bingildak Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 başlık baya açıklayıcı. bol bol gastronomy kasabileceğimiz, yemek aralarında müze gezebileceğimiz, kısa ziyarette güzelce gezilecek avrupa ülkesişehri arıyoruz. 3 gecelik programda birden fazla şehir çok saçma geliyor ondan tek şehir dedim. tavsiyelerinizi alalım.
RamsesII Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 gastronomi demiş abi orta avrupada ne gastronomisi
Esh Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 ramses bi kenarda çükünü kendine saplayıp ölür müsün birader.
Lancelion Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 RamsesII said: gastronomi demiş abi orta avrupada ne gastronomisi NE
RamsesII Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 Ne adamsınız arkadaş cinsel içerik yok mesajda gene çüke müke döndünüz
DoGMeaT Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 bingildak said: başlık baya açıklayıcı. bol bol gastronomy kasabileceğimiz, yemek aralarında müze gezebileceğimiz, kısa ziyarette güzelce gezilecek avrupa ülkesişehri arıyoruz. 3 gecelik programda birden fazla şehir çok saçma geliyor ondan tek şehir dedim. tavsiyelerinizi alalım. kesinlikle floransa
Xaenin Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 http://www.figlmueller.at/files/figlmueller/fotos/restaurants/wollzeile/restaurant_wollzeile/DSC_0067.jpg Viyana'dan geçip şuraya uğrayın, sonra nereye giderseniz gidin.
RamsesII Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 Olm fransayı orta avrupa diye kabul etmemişim onu dışarı itiyorum öyle söylüyorum orta avrupa diye
DoruK Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 yukari avrupaya gidin ordan afrikanin sagina gecersiniz
Xaenin Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 Floransa ile Fransa'yı birbirine katarak bir topicte iki kere gümledin Ramses.
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 figlmüllerdeki schnitzelin aynısını yapıyoruz biz yolunuz düşerse izmire :D
RamsesII Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 abi floransa orta avrupa mı? İtalya deyince güney avrupa diyorum ben
Xaenin Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 Fistan said: figlmüllerdeki schnitzelin aynısını yapıyoruz biz yolunuz düşerse izmire :D Düşerse direk gelicem de, Figlmüllerdeki patates salatasını da yapınız o zaman.
KidLazer Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 zamanını almanyada harcama da nereye gidersen git.
senko Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 RamsesII said: gastronomi demiş abi orta avrupada ne gastronomisi O_o
fizban Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 barselona. birkac tane gercekten cok guzel mekan tavsiyem de olur.
RamsesII Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 bence de barcelona.Hem huzurlu hem sıcak. Mis gibi yer abi. Yeme içme olayı da güzel.Rose cava nın tadı hala damağımda o neydi be (Can Paixano diye bir yer)
Xaenin Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 RamsesII said: abi floransa orta avrupa mı? İtalya deyince güney avrupa diyorum ben Bana patlatmışsın gibi geldi bi anda Ramşo kusura bakma o zaman, ben popişkomdan anlamışım.
RamsesII Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 Senin canın sağolsun xaeninciğim ne demek
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 patates salatasında en iyi annem, onun da iznini alamadık
Patice Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 Xaenin said: http://www.figlmueller.at/files/figlmueller/fotos/restaurants/wollzeile/restaurant_wollzeile/DSC_0067.jpg Viyana'dan geçip şuraya uğrayın, sonra nereye giderseniz gidin. Patates salatası (kalpkalpkalp)
Öne çıkan mesajlar