Theridone Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 Ben sevisme sesime sikayete gelen komsuyla da seviserek cozuyorum sorunu. Pamuk gibi oluyor kerata Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KidLazer Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 kerata? kim kimi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 çok ilginç binalar var. bizim eski evde altta yaşlı bir teyze vardı. bizim üstümüzdeki çocukların gürültüsü buna da gidiyordu, o derece. sonra bize geliyordu gürültü yapmayın diye. true story. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KidLazer Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 bizim istanbuldaki ev sağlam bi yapı ses geçmiyor ancak aydınlık denen şu havalandırma boşluğundan 2 alt kattaki deli serhatın sektirdiği her küfrü dinliyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 KidLazer said: kerata? kim kimi? Fark eder mi B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 pompa isteyen theridvanin kapiyi caliyor belli ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 sadece ilk mesajin yarisini okudum hem insanlari rahatsiz edip hem de rahatsiz oluyorlar diye sinirlenmek iyiymis apartmanda yasiyorsan saygi gostereceksin arkadas, o yasam bicimi insanlarin fedakarlik yapmasini gerektiriyor. kafana gore takilacaksan parasini verip mustakil eve cikacaksin, yoksa milleti rahatsiz etmeye bu konuda kopurmeye hakkin yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 Katılıyorum... Apartmandasın... adam olacaksın... Saat 8 e kadar olayı ilginçmiş tabi bizimkisi mesela 10 a kadar. Almanya diye 8 galiba hehe. Verilen saaten önce ses çıkartıyorlarsa tabi sen haklısın hele aşırı ses de yok diyorsun. adamların dolapları zingirdamıyorsa tabiki sen haklısın. Ama onun dışındaki Party dir Gece yoğun konuşma sesleri filan biyere kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 Ben de ikinci kattaki Merve Hanımdan şikayetçiyim. Olur olmadık zamanlarda gecenin üçü dahil, kapıyı çalıp, şeker, kahve, tuz vb.. istiyor. Hayır bir de üzerinde ya gecelik ya da ona benzer şeylerle geliyor, üşütecek falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 Bendede var ondan ya arada evede çağırıyor hep bişiler bozuluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 bende de var bi tane üstte çok sakar çamaşır asarken hep bişeyler düşürüyor balkona sonra gelip benden onları soruyor kahve içmeye davet ediyor falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 Hiç sorma ya bilgisayarı bozulur, giderim 21134654654 tane pron site sayfası açık virüs yemiş. Neti kopar çağırır, modemi çekmez çağırır, yeni telefon alır, ayarlarını bozar çağırır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 Atarına atar, giderine gider yoksa tepene çıkar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 Bikeresinde bilgisayarını yapmaya gittiğimde yatağın üstünde vibratörünü gördüm ses çıkartmadım kardeşi geldi yanıma soruyor neden nete girmiyor diye bende kablosu çıkmış ondan dedim :) Olur böyle şeyler dedim pasta kek çay herşeyi ikram ettiler. Sonra gece eve girmelerimden bahsettiler.... -geceleri çok geziosun filan gibisinden. iyi insanlar ya. Üstümde otururan öğrenciler var ama devamli taciz ediyor kızlar... hep aynı asansöre biniyorlar filan. Giriş çıkışlarda gülümsüyorlar merhaba diyorlar. Bikeresinde party yapmışlardı party den kaçıp sırf bana iş atmak için benim zili çaldılar eve atarim diye düşündüler galiba içkili içkili benden suyun varmı dediler suları kalmamış bak bak bak gecenin 3 ü... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 benim de eski komşu kızı ailesi evde yokken parti vermiş bir gün. ben de evde yokum, tam evi değiştireceğim falan, kuzenim kalıyor bende geçici. 2 tane kız gelmiş gece benim kuzeni görünce (kadın kendisi) kola istemeye geldik demişler. 15 gün sonra taşındım. true story. belki de gerçekten kola istemeye gelmişlerdi. ama olur mu lan öyle şey. hala düşününce erotomanyam azar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 Ne guzel komsulariniz var ya, bana gelen kizlar ya sevismek istiyorlar ya da para veriyorlar. Ikisini ayni anda yapan da var, yoneticiyim de B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 sizin orada apartman varmı la ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 kaçak yapmıslardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 abi yalnız eğer sizin duvarlarda benimki gibi kağıttansa hakikaten felaket ses geliyor,sıradan konuşma ses tonu bile rahatsız etmesede duyuluyor.Hele topuklarına basa basa yürürse birisi resmen kafana balyozla dan dun vururmuşçasına rahatsız ediyor. birde bebek varsa uyanıyodur vs.hani sana haksızsın falan demiyorum saat 7.30da istediğin gibi gitar çalmak gayet hakkın ama gerçekten kağıt gibi duvarları olan evler bunlar. ses çıkınca yukardan vuran adamda almanyanın köylüsüdür heralde zaten.ama sen yinede bana kalırsa daha duyarlı davran.dediğim gibi senin suçun değil ama gerçekten kağıt gibi eski binaların duvarları ve rahatsız olunabiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 Theridone said: Ne guzel komsulariniz var ya, bana gelen kizlar ya sevismek istiyorlar ya da para veriyorlar. Ikisini ayni anda yapan da var, yoneticiyim de B)- rıdo resmini görmesek womanizer sanıcaz seni de ha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 adettendir http://oi45.tinypic.com/xqi78o.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 RamsesII said: Theridone said: Ne guzel komsulariniz var ya, bana gelen kizlar ya sevismek istiyorlar ya da para veriyorlar. Ikisini ayni anda yapan da var, yoneticiyim de B)- rıdo resmini görmesek womanizer sanıcaz seni de ha wumınayzır adam zaten (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 ramses, rıdonun durumu seni ağlatabilir sdsjadkljs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 Adam testesterondan oluşuyor. Fotolardan belli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 ramses ondan bağımsız olarak ağlıyo sanki sdfsd. üzülme bu kadar abi. mutluluğu bulacağına inanıyorum. burada bulamasan uzak doğuda bulursun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar