BalisticGel Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 Eski oyunlardan seçilen o 4 harita bu dlc ile gelip gelmeyeceğine emin değilim. Ama gerisi ve davasından eminim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 gunmaster gelmiş lel. cod stayla :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 Mare's Leg'e bayıldım yalnız :D Baya bir iyileşmiş gibi mekanikler. Akşam bir squad toplanıp oynayalım. http://battlelog.battlefield.com/bf4/user/BallisticGell/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2015 oyun fiyatına dlc almam ben ya. yoksa 1000 saati dayamıştım şimdiye. mekaniklerinin de grafiklerinin de hastasıyım oyunun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2015 oynamayan fazla hesabı olan sevabına verebilecek var mı? geri veririm istediğiniz zaman biraz takılasım geldi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kolektifinsan Mesaj tarihi: Haziran 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2015 steamde arıyorum bulamıyorum oyunu son oynadığım battlefield vietnam beyler tadı damağımda kaldı bu serinin yardım pls xd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2015 yanlis yerde ariyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kolektifinsan Mesaj tarihi: Haziran 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2015 doğrusu neresi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2015 battlefield4.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Haziran 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2015 hadi be ordan aslkfjaslkfa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Haziran 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2015 kolektifinsan said: steamde arıyorum bulamıyorum oyunu son oynadığım battlefield vietnam beyler tadı damağımda kaldı bu serinin yardım pls xd https://www.origin.com/en-ie/store/buy/battlefield-4/pc-download/base-game/premium-edition Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kolektifinsan Mesaj tarihi: Haziran 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2015 yahu tam alacaktım bi baktım cart shortcut bundle curt shortcut bundle 150 liraya kadar yolu var sanırım hepsini almaya kalksam :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kolektifinsan Mesaj tarihi: Haziran 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2015 beyler sadece standart editionı alıp oynasam olur mu öyle ucuza geliyo epey, dlc gibi bi şey sandıydım bu shortcut bundleları bi de premium editionın fiyatına bakıyormuşum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2015 olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Haziran 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2015 olur standart duz bf4 al... oyna sonra premium alirsin tum dlc ler icinde oluyor ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Haziran 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2015 kolektifinsan said: yahu tam alacaktım bi baktım cart shortcut bundle curt shortcut bundle 150 liraya kadar yolu var sanırım hepsini almaya kalksam :( onunlar oyundaki silahları filan direk açmak için. OYnarken zaten açıyorsun işte. Gereksiz. Ekstra harita filan olan dlc'ler premiumda ama o da şart değil yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kolektifinsan Mesaj tarihi: Haziran 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2015 Editor said: olur standart duz bf4 al... oyna sonra premium alirsin tum dlc ler icinde oluyor ;) upgrade falan alınabiliyo mu yoksa direk premium editionı mı almak gerekiyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kolektifinsan Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 progamer said: kolektifinsan said: yahu tam alacaktım bi baktım cart shortcut bundle curt shortcut bundle 150 liraya kadar yolu var sanırım hepsini almaya kalksam :( onunlar oyundaki silahları filan direk açmak için. OYnarken zaten açıyorsun işte. Gereksiz. Ekstra harita filan olan dlc'ler premiumda ama o da şart değil yani. oyunun zevki o silahları yavaş yavaş açmaktadır bence xd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 ek aliosun onu... once sen duz olanini al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kolektifinsan Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 uzun vadede daha pahalıya gelmeyecek mi standart+premium almış olacağım sadece premium yerine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 premium da oyunun kendisi yok sadece dlc ler var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kolektifinsan Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 şurda premiumda hepsi var diye görünüyor https://www.origin.com/en-ie/store/buy/battlefield-4/pc-download/base-game/premium-edition Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 premium editionda var hem oyun hem dlcler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 phantom bow u aldım sonunda be 4 gündür uğraşıyordum. secondary bari yapsalarmış keşke direk carbine'e koymuş adamlar meh. edit: şunu da koyayım ya doyamadım bow u alırken http://www.youtube.com/watch?v=-uEc8_dcYUc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2015 benimde roadkillimmi ne kaldı galiba bow için. tagları 10dkda bulduk 2 arkadaş, aynı noktada 2 kere cıktı bal aktı resmen. eski halini bilmiyorumda cok rezil deniliyodu, 50 saat falan oynadım gayet düzgün şu an hitscan olayları, tickrate artınca adam olmuş infantry Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar