Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 20, 2015 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2015 Gerekirse evet, sisteminin çözüldüğü ve rakibe karşı pozisyon bulamadığını gördüğünde 0-0'a yatmak yerine risk alıp Atiba - Veli ikilisinden birini çıkartıp Tolgay'ı alacaktı. Tolgay defansif yönü zayıf bir adam değil ve en az Atiba kadar katkı sağlayabilecek tipte adam, üstüne harika bir pasör. Oğuzhan - Tolgay ikilisiyle zaten orta sahada top hakimiyetini arttırırdın. Veli - Atiba ikilisi birlikte olunca takım iyice geriye kapanıyor çünkü defansı düşünüyorlar sürekli, ha dün mesela ikisinin varlığı "sadece gerek duyulursa riske edilecek Sterling"i oyuna sokmaya yetti. O konuda mesela en başından beri diyorum, harika takım savunması ama ilerideki yaratıcılığı öldürüp gol atamıyorsan ve gelip duran toptan yine yiyorsan bunların hepsi silinir. Takım savunması maçtan pozitif skorla döndüğün sürece başarılıdır. 90'a kadar mükemmel oynayıp, son pozisyonda yesen bile o orada başarısızdır. Mourinho mesela otobüsü çekiyor ama teknik değişiklikler ile gidip golü bir şekilde atmasını da biliyor. Yerine adam yok, başka kimi alacaktan ziyade oyun dizilişini değiştirememesi zaten temel sıkıntı. Ha keza adamda vardı. Tolgay abi Tolgay yani iş orada bitiyordu. Oğuzhan'a mesela dün lafım yok, Tolgay'dan sonra biraz çalışmaya karar verdi tekrar formu yükseliyor ama arkadan desteklenmediği sürece ileride 4 tane top class adamın olsa ne olur. Gökhan mesela, gelip en geriden top alıp sürdü sürekli .yetenekli tamam ama topla sürekli koşan adamın dayanıklılığı da düşer. Sonlara doğru kararları zaten o kadar saçmalaştı ki o da öldü. Pas pas pas, her şey burada bitiyor. Onu da yaptırmıyor korkudan.
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 20, 2015 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2015 ben de seviyorum, kovmayalım zaten. sezon sonu gönderelim.
Esnaf Mesaj tarihi: Şubat 20, 2015 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2015 bilic yerine sezon sonu sergen gelsinde ondan sonra bi göreyim sizi faslkfhas gs taraftarı doyumsuz diyordumda bjk taraftarı daha beter çıktı
Llama Mesaj tarihi: Şubat 20, 2015 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 20, 2015 abi sergen ne yapıcak ben onu anlamıyorum birde şifo istiyor millet onuda anlamış değilim
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 20, 2015 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2015 Ya Sergen medya balonu, bu BJK yönetimi onu getirmez. Diyorum ya zaten Şenol Güneş'le konuşuluyor vs. diye, oradan ona düşmezler. Yönetim farkında zaten bir daha büyümeye aç adam yerine olmuş adam getirirler eğer bu sezon sonu şampiyonluk gelmezse.
arcane Mesaj tarihi: Şubat 20, 2015 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2015 yerine kim gelir bilmem de şampiyonluk gelmezse bilic'in şutlanacağına 100% inanıyorum.
suBzer0 Mesaj tarihi: Şubat 21, 2015 Mesaj tarihi: Şubat 21, 2015 Avrupa maçında, sosa kalibresindeki adam ne kadar kötü oynarsa oynasın sahada kalması lazım..
bliksem Mesaj tarihi: Şubat 21, 2015 Mesaj tarihi: Şubat 21, 2015 applev0dka said: Stad biter, bu takım o gelirler ile çok daha iyi yerlere gelir, Biliç'in klubede oyuna müdehale edecek farklı alternatifleri olur, yine DMC cıkartır-DMC alır o zaman gitsin deriz, eldeki ile maksimumu alan bir adam var suan ortada, haksızlık ediliyor. Uzun oldu pardon, yüz yüze konusmalarda, burda, twitterda, yazdığım yerlerde bu konuda cok sacmalayan var, birikmiş bir yazı oldu dsafsa Adam o kadar haklı ki. Rotasyonu olmayan bir takım Beşiktaş, Fenerbahçe gibi Holmen'i Krasic'i A2'ye yollayamıyor. Takımda çoğu adamın yedeği yok. Şampiyon olmak boksta maç kazanmaya benziyor, ara sıra atılan iyi yumruklardan ziyade ne kadar yumruk yiyip de ayakta kalabildiğinle alâkalı bir olay. Beşiktaş iyi vuruyor ama kırılgan bir kadrosu var işte, yapacak bir şey yok. Ben şampiyon olabileceğimizi düşünmüyorum (olursak boğazım yırtılana kadar bağırırım o ayrı), bu yüzden Bilic'in kovulması da dünyanın en saçma şeyi olur. Sineğin yağını çıkarta çıkarta buraya getirdi adam takımı.
bliksem Mesaj tarihi: Şubat 21, 2015 Mesaj tarihi: Şubat 21, 2015 Veli-Atiba'nın yok mesela. Bu adamlardan birine bir şey olduğu zaman Beşiktaş bir anda ortada oyun tutamaz oluyor. Takımın düzgün sağ/sol beki yok. Ba ve Cenk süper adamlar bence, ama arkalarından gelen adam Pektemek. Ortasahada 5 oyuncusu olan takımın her türlü rotasyona ihtiyacı var.
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 21, 2015 Mesaj tarihi: Şubat 21, 2015 Tolgay, Franco, Necip üçlüsü Atiba - Veli'nin direkt yedekleri hadi Necip'i at. Franco'nun orjini ön liberodur. Kolombiya da hep ön libero oynuyordu ve alt yaş milli de adam yok diye stopere koyulunca beğenildi ve aldık. Onu zaten çök yönlü defans oyuncusu olarak aldılar ve Samet esasen DMC olarak istemiş diyorlar. Önder Özen ama ondan bahsederken modern stoperin bütün özelliklerini barındırıyor diye konuşuyordu. Önder Özen daha haklı bence de afasd Ön liberoda yine alternatifsiz değil yani takım, Franco orada iş yapar. Neyse rövanşta Atınç * Franco http://vignette2.wikia.nocookie.net/s4s/images/9/94/Top_lel.jpg/revision/latest?cb=20130608224602 Sivok'un ahı olacak resmen asdfsd
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 25, 2015 Mesaj tarihi: Şubat 25, 2015 maçın başında sahaya giren eleman almancı türk falan değilmiş asdfsdf ingiliz bir keskin nişancıymış. afganistan'da savaşmış, psikolojisi falan bozulmuş. Hayır niye Beşiktaş maçında sahaya atladın o zaman, sand nigger'ız diye mi :( British Sniper edit: NTVspor'un haber görseli asdfasd http://img-cdn.ntvspor.net/C/I/608/keskin-nisanci-01_LR8O7.jpg said: UEFA Avrupa Ligi'nde, Liverpool'un Beşiktaş'ı 1-0 yendiği maçta sahaya giren kişinin kimliği ortaya çıktı. İngiltere Savunma Bakanlığı'nı protesto etmek için pankart açan davetsiz misafirin aslında keskin nişancı olduğu bildirildi. İsminin Luke Huskisson olduğu belirlenen protestocunun, Kraliyet Hava Kuvvetleri'nde keskin nişancı olarak görev yaptığı açıklandı. Huskisson'ın savaş kahramanı olduğu ve 2012'de Afganistan'daki bir helikopter kazasında arkadaşlarını kurtarmak için hayatını riske attığı ortaya çıktı. "Savunma Bakanlığı askerlerinizi korumuyor" diye pankart açan Huskisson'ın, ordunun İngiliz askerlerin mental sağlığı ile yeterince ilgilenmemesine tepki gösterdiği açıklandı. 2008'de askeriyeye katılan 28 yaşındaki protestocunun kendisinin de mental sıkıntılar yaşadığı ve yaşadığı sorunlar nedeniyle 2013 Şubat'ın da İngiltere'ye döndüğü belirtildi.
Llama Mesaj tarihi: Şubat 25, 2015 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 25, 2015 bu arada maça gidenler tek bere alın götünüz başınız ayrı oynamasın
Darksun Mesaj tarihi: Şubat 26, 2015 Mesaj tarihi: Şubat 26, 2015 Buradan başka giden var mı? :) Gidiş tamamda çıkıp nasıl eve gideceğim bakalım heuae.
Burax Mesaj tarihi: Şubat 26, 2015 Mesaj tarihi: Şubat 26, 2015 ben doğuda olacam. Biz genelde aksarayda bırakıyoruz arabayı metroyla gidiyoruz, sonra kayışdağına dönüyoruz arabayla. (Senin ev ne tarafta kalıyor)
Öne çıkan mesajlar