souldarkorn Mesaj tarihi: Şubat 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2015 Fernandao nun bonservisi yok seneye. Ama yıllık 2m üzeri + imza parası verilir. Ben FB nin alacağımı sanmıyorum. GS alır büyük ihtimalle. Bu arada hakemin çok net 3 hatası var. Fernandao kırmız kart ve Veli ikinci sarı kart ile atılmalıydı. Son penaltı pozisyonu yanlış. Çok mu zor şunları takım amigoluğu yapmadan yazmak ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2015 Yalniz penaltida hakem arkada olunca cidden itmis gibi duruyodur sdfs Kerimin pustlugu iste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Şubat 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2015 gibi durmuyor itiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Şubat 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2015 CthuLhu said: penaltıyı savunuyor dürüstlük timsali beşiktaş taraftarı, ilginç Savunmasa olmaz, her sey onlarin hakki her futbolculari ahlakli sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Şubat 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2015 arkadan gelip itiyor işte, olan penaltıya var diyince mi fanatik oluyoruz? Bu kadar kolay penaltıyı ilk defa aldık, o değişik bi hismiş ama onu itiraf edeyim. Siz alışıksınızdır. Adamlar ofsayttan gol attı, hakem görmedi dedik. Hakemi yenmenizden rahatsız oluyoruz desenize siz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Şubat 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2015 Hakemi yenmenizden rahatsiz oluyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Şubat 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2015 penaltı değilmiymiş? illa ayağını mı kırması lazımış adamın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Şubat 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2015 adam uçan tekme attı sarı olunca bunlar da penaltı değilş diyor işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Şubat 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2015 penaltı olduğu sırada ozan tufan denilen hırt sahaya atılan 2 topa da degaj vurup tribüne attı kart bile görmedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Şubat 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2015 ya bırak geçen hafta aynı penaltıyı kendileri alınca ''dokunmasaymış,etmeseymiş'' diyorlardı. kerim'e darbe var mı ? var. penaltı tertemiz fernandao rakibin kalbinin üstüne tekme var mı ? var. kırmızı tertemiz + 4-5 mac bursa 2. golu fernandao aktif alanda hamle yapıyor mu ? yapıyor ofsayt tertemiz. veli'nin pozisyon, veli daha dokunmadan rakip kendini atıyor mu ? atıyor, faul bile yok tertemiz oynatması gerek. hakemi de yendik demek için bir sakınca göremiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marquezetto Mesaj tarihi: Şubat 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2015 renkli taraftarları ahlaktan dürüstlükten bahsediyor HAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHA teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2015 http://i.imgur.com/TVo6iEG.jpg SDFSDFSDA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Şubat 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2015 bence penaltı değildi ama bursaya çıkmayan kırmızı kartlara falan sayın işte. sanki ilk defa bi takım hakem hatasıyla penaltı kazandı ne uzatmışsınız yine hakem mevzusunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Şubat 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2015 Bjk şampiyon olabilir mi hala bi inanç yok içimde, mart ayında büyük bi sıçış bekliyorum takımımdan... Yanıltır umarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2015 arcane said: http://i.imgur.com/TVo6iEG.jpg SDFSDFSDA Olm cok iyi , herifin cektigi sutlarin da baya iyi olmasi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2015 aksine adam epey kötü şut çekiyor bence. arada bi procluyo işte böyle asıyo. bunu ters ayakla attı mesela. hatta ben o pozisyonda topu sağında görünce sağla vurma falan dedim izlerken. vurdu gol oldu güldüm sdfsd. şampiyon olamayız. iyi oynamıyoruz. ligin ilk yarısındaki futbolun geri gelmesi lazım birincilik iddiası için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2015 DarKRideR said: reampage said: tolga 4 hafta yokmuş son zamanlarda daha çok sevindiğim bir beşiktaş haberi olmamıştı ya Aynı şeyi düşündüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Şubat 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2015 Bu Rıdvan tam tetikçi. GS ile FT'nin arasını milli takım yolu ile bozmanın temellerini atmıştı. Şimdi de gözünü Bilic'i Premier Lige yollamaya dikmiş. http://www.sporx.com/besiktastan-ridvan-dilmene-sert-yanit-SXHBQ443533SXQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2015 nedense tolga'yı cenk daha formdayken de oynatıyor. bilemiyorum eski sezonlarda cenk'i izlediğinden midir nedir sdfds. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2015 Valla kızacaksınız ama ben biliçi taktiksel olarak beğenmiyorum. Sergen Yalçın td yardımcısı şifo olsun! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Şubat 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2015 sergen taktiksel olarak ne ortaya koydu ki şimdiye kadar ? ya da ne vaad ediyor ? biliç geliştiriyor kendini bence yerinde saymıyor. maç önü hazırlık açısından cok iyi bir hoca, maç içi hamleleri eleştiriliyordu bence bursa macında bu konuda da iyi iş cıkardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2015 alex serguson diyor işte rıdvan. yakın arkadaşım diye demiyorum diyor bir de ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Şubat 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2015 hahah ağlamasın rıdvan Biliç perşembe günü gidiyor işte İngiltere'ye, bu sene her yerden cok İngiltere'ye gitti zaten adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2015 applev0dka said: sergen taktiksel olarak ne ortaya koydu ki şimdiye kadar ? ya da ne vaad ediyor ? biliç geliştiriyor kendini bence yerinde saymıyor. maç önü hazırlık açısından cok iyi bir hoca, maç içi hamleleri eleştiriliyordu bence bursa macında bu konuda da iyi iş cıkardı. abi nasıl iyi iş çıkardı? dakika 70 oluyor olcay çıkar kerim girer , maçta gol lazımsa veli çıkar oğuzhan girer , dembaba yorulunca cenk veya mustafa girer. hamle mi şimdi bunlar? biraz şaşırtsın abi td ler bizi , ne biliyim mottayı çıkarsın 3 lü savunmaya dönsün , forveti 2 lesin 5 ortasaha koysun filan. veya töreyi dembaba nın yanına çeksin , sosa ve oğuzhanı arkasına koysun sağdan kerim soldan olcayla gelsin filan böyle şeyler yapsın. 4 2 3 1 de sadece oyuncu değiştirmesin low lvl fm ciler gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Şubat 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2015 niye şaşırtsın abi fantezi futbol mu oynuyoruz ? bursa gibi güclü bir takıma karşı 3 lü savunmaya dönüp kendi bacağına mı sıksın ? kulubede hücümcu yoksa en hücumcu oyuncu atiba ise, veli'i cıkartıp atiba'yı alarak orta sahayı daha dirençli,dinlenmiş hale getirmesin mi ? olcay-kerim 60ta değişti, gereken doğru bir hamle idi, ozzy-veli de aynı şekilde hem sarısı olan veli'yi cıkarttı hem ozzy ile takımı ileri taşıdı, aha cok gol kaçırmaya pozisyon bulmaya basladık bence. klübede neden alternatif yok diye bir yere kadar eleştirebilirsiniz Biliç'i ama yaptığı değişiklikler sakatlar,cezalılar, kadroda olanlar duşunuldugunde gayet makul. biliç genel olarak maç önü hazırlıkta rakip analizinde ve oynattığı oyun planı ile kazanıyor (derbiler dışında) nedense derbilerde bunun yerine farklı şeyler deniyor ve patlıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar