Cthulhu Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 Ne alayım? Elimizde foxoffer'dan aldığımız kameralar var ancak gümrük bokuna 75$lık kamera geliyor 200$a. Bir daha aynı kazığı yemek istemiyoruz. Yurt içinden çözebileceğimiz, mümkün olduğunca küçük, kendi ekranı da olan ve hd çekim yapabilecek, gece patlamayacak, çok güneşli havada sapıtmayacak bir kamera arıyorum. sadece ön çekim yapacak, gps modülü olmasına gerek yok. Tavsiye bekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 fake taxi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 gopro (:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 sony action cam ve gopro en iyileri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 abi arabaya gel beni çal diyecek bir kamera almak istemiyoruz. bi de 225$a çok diyorum siz diyorsunuz 700 liralık kamera al 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 inca webcam+raspberry al sana ucuz sistem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 100 tl 49 .90 konusun anlasin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komodo Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 Yurt içi değil ama incelemelerine bakarsan gayet güzel alet. sj1000 http://www.dx.com/p/sj1000-5mp-cmos-1080p-hd-140-degree-30m-waterproof-sports-cycling-diving-dvr-w-hdmi-tf-black-231368 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VazgectimSenden Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 Bu neden bu kadar ucuz? http://www.bulabilirim.com/hd-dvr-2.5-lcd-ekran-arac-ici-kamera-tr-172.html Hiç denemedim o yüzden soruyorum. HD diyor sonuçta.. Neyi kötü? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 bitrate yerlerdedir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 ginaly said: inca webcam+raspberry al sana ucuz sistem. bu gayet iyi cozum, biraz ugrasacak adam lazim iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar