Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

öfkeden kusucam!

KidLazer

Öne çıkan mesajlar

sadece ilk mesajin yarisini okudum

hem insanlari rahatsiz edip hem de rahatsiz oluyorlar diye sinirlenmek iyiymis

apartmanda yasiyorsan saygi gostereceksin arkadas, o yasam bicimi insanlarin fedakarlik yapmasini gerektiriyor. kafana gore takilacaksan parasini verip mustakil eve cikacaksin, yoksa milleti rahatsiz etmeye bu konuda kopurmeye hakkin yok.
Sosyal ağlarda paylaş

Katılıyorum...

Apartmandasın...

adam olacaksın...

Saat 8 e kadar olayı ilginçmiş tabi bizimkisi mesela 10 a kadar. Almanya diye 8 galiba hehe. Verilen saaten önce ses çıkartıyorlarsa tabi sen haklısın hele aşırı ses de yok diyorsun. adamların dolapları zingirdamıyorsa tabiki sen haklısın.

Ama onun dışındaki Party dir Gece yoğun konuşma sesleri filan biyere kadar.
Sosyal ağlarda paylaş

Bikeresinde bilgisayarını yapmaya gittiğimde yatağın üstünde vibratörünü gördüm ses çıkartmadım kardeşi geldi yanıma soruyor neden nete girmiyor diye bende kablosu çıkmış ondan dedim :)
Olur böyle şeyler dedim pasta kek çay herşeyi ikram ettiler.
Sonra gece eve girmelerimden bahsettiler.... -geceleri çok geziosun filan gibisinden. iyi insanlar ya.

Üstümde otururan öğrenciler var ama devamli taciz ediyor kızlar... hep aynı asansöre biniyorlar filan. Giriş çıkışlarda gülümsüyorlar merhaba diyorlar. Bikeresinde party yapmışlardı party den kaçıp sırf bana iş atmak için benim zili çaldılar eve atarim diye düşündüler galiba içkili içkili benden suyun varmı dediler suları kalmamış bak bak bak gecenin 3 ü...
Sosyal ağlarda paylaş

benim de eski komşu kızı ailesi evde yokken parti vermiş bir gün. ben de evde yokum, tam evi değiştireceğim falan, kuzenim kalıyor bende geçici. 2 tane kız gelmiş gece benim kuzeni görünce (kadın kendisi) kola istemeye geldik demişler. 15 gün sonra taşındım. true story. belki de gerçekten kola istemeye gelmişlerdi. ama olur mu lan öyle şey. hala düşününce erotomanyam azar.
Sosyal ağlarda paylaş

abi yalnız eğer sizin duvarlarda benimki gibi kağıttansa hakikaten felaket ses geliyor,sıradan konuşma ses tonu bile rahatsız etmesede duyuluyor.Hele topuklarına basa basa yürürse birisi resmen kafana balyozla dan dun vururmuşçasına rahatsız ediyor.

birde bebek varsa uyanıyodur vs.hani sana haksızsın falan demiyorum saat 7.30da istediğin gibi gitar çalmak gayet hakkın ama gerçekten kağıt gibi duvarları olan evler bunlar.

ses çıkınca yukardan vuran adamda almanyanın köylüsüdür heralde zaten.ama sen yinede bana kalırsa daha duyarlı davran.dediğim gibi senin suçun değil ama gerçekten kağıt gibi eski binaların duvarları ve rahatsız olunabiliyor.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...