Malibu Mesaj tarihi: Şubat 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2015 Abooo sabo reiz bizim gruptaymış safhasdkjfhaslasjklasdhflkasdhjflasdkjhfasdhjfasdhkjfklasdhjflasdhj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Şubat 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2015 bizim grup ölümcül olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Şubat 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2015 Kim ölümcül abi ben tanımıyorum kimseyi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Şubat 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2015 tunca yeterli, salih kek, ben de kekim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borastus Mesaj tarihi: Şubat 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2015 bütün deckler farklı class'tan olacak diye bir mevzuat, yönetmelik var mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Şubat 19, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2015 Turnuvalarda genellikle öyle yapıyorlar bildiğim kadarıyla ve zaten öbür türlü banlanan class birden fazla deckin olduğu class a denk gelirse sıkıntı çıkabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Şubat 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2015 Videoya falan mı alsak maçları ya keyifli olur :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Şubat 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2015 puan durumunu her maçtan sonra güncelleyin de zevki çıksın. paint terk işler olmasın ama. asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Şubat 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2015 totemic said: şunu bir oynayın da katılım yüksek olursa soyle uzun soluklu PHL (Paticik Hearthstone Ligi) kuralım. ufak ödüllü falan olsun. şu da güzel bir fikir. Maçların onaylanması olayı nasıl olacak? Spectate mi edecek birileri sürekli? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Şubat 19, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2015 Turnuva katilimcilarindan bir kisinin spectate etmesi yeterli olur diye dusunuyorum. Sonuclari bildirirken spectatoru da soylersiniz, gerekirse onay aliriz. Ancak yine de birer SS alin siz mac sonlarinda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Şubat 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2015 class banlama nasil olacak? mac baslayinca concede ederek mi yoksa bastan diyecek miyiz "ben bu classin karsima gelmesini istemiyorum" diye? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Şubat 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2015 Deckleri de kontrol etmesi gerekecek o spectator'ın. Bilemedim ya. Rakibin deck'i sürpriz olmalı bence. Şimdi kontrol amaçlı bakıyorum diyerek hem deck'i görecekler hem oyuncuların oynama tarzlarını anlayacaklar falan. Çok mu zorluyorum yoksa haklı mıyım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Şubat 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2015 Spyro said: class banlama nasil olacak? mac baslayinca concede ederek mi yoksa bastan diyecek miyiz "ben bu classin karsima gelmesini istemiyorum" diye? ABSOLUTELY NO MAGE! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Şubat 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2015 Bir diğer kural, seyirci alıp almadığımızı anlayamazsınız değil mi? Belki arkadaşlarım mentörlük yapacaklar bana :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Şubat 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2015 maratti#2579 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2015 Wishmaster said: Çok mu zorluyorum yoksa haklı mıyım? hayaller casual fest olmayan bir turnuva, hayatlar hearthstone Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Şubat 19, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2015 Telefondan cevap yazamiyorum eve donunce cevaplayacagim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Şubat 19, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2015 KURAL GÜNCELLEME - Deck SS işini rafa kaldırıyoruz. Turnuvanın casual niteliğine aykırı ve çok iş çıkaracak. Sadece herkes oynayacağı classları bildirsin, onlardan başka class oynamasın yeterli. Bu da şu açıdan, karşılaştığınız her class ın antisi deck iniz olabilir, işsizsinizdir, adil olmayan bir avantaj olmasın kimse lehine. Diğer soru: - Class banlama gayet basit, iki kişi maçlarını yapmadan önce birer class söyleyecek, karşı taraf o class ile o 3(5) maçta oynayamayacak. Örneğin, Warlock banladıysa bir taraf, hem zoo desteniz, hem handlock unuz gümbürtüye gidebilir, bu yüzden aynı class tan iki deck sakıncalı olabilir dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Şubat 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2015 Shaman Warlock Warrior Rogue benim classlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Şubat 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2015 5in 3ünü alan galip mi sayılacak? 3ün ikisi mi başta? Tüm maçları aynı deck ile oynayabilir miyim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Şubat 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2015 abi yenildigin decki bırakırsın.. deckle kazandıgın sürece devam edersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Şubat 19, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2015 ÖNEMLİ Grupları aşağıdaki Google Docs sheet ine kopyaladım. Normal şartlarda C ve D sütunlarını (Deckler ve Yedek Deck) değiştirebiliyor olmanız lazım, eğer değiştiremiyorsanız, yazın bir ayar çekelim. (Geri kalanı değiştirebiliyorsanız da yazın) https://docs.google.com/spreadsheets/d/1ZIS3NQ9Ifw9c3-L_IhqEpEkHyfMH4rESeIWbGG-1STM/edit?usp=sharing Sizden istenen, bu Google Docs a girip ilgili yerlere decklerinizi yazmanız. Teşekkür ederiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Şubat 19, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2015 Yazsanıza arkadaşım decklerinizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Şubat 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2015 shaman pala mage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Şubat 19, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2015 Google Docs a lütfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar