabonis decklerini yazıversen gayrı? Slacker Listesi Xelee Kaede Arma Borastus LaRRy sabonis Aceace ve Masticore akşam yapacaklarını söylediler. Bu arkadaşların hepsine ÖM attım. Ben sorumluluğumu yerine getirdim. ŞİMDİ ONLAR DÜŞÜNSÜN dsdfsdg Maçlar final ve 3. lük maçına kadar BO3, o iki maç ise BO5. İki işsiz karşılaşırsa ve karşılıklı anlaşma sağlanırsa BO11 de yapabilirsiniz diye düşünüyorum teknik olarak ama ne gerek var. Önemli olan iki kişiden kimin yendiğinin bir şekilde bildirilmesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Şubat 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2015 Şimdiden uyarayım. Bana karşı handlock denemeyin. İşe yaramıyor ;) ileride alıntılanacak şeyler yazıyorum ya asudhasf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Şubat 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2015 Handlock nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Şubat 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2015 Bir warlock stratejisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Şubat 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2015 handlock Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Şubat 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2015 yedek deck lazim mi? benim zaten 2 deck vardi oynadigim. biri naxx sonrasi, digeri naxx oncesi yapmistim. hala onlarla oynuyodum. elimdekilerle simdi bi tane daha yaptim da bi de yedek cikarabilir miyim bilmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Şubat 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2015 su ana kadar main decklerdeki class dagilimi: http://i.imgur.com/oPqmEOh.png fyi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Şubat 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2015 Ohooo :) ayıp oldu bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar