Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 souldarkorn said: Sinan Engin açıklamasında, "Beşiktaş, Zenitli Danny ile prensipte anlaşmış. Burada imzalar atılmadan bir şey söylenmez ama geçen seneden beri izleniyor." diye konuştu. Yazın alıyorduk, hatta prensipte anlaşılmıştı ama Boas gelince ve seni takımda istiyorum diye onla konuşunca kalma kararı almıştı. Demek orada bir bok olunmayacağını anladı da menejerle tekrar yemliyorlar. Şahsen yabancı sınırı kalkmışken makul bir fiyata gelecekse alınmasından yanayım ama kasada para yokken standartlarımızda bir makul para için buraya geleceğini hiç sanmıyorum. O yüzden patlar gideriz. Ha şampiyonluk ihtimalimiz olsaydı oradan gelen parayla alırız derdim de işte o da yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 bilic neyine ağlamış abi anlamadım ben ne var bu açıklamalarda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 OMO GOLOTOSOROYON BORCO VOR. http://i.imgur.com/fxvYBgv.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 şu tüpçü de bi haciz koysa da eğlensek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 http://www.radyospor.com/Futbol/187338/-Besiktas-a-haciz-soku- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 Demirörene en ağır küfürleri edesi geliyor insanın, kulübü ne hale soktu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 Abi benim anlamadığım bu demirörenin milyar dolarları yok mudur ? Bu kadar rezil yönetmişin. Bu kadar küfür beddua vs. 8-10m için alınır mı ? Bir de beşiktaşlısın. Bu parayı alsa hayat standartlarında bir gelişme mi olacak ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 haftaya netlesir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
atesbenicagiriyo Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 o parayla kızına ev araba almış, arabayı versinler olay kapansın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 Bir de küfreder gibi faiz hariç demişler adasasd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 Vayak evde değildim, radyodan vs. takip ettim de neler dönmüş. Gerçi ben eve gelip baktığımda BJK karşı dava açtı haberini gördüm. said: 28.12.2012 tarihli Özel Durum Açıklamamızda belirtildiği üzere, Şirketimiz ile Aktif Tanıtım ve Matbaa Hizm. Tic. Ltd. Şti. arasında sulh protokolü imzalanmış olup, Şirketimiz protokol gereği tüm yükümlülüklerini/ödemelerini eksiksiz olarak yerine getirmiştir. Ancak Aktif Tanıtım ve Matbaa Hizm. Tic. Ltd. Şti., protokolün ihlal edilmiş olduğunu öne sürerek alacakları ile ilgili olarak Şirketimiz aleyhine icra takibi başlatmıştır. Bunun üzerine Şirketimiz tarafından borçlu bulunmadığımızın tespiti amacıyla menfii tespit davası açılmıştır. Hukuki süreç devam etmekte olup, yargı kararının beklenmesinin gerektiği açıktır. Konu ile ilgili gelişmeler konusunda Kamuoyu bilgilendirilmeye devam edecektir. https://www.kap.gov.tr/bildirim-sorgulari/bildirim-detayi.aspx?id=431741 Bu Aktif iyice şerefsize bağladı. Zaten haksız yere Demirören'in embesilliği yüzünden götleri kalktı. Fiko şu protokolü imzalamasa tahminen 2 milyondan fazla alamazlar diyorlardı. Bir de çıkıp milletin maşalığını yaparak yavşaklık yapıyorlar. Umarım bu dava sonuçlandığında kulüp agresif davranıp bir yerlerine saplarlar. Geri kalan parayı vermeyek bari asdfasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 ayıp olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 Fiko'nun yaptığı protokolde 3.5 milyon dolar mı neymiş. Onun da borçları hep ödeniyormuş. Ödenmedi diye yaygara çıkarıp eski protokolü masaya koyuyorlar ve haciz memurları ile kapıya dayanıyorlar. Maşalıkta çığır olmuş ibneler... Keşke Fiko bunlarla masaya oturmasaydı. Yargıtay'dan karar BJK lehine çıkması bekleniyordu da yine ters çıkar, fazlasıyla ödemek zorunda kalırız korkusuyla Fiko 3.5'a imza atmıştı. Yargıtay kararı olumlu çıksaydı işte üstte dediğim gibi maks 2 öder BJK diyorlardı... Bu arada kulüp binasında haczedecek bir şey bulunamadı olayı da tamamen yalan. 5 tır olayı da yalan. Tek bir kamyonet ile usul gereği gidilmiş ve gerekli evraklar gösterilince terk edilip gidilmiş. Bu arada zaten protokol icabı o kamyonette gidiyor. Dernek binasında maks 50.000TL mobilya vardır ak o para zaten çıkmazdı ki asdfasdfasd Gerçi aslında akıllı yöntem. Kulübün bütün değerli malları AŞ üzerinde şuan ve derneğe haciz bile gelse bir şey çıkmaz ilk aşamada gibi duruyor lel Derneğin üstüne ne var ki lel. Kadın voleybol takımını verelim kurtulalım hem yük olmaktan çıksın asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 Fakirlik :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 - yükle dayı yükle yükle ne varsa götürüyoruz. Of, rezalete bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 reklam firmasına 8.5 milyon lira borç ney ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 KuddusiMavra said: reklam firmasına 8.5 milyon lira borç ney ya? Yani şimdi bildiğim kadarıyla olay şöyle oluyor. Aktif işini adam gibi yapmıyor. Hatta birkaç şeyi teslim falan etmiyor. Zor durumda firmaymış. Demirören de direkt sözleşmeyi fesh ediyor kafasına göre. Sonra Aktif dava açıyor falan. Bizimkiler yapılmayan işin parasını vs. ödemiş meğerse; adamların elinde iş yapmadıklarına dair belge olmadığından vs. dava sonuçlanıyor ve tam hatırlamıyorum ama yanılmıyorsam 2 milyon dolar tazminat kazanıyorlar. Rakamdan cidden emin değilim bi kontrol edin. Demirören yine bu parayı vermem diyor. Karşı dava açıyor. Dava sonuçlanıyor, kesin kazanırız lan dedikleri davayı kazanamıyorlar ve faiz borcuyla birlikte yeni tazminat biniyor 8.8 milyon dolar oluyor. Senin sorduğun kısım buraya kadardı. Neyse sonrasında tam takır hazırlanılıp yargıtaya gidiliyor. Adam gibi avukatlarla adam gibi savunma gelince işin yönü BJK'ye kayıyor. İkinci davanın haksız olduğu vs. söyleniyor ama dava sonuca bağlanmıyor. Hukukçuların dediğine göre BJK'nin tazminat 2 milyon dolar civarına indirilecek vs... Fiko geliyor sonra, dava için görüşme yapılıyor. Sonucu beklenmeden 3.5 milyon dolarda anlaşılıyor. Fiko bildiğimiz kadarıyla tekrar olumsuz sonuçlanırsa daha fazla girmesin göte diye korkuyor ve 3.5'a tamam diyor. Aktif ise büyük ihtimal kaybederiz, ne koparsak iyidir diyip 3.5'a tamam diyor. Sonuç işte ama bugün olduğu gibi rezillik. Bu günden sonra Aktif'e nefes aldırırsa bu yönetim şerefsizdir. Demirören'den hesap soramıyorlar bari şunları yok etsinler. Bu arada Saran Holding'le de aynı olay yaşanmış. Ama tabii daha arka planda olduğu için hiç konuşulmuyor. Hatta Saran Holding ile BJK davaları birleştirilmiş, birlikte görülüyormuş vs... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 Saran kazansın bizimkiler emsal gösterip hazıra konsun :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 protokol imzaladığımız için saran kazansa da bize vurmuyormuş artık. eğer fiko imzalamasaydı olabilirmiş ama çünkü davalar birleştirilmiş vs... lig radyoda eski yönetici konuşuyordu bugün işte ondan dinledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 yazik la Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 bu takımlar bu ülkenin tarihi lan. kulübün parasını böyle savuran adamlar, böyle şirket yöneten adamlar kim bilir beşiktaş üzerinden ne kadar kazandı etti. ödüllendirildi bi de üstüne tff başkanı olarak. ne güzel ülke ak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 adam gitti sikeyi ort bas etti daha napsin. bence besiktaslilar hakkini yiyor demirorenin. hadi gecmis olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 kupayı iade ederek, serdar adalı ile arasına mesafe koyarak mı örtbas etti? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 ceza gelmedi iste, daha ne. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 Mehmet Ali Aydınlar beceremedi, işin çakalı Demirören'i getirdiler işte. Adam türlü yüzsüzlük ile şike davasını sıfır ceza ile noktaladı. Başkan gibi başkan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar