quixef Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 Tunca - LaRRy maçı şu an yapılıyor. Sabonis buralardaysan kaybolma bir yere de bitsin turnuva. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 tunca 2 - larry 0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 Sabonis bekliyoruz arkadaşlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 tunca bu sefer alır, güveniyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 Kazanan belli abi. hayırlı olsun tunca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 tunca said: tunca 2 - larry 0 9.45-10 falan gibi uyuyakalmışım. bu arada ilk 3'lüyü sen kazanırsan, temiz 2 saat falan sürecek maçımız. o yüzden oturup düzgün vakit ayırmak lazım =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 BO7 oynayacaksınız dimi. Abaaov. İzlerim lan biri videoya alsın pl0x. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 BO5 dedik en başta. İlk 3 lü ne? Banlanan deck yerine en başta deklare ettiğiniz yedek class ı kullanacaksınız. Deck demiyorum çünkü class sabit kalmak üzere deckleri değiştirebiliyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 quixef said: BO5 dedik en başta. İlk 3 lü ne? Banlanan deck yerine en başta deklare ettiğiniz yedek class ı kullanacaksınız. Deck demiyorum çünkü class sabit kalmak üzere deckleri değiştirebiliyorsunuz. ilk üçlü derken ilk 3'e ulaşmayı kastettim aslında. ilk matchup'ta 3'e o ulaşırsa, iyice uzun sürecek maçımız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 ilk bo5'ı tunca kazanırsa 2. bi bo5 oynanıcak yani değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 sabonis said: quixef said: BO5 dedik en başta. İlk 3 lü ne? Banlanan deck yerine en başta deklare ettiğiniz yedek class ı kullanacaksınız. Deck demiyorum çünkü class sabit kalmak üzere deckleri değiştirebiliyorsunuz. ilk üçlü derken ilk 3'e ulaşmayı kastettim aslında. ilk matchup'ta 3'e o ulaşırsa, iyice uzun sürecek maçımız. Evet de yapacak bir şey yok çabuk başlayın çabuk bitirin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 Abi kendi turnuva kurallarını mı göremedin acaba. Sabonis losers bracketa hiç düşmedi, tunca loserstan geliyor. Tunca sabonisi yenerse bir seri daha oynanması gerekiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 abboo organizatör yine olaydan bi haber... bracket'a bir bak istersen. finale direk ulaşan kişi kaybederse bir tane daha matchup mevcut. niye? çünkü finale ulaşanın bir özelliği var, yenilmediği için hiç, ona da bir adet losers bracket hazırlanıyor. olay bu. çoğu turnuvada da uygulandı/uygulanıyor. aha arada editlemiş :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 Dakikada bir harf falan mı yazıyorsunuz? ETA: -1 Handikap veriyorum Sabonis e çok vitvit etme cezası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 deckler değişebiliyorsa, yeni kartları da kullanabiliyoz mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 Evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Nisan 9, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2015 Bu iş böyle olmayacak. Final maçı ilk ayak kesin tarih saati: 10 Nisan 2015 21:00 Bu saat itibariyle Tunca ve Sabonis hazır bulunacak, eğer zamanı 15 dakika geçtiği halde taraflardan biri oyuna hazır hale gelmemişse oyun hazır bulunan lehine galibiyetle sonuçlanmış olacak. (Forfeit win) Gerek duyulması halinde ikinci ayak için son tarih: 11 Nisan 2015 21:00 Her akşam Tunca geliyor, bekliyor bekliyor, Sabonis tüm akşam boyunca AFK ne yaptığı belirsiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Nisan 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2015 Saboyu çoktan elememiz lazımdı zaten herkese zorluk çıkarttı. Ben kendi maçımı yapmak için 1 hafta uğraşmıştım (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 evde diildim dün. şaka mı? afk naaptığı belli diil falan asdufhaufha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 iki ayda bir turnuva nasıl bitmez? asdddf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 lan 3 haftadır aşağı bracket'ı bekliyorum, hasta etmeyin adamı =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 Valla bugün oynadınız oynadınız, oynamadınız kimse kusura bakmasın. Bak burada da itiraz edebilirdin, bugün şu işimden dolayı kesinlikle olmaz diye, ama bir şey söylemeden etmeden daha fazla uzamasın artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 sabo hadi yatıcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 spectate etmek istiyen varsa başladık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 tunca elleriyle verdi ilk oyunu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar