Chastor Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 Geekyaparın haberini görmesem haberim yoktu.Baya katakulli dönmüş ortaya saçma sapan bir iş çıkmış anladığım kadarıyla,yinede başlığını açayım dedim. Geekyapar haberi: http://geekyapar.com/konular/dizi/ne-demek-dun-aksam-zaman-carkinin-dizisi-basladi/ Pilot bölümününde videosu düşmüş Youtube'a http://www.youtube.com/watch?v=cvNYIEN1vIg Güzelim konuyu heba etmeseler bari mödörötörün notu: Dizi gelmiyor, heyecan yapmayın. Lisansı elinde tutan firma lisansın geri dönme tarihinden bir hafta kadar önce (eğer kullanılmazsa geri dönecekti sanırım), bir haftada, tek dekorla bir pilot çekip, pek pahalı olmayan bir komedi kanalından infomercial slotu yayın satın alıp (01:30 slotu), yayınladı bunu. Yok sayabilirsiniz. - GERGE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 yazık olacak güzelim seriye, fena sıçacaklar gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 hatıralar.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 kitabı daha güzel olacak her şekilde :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 Ne shitstorm dönüyor şimdi bunun hakkında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 Kitap her zaman daha güzel olur? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 Spark kitabını okuduysa bu diziyi es geçiyorum sfsdfds. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 yok okumadı rahat rahat izleyebilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 hemen başlayayım ne zaman başlıyo dizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 tehlikenin farkında mısınız? :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 ben senin yerine yaparım spark, bebeliğimizi verdik bu kitaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 Bu Red Eagle Wheel of Time ın bütün haklarına sahip aslında, bi dönem obsidianla görüşmüşlerdi hatta oyun için ama para bulamadıklarından ne oyun ne de film dizi vs. yapılmadı. Şimdi game of thrones tuttu diye IPyi gündeme getirip pazarlamaya çalışıyorlar heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 öyle gibi, eski bir oyunu da var bu arada aes sedai olarak oynayabildiğimiz fps Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 WOT'un düzgün dizisinin yapılması GOT'dan daha zor. Öncelikle büyü, canavar vs. çok fazla yer alıyor ve haliyle özel efekt gereksinimi fazla. Bir sürü yan hikaye var ve bunları bir bütün olarak birleştirmek kolay değil. GOT'da bütün herşey üç ana dala bağlanabiliyor, bunun yapısı ise bir hayli dağınık. Neticede bir uyarlama yapılırsa kitaplardan çok farklı olacağını tahmin ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Salire Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 Red eagledan kurtulması lazım WoT'un. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azure_Knight Mesaj tarihi: Şubat 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2015 bildiğin leş bu ya fan yapımı olan Flight From Shadow bile daha kaliteli geliyor gözüme got seviyesinde olmasa bile bu kadar rezil olmamalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Şubat 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2015 lel yapimcilar herkese dava acmis, yazarin karisi falan filan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Nisan 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2016 ilk sayfadaki su acayip pilot episode faciasindan sonra sonunda official: http://i1.wp.com/nerdbastards.com/wp-content/uploads/2016/04/Wheel-of-Time-announcement.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Nisan 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2016 it s happening omgomgomg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2016 UUuuuUUu! Yalnız dizi yerine LotR kıvamında film çekselerdi keşke :< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2016 ben bu seriyi yıllardır merak ediyorum ama hiç okuyamadım ya tonlarca kitabı falan vardı, bi ara alayım dedim bulamadım vs vs wheel of time 101 çeksin biri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nyks Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2016 İthaki tekrar bastı kitapları yakın zamanda. Öyle özetlenebilecek bir seri değil bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2016 Keşke hala okumamış olsaydım. Şu lafı ettiğim serilerin hepsini okumamış olsaydım hatta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2016 güzel çekerlerse 14 sezonluk malzeme var içeride asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Nisan 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2017 Davalari vs cozmusler, Sony yapiyormus bunu, yakinda official duyuru gelcekmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar