bingildak Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 başlık baya açıklayıcı. bol bol gastronomy kasabileceğimiz, yemek aralarında müze gezebileceğimiz, kısa ziyarette güzelce gezilecek avrupa ülkesişehri arıyoruz. 3 gecelik programda birden fazla şehir çok saçma geliyor ondan tek şehir dedim. tavsiyelerinizi alalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 Roma veya barcelona kardeş.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 orta avrupa ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 gastronomi demiş abi orta avrupada ne gastronomisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 ramses bi kenarda çükünü kendine saplayıp ölür müsün birader. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 RamsesII said: gastronomi demiş abi orta avrupada ne gastronomisi NE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 Ne adamsınız arkadaş cinsel içerik yok mesajda gene çüke müke döndünüz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 bingildak said: başlık baya açıklayıcı. bol bol gastronomy kasabileceğimiz, yemek aralarında müze gezebileceğimiz, kısa ziyarette güzelce gezilecek avrupa ülkesişehri arıyoruz. 3 gecelik programda birden fazla şehir çok saçma geliyor ondan tek şehir dedim. tavsiyelerinizi alalım. kesinlikle floransa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 http://www.figlmueller.at/files/figlmueller/fotos/restaurants/wollzeile/restaurant_wollzeile/DSC_0067.jpg Viyana'dan geçip şuraya uğrayın, sonra nereye giderseniz gidin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 Olm fransayı orta avrupa diye kabul etmemişim onu dışarı itiyorum öyle söylüyorum orta avrupa diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 hayat çok mu güzel lan :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 yukari avrupaya gidin ordan afrikanin sagina gecersiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 doya doya barcelona Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 Floransa ile Fransa'yı birbirine katarak bir topicte iki kere gümledin Ramses. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 figlmüllerdeki schnitzelin aynısını yapıyoruz biz yolunuz düşerse izmire :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 abi floransa orta avrupa mı? İtalya deyince güney avrupa diyorum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 Fistan said: figlmüllerdeki schnitzelin aynısını yapıyoruz biz yolunuz düşerse izmire :D Düşerse direk gelicem de, Figlmüllerdeki patates salatasını da yapınız o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KidLazer Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 zamanını almanyada harcama da nereye gidersen git. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 RamsesII said: gastronomi demiş abi orta avrupada ne gastronomisi O_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 barselona. birkac tane gercekten cok guzel mekan tavsiyem de olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 bence de barcelona.Hem huzurlu hem sıcak. Mis gibi yer abi. Yeme içme olayı da güzel.Rose cava nın tadı hala damağımda o neydi be (Can Paixano diye bir yer) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 RamsesII said: abi floransa orta avrupa mı? İtalya deyince güney avrupa diyorum ben Bana patlatmışsın gibi geldi bi anda Ramşo kusura bakma o zaman, ben popişkomdan anlamışım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 Senin canın sağolsun xaeninciğim ne demek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 patates salatasında en iyi annem, onun da iznini alamadık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patice Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 Xaenin said: http://www.figlmueller.at/files/figlmueller/fotos/restaurants/wollzeile/restaurant_wollzeile/DSC_0067.jpg Viyana'dan geçip şuraya uğrayın, sonra nereye giderseniz gidin. Patates salatası (kalpkalpkalp) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar