arcane Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 iyi teknik direktör olmak için ismail ve hamza'dan iyi olmak yetiyorsa ligi kapatmak lazım. daha da vahim kılan biliç onlar gibi acil durumda takımın başına geçirilmiş değil ve takımla ikinci senesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 bu takımla isterse 5. senesi olsun bilicin. abi siz bugün bu kadroyu bi bok sanıyosanız biliç sayesinde. neyse görürüz biliç gidince bjk neymiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 yok derbi kazanamıyomuş. abi farkında mısınız bjk bizi 2005ten beri yenemedi kadıköyde? yeni bi şey değil. bala falan kendi stadınızda yenerseniz oluyo işte. adam daha kendi stadında maç bile yapmadı. hadi her şeyi geçtim, derbi tecrübe işi. oyuncularınız çoluk cocuk ne kadar tecrübesiz manyak adam varsa bi arada. nasıl yenicen? şans proclaması lazım anca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 Demba Ba ve Töre dışında kim var şu takımda ya. Sosa desen müzmin sakat. Bir de sürekli sakatlık sorunu. Sanki istikrarlı bir kadro varda Bilic oynatmıyor.Nasıl üst düzey kadro bu anlamış değilim. Yerliler anadolu karması üstüne çıkamaz. Stad yok her maç başka sahada. Size bu çok kolay aşılacak bir sorun gibi geliyor. Yazık valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 arcane said: iyi teknik direktör olmak için ismail ve hamza'dan iyi olmak yetiyorsa ligi kapatmak lazım. daha da vahim kılan biliç onlar gibi acil durumda takımın başına geçirilmiş değil ve takımla ikinci senesi. o kıyastı. onun dışında her fırsatta ikisine de bok atılıyor ama iki senedir takımın başında olup, takımı öyle ya da böyle kendisi kuran adamdan daha başarılı ikisi de. ikisi de sürekli kötü ilan edilen hocalar. şenol güneş'e köylü diyen de köylüdür. adamın şu ana kadar çalıştırdığı takımlarda başarısızlığı bile yok. konuşmalarına, aptal aptal basın açıklamalarına vs. laf söylenir de performansına laf söyleyecek adam zaten bir daha konuşmasın sağda solda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 darkrider ve hayali dünyasına bayılıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 siz de sürekli şampiyonluk hayalleri kurup sezon sonu hakemlere laf edip, şerefli ikincilik diye takılıyorsunuz vasatları seve seve. ben de ona bayılıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 olduuuuuu hadi biz kalkalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 BJK şampiyon olursa Dark'a 2 ay ban gelsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 moriarty said: yok derbi kazanamıyomuş. abi farkında mısınız bjk bizi 2005ten beri yenemedi kadıköyde? yeni bi şey değil. bala falan kendi stadınızda yenerseniz oluyo işte. şu da güzel. beşiktaş 2005'ten beri bütün derbi maçlarını saraçoğlu'nda yaptı çünkü. son 3 seneye kadar yarı yarıya istikrarlı bir derbi performansı vardı. kazanıyordu da, en azından rakipler beşiktaş deplasmanına gittiğinde ayakları titriyordu. şimdi geliyor nasılsa koyarız diyip gidiyor. son fb maçının rezaletini bile stad olmamasına bağlayıp savunanlar var. siz yapıyor musunuz bilmiyorum. tribündeki kombineli mahmut uslucuk arkadaşlarım bile biz emenike olayından sonra takım mantara bağlayınca nasılsa beşiktaş bize koyar diye maçı bıraktık eğlenmeye, küfretmeye başladık falan diyorlardı. takım düşmüşken, taraftar maçı bırakmışken sen o maçta bile 0-0'a yatıyorsun. Nasılsa arkanda sürekli duran adamlar var. Sonra gelsin Emenike niye atılmadı, ibne emre falan diye takılıyorsunuz yine öz eleştiri yok. Balıkesir'e beşli savunma ile çıkan adamın fanboyluklarını muhattap alıyorum orası kötü... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 moriarty said: darkrider ve hayali dünyasına bayılıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 ya dark tamam her şeyi en iyi sen biliyosun. keşke biliç senden bi şeyler öğrense. gökhan süzen bjkye gelmeden önce gökhanı nasıl dünyanın en iyi beklerinden biri yaptığını hatırlıyorumda kramplar giriyo vucuduma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 Franco da 7-8m edermiş :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 dünyanın en iyisi yapmamıştım. alınabilecek en iyisi şuan demiştim. ha keza öyleydi. bütün takımlar efil efil sol bek ararken o dönemde hepsi de gökhan'a tekliflerde bulunmuştu. ha mal gibi 1.5 milyon euro veren bizdik orası ayrı konu. adam fazla bu diyip 1'e imza atmıştı. Sol açıktan devşirme sol bekin IBB'de o kadar iyi oynaması zaten herkesin gözünü boyamıştı. O transferden sonra dönemlik adamları övmeyi zaten bıraktım. Bir dönem parlayınca direkt en iyisi, kesin alınmalı diye düşünüyoruz. İşin kötü yanı yöneticilerden bizden farklı olmadıkları için milyon euroları dayayıp alıyorlar. Gökhan Süzen'in birebir aynısını Tarık'ta GS'liler yaşadı. Herkes aynı şekilde sevindi, savundu. Şimdi yerden yere vuruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 DarKRideR said: siz de sürekli şampiyonluk hayalleri kurup sezon sonu hakemlere laf edip, şerefli ikincilik diye takılıyorsunuz vasatları seve seve. ben de ona bayılıyorum. bi dakika beşiktaşlı olan sen değil miydin :S :S :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 galatasaray anadolu topcusunun ayagına bakıyor diyorsun darkrider aga açıp bi beşiktaş kadrosuna baksana yahu galatasarayda sneijder melo muslera var,beğenmesende burak her yıl 15-20 gol arası takılıyor,semih ersan'dan çok daha iyi fenerbahcede kadroyu aziz kurmasa zaten all around belli bi ortalamanın üstünde,en kötü topcusu su an emenike burdan bi referans aldıgında beşiktaşın kadrosu iyi geliyor mu cidden demba ba ve gökhan töre ,başkada bi olayı yok,oldukca averaj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 hakikaten fenerbahçe bile bizim üstümüzde diye bok atıyorsun da beşiktaşla 2 takım hocasız rasgele maç yapsa 15-0 falan yeneriz herhalde, şu an takımımda demba ba dahil tek bir beşiktaşlı futbolcuyu görmek istemezdim. belki ama belki gökhan töre. ersanı da belki bekirle değiştiririm yedek kulübesinde dursun diye. onun dışında bir de malzemeciniz var o sempatik abi, onu sayarım bi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 DoGMeaT said: galatasaray anadolu topcusunun ayagına bakıyor diyorsun darkrider aga açıp bi beşiktaş kadrosuna baksana yahu galatasarayda sneijder melo muslera var,beğenmesende burak her yıl 15-20 gol arası takılıyor,semih ersan'dan çok daha iyi fenerbahcede kadroyu aziz kurmasa zaten all around belli bi ortalamanın üstünde,en kötü topcusu su an emenike burdan bi referans aldıgında beşiktaşın kadrosu iyi geliyor mu cidden demba ba ve gökhan töre ,başkada bi olayı yok,oldukca averaj gs'nin kadrosunda fark yaratan 4 isim var sadece. melo - sneijder - burak - chedjou. bu dörtlü dışında tr standartında olduklarını düşünüyorum ve kalan bu adamlarında BJK'nin standart topçularından farkı olmadığını düşünüyorum. Hani Selçuk falan filan geçti dönemleri, GS şuan sadece doğru oyunu oynuyor. Konuşmuştuk GS konusunda geçen ay sanırım. Hamza FB maçına kadar çıktığı tek bir maç hariç, her maçta ilk 20 dakika da gol bulmuş. ilk 20 de gol bulmadığı tek maçta da ilk golü atan taraf yine ve kazanmış. GS, daha doğrusu hamza ne yapıyor? Bu boktan ligde rakibi sıkıştırırsan kendi alanında ve hataya sürüklersen golü bulacağını, sonradan da oluşacak panik havasında devamının geleceğini biliyor. GS'nin savunma hattı leş şuan Chedjou hariç, istikrar yok. o zamanlar fark edilmemişti ama hamza bu defoyu çaktırmamak için hep ileri itmiyor muydu takımı? Yanlış mı izledim. Adam öyle ya da böyle rekor seri ile başladı ve GS'yi yarışa geri kazandırdı. İlk golü bulduktan veya baskıyı kurduktan sonra Sneijder, Burak, Melo falan bir şekilde maçı zaten koparıyor. GS'nin en iyi yaptığı şey ligin standartlarına göre çok doğru oynaması başka bir olayı yok ki. Yoksa gördük kadro kalitesini bu sene ŞL de. GS'nin kadrosunun 2 sene önceye göre yarı yarıyadan fazla güç kaybettiği çok açık yoksa. Ben zaten Beşiktaş kadrosunu gereksiz övmüyorum. Sene başından beri diyorum bu lige göre gayet yeterli ve iyi bir kadromuz var. Benim beklentimin dışında çok iyi Avrupa maçları oynadık, oradan da oyuncu gelişimi konusunda Bilic'i harbi tebrik etmek gerek. Onun dışında ama oyuncu gelişimi total oyuna yansımıyor. Kazanmak zorunda olduğumuz maçlarda GS gibi oynasak şuan Beşiktaş'ın en az 7-8 puan fazlası vardı. En az o da, bunu herkes kabul ediyordur sanırım değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 Liebe said: hakikaten fenerbahçe bile bizim üstümüzde diye bok atıyorsun da beşiktaşla 2 takım hocasız rasgele maç yapsa 15-0 falan yeneriz herhalde, şu an takımımda demba ba dahil tek bir beşiktaşlı futbolcuyu görmek istemezdim. belki ama belki gökhan töre. ersanı da belki bekirle değiştiririm yedek kulübesinde dursun diye. onun dışında bir de malzemeciniz var o sempatik abi, onu sayarım bi. Hocasızsınız zaten, onun dışında bizim sahadaki ilk maçta da 2-0'lık skora aldanmamak gerek. Yine aşırı boktan oynayan bir Beşiktaş'a karşı 2. golü ancak maç sonunda takım yeter artık diyip defans yapmayınca atabilmişti. Son maç malum, Fener maçı resmen bırakmıştı ama biz bitiremedik. Yine ileride kalan bir takım ve savunma yapmaktan aciz bir şekilde son dakika golüyle koydunuz. Öyle hocasız çıkarsak 15 gol atarız olayı diye bir şey olacak gibi hiç gözükmüyor. Rize'ye belki. Anadolu takımlarının boktan hücum hatlarına karşı Avrupa standartlarında bir savunma hattı var Fener'in ve farkını da oradan koyuyor. Bugün Fener'in savunma beşlisini C/P yapıp Avrupa da bir baş altı takımın defansı yapsan sırıtmaz. Belki Egemen yerine ayağı top yapan Mustafi tipinde bir adam koyarsan daha iyi olabilir o kadar. Onun dışında formda bir Caner ve Gökhan ile zaten kolay kolay gol yemez bu takım. Ha keza Mehmet Topal Chelsea'nin kapılarından dönmüş adam vs... hayal dünyam değil bu da, nette araştırınca görürsünüz haberleri vs... Fener'in ekstrem savunmasının yanında Beşiktaş'a göre tek bir artısı var o da kapalı savunmaları sıkıştırdığında açabileceğin çok fazla adamı olması. Alper gibi bir delicinin yanında Kuyt, Sow gibi mental olarak savunma yıpratan adamlara karşı Webo - Emenike gibi adamlarla bir şekilde rakip savunmasını bitap düşürüp gol bulabiliyorlar. FB'nin attığı gollerin büyük çoğunluğunun 70'ten sonra olmasının temel sebebi de zaten rakibin artık savunacak hallerinin kalmamasından doğan kolay goller vs... gerçi son zamanlarda erken gollerde bulmaya başladılar. o da işte iyiye gitmelerinin bir göstergesi. Üstteki örnekte de burada da temel nokta iki takımında kadro kalitelerine ve düzenine göre çok doğru oyunu oynamaları başka bir şey değil. Beşiktaş'ın kadro kalitesini de oynadığı Avrupa maçlarında zaten gördük. Kıyası ben oradan yapıyorum ve bu takımın bahsedildği kadar kötü olmadığını iddia ediyorum. Olay maddi yatırım, transfermarkt değerleri vs. de değil. Bugün Başakşehir'in kadro değeri transfermarkt'a göre 34 milyon euro. Beşiktaş'ın %25'i falan ediyor. Ama aynı seviyede top oynayabiliyorlar. Ya da Almanya'dan bu seneki favorim ve sık sık bahsettiğim Augsburg işte. Hocalıkta, doğru planlama da hep onlarda var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 Fark yaratan 4 oyuncu içerisinde Muslera yok. Çarpılırsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 Aynen unuttum. Çok özür dilerim. En önemli faktör hatta şuan asdfasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 Adam şu defansın arkasında kaç maç kurtardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 O kadar para veriyosunuz, kurtarsin bi zahmet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 https://pbs.twimg.com/media/CCD7Wk5W4AA-4gW.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 Lucescu söz vermiş - Fanatik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar