Civcivhead Mesaj tarihi: Şubat 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2015 Çok acilse durum midilli al abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Şubat 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2015 abi ne bilim aklıma bişi gelmior daşşak geçmeyin olm ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Şubat 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2015 ben nasır kremi aldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Şubat 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2015 küpe mi alsam lan. kaybettiydi küpesinin tekini evet küpe alim. çok klasik ama ne yapim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Şubat 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2015 Civcivhead said: Çok acilse durum midilli al abi. YİHOHAHAHAHİHOHİHA diye güldüm. Bu harika fikir için teşekkürler (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2015 ne zaman hediye konusu açılsa aklıma eski kız arkadaşıma aldıgım lomo fotograf makinasını görünce " ee benim iphone'um var" tepkisi aklıma geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Şubat 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2015 hediye arayanlar buraya bakabilir: http://www.lsvdukkan.com/97-sevgililer-gunu hem bi yardım yapmış olursunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Şubat 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2015 Fistan said: ne zaman hediye konusu açılsa aklıma eski kız arkadaşıma aldıgım lomo fotograf makinasını görünce " ee benim iphone'um var" tepkisi aklıma geliyor abooo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Şubat 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2015 axedice said: Civcivhead said: Çok acilse durum midilli al abi. YİHOHAHAHAHİHOHİHA diye güldüm. Bu harika fikir için teşekkürler (tu) Ben de vivavale nin samimi tepkisine güldüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2015 Ben 1 tane note 4 patlattım yeter ya.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Şubat 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2015 Theridone said: Abi o zippo 2 tane, biri islevsiz kalcak. Ikimiz de sigara iciyo olsak ManTiqLi Gardaş sen molofları neynen yakıon ? Hem çakmak iyidir, hatun kişiler sağda solda çakmak isteyince ne yapıyorsunuz yok mu diyonuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Şubat 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2015 Fistan said: ne zaman hediye konusu açılsa aklıma eski kız arkadaşıma aldıgım lomo fotograf makinasını görünce " ee benim iphone'um var" tepkisi aklıma geliyor ): Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2015 heheu hadı kız lamer bızımkıde ona tutuldugu ıcın ayrı lamer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2015 :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2015 demek ki icindeki hipster kiz arkadas istegini oyle bastirmis adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Şubat 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2015 Masakari said: Theridone said: Abi o zippo 2 tane, biri islevsiz kalcak. Ikimiz de sigara iciyo olsak ManTiqLi Gardaş sen molofları neynen yakıon ? Hem çakmak iyidir, hatun kişiler sağda solda çakmak isteyince ne yapıyorsunuz yok mu diyonuz? Kizin evi dukkana 35 saniye falan uzaklikta, birine cakmak uzattigimi gorurse kulaklarimdan tavana asar amk :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Şubat 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2015 suBzer0 said: Ben 1 tane note 4 patlattım yeter ya.. ya pazartesi akşamı Çerkezköyden dönerken show radyo Nihatla sivrisinek programını dinliyorum her zamanki gibi.tam eve doğru sapacagim ki Merter Migros önünden yaptıkları yayında cep telefonunda iş cep uygulaması bulunan ve yanında pasaport olan dinleyicilerden ilk gelen 3 kişiye samsung note 4 hediye edeceklerini söylediler. Bastım gittim ve 15-20 saniye farkla kaçırdım. Ne güzel hediye olacaktı karicigima. Burun farkı ile kaçırdım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2015 kesin sesini cikartmaz kendin kullanirdin onu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Şubat 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2015 benim isim olmazda. arkadas diyo cicekler 100 tl civari normal mi bu arkadas. cok pahali adam seviyor bunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Şubat 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2015 Fistan said: ne zaman hediye konusu açılsa aklıma eski kız arkadaşıma aldıgım lomo fotograf makinasını görünce " ee benim iphone'um var" tepkisi aklıma geliyor HAHAHAHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Şubat 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2015 Seele said: benim isim olmazda. arkadas diyo cicekler 100 tl civari normal mi bu arkadas. cok pahali adam seviyor bunlar. bir ben, bir de cicekciler bayram ediyo 14 subatlarda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Şubat 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2015 zalimsiniz yemin ederim. ayip lan. milletin kanini enmeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2015 yakalarsam tik tik.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Şubat 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2015 napayım, fırsat gördüm mü dayanamıyorum http://i.imgur.com/SYlEW0E.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SIKYAHONAW Mesaj tarihi: Şubat 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2015 Asmalımescit taraflarında kişi başı en fazla 100-150tl ile çıkılacak güzel yemek yemelik yer bileniniz varmıdır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar