Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

4. Geleneksel Paticik Hearthstone Turnuvası

quixef

Öne çıkan mesajlar

quixef said:

BO5 dedik en başta. İlk 3 lü ne?

Banlanan deck yerine en başta deklare ettiğiniz yedek class ı kullanacaksınız. Deck demiyorum çünkü class sabit kalmak üzere deckleri değiştirebiliyorsunuz.

ilk üçlü derken ilk 3'e ulaşmayı kastettim aslında. ilk matchup'ta 3'e o ulaşırsa, iyice uzun sürecek maçımız.
Sosyal ağlarda paylaş

sabonis said:

quixef said:

BO5 dedik en başta. İlk 3 lü ne?

Banlanan deck yerine en başta deklare ettiğiniz yedek class ı kullanacaksınız. Deck demiyorum çünkü class sabit kalmak üzere deckleri değiştirebiliyorsunuz.

ilk üçlü derken ilk 3'e ulaşmayı kastettim aslında. ilk matchup'ta 3'e o ulaşırsa, iyice uzun sürecek maçımız.

Evet de yapacak bir şey yok çabuk başlayın çabuk bitirin.
Sosyal ağlarda paylaş

abboo organizatör yine olaydan bi haber...

bracket'a bir bak istersen. finale direk ulaşan kişi kaybederse bir tane daha matchup mevcut. niye? çünkü finale ulaşanın bir özelliği var, yenilmediği için hiç, ona da bir adet losers bracket hazırlanıyor. olay bu. çoğu turnuvada da uygulandı/uygulanıyor.

aha arada editlemiş :D
Sosyal ağlarda paylaş

Bu iş böyle olmayacak.

Final maçı ilk ayak kesin tarih saati:

10 Nisan 2015 21:00

Bu saat itibariyle Tunca ve Sabonis hazır bulunacak, eğer zamanı 15 dakika geçtiği halde taraflardan biri oyuna hazır hale gelmemişse oyun hazır bulunan lehine galibiyetle sonuçlanmış olacak. (Forfeit win)

Gerek duyulması halinde ikinci ayak için son tarih:

11 Nisan 2015 21:00

Her akşam Tunca geliyor, bekliyor bekliyor, Sabonis tüm akşam boyunca AFK ne yaptığı belirsiz.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...