Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

[NWN] Baslamak istiyorum


rApbOyZ

Öne çıkan mesajlar

Oyunun orjinalini alman gerekiyor,ayrıca aylık bir ücret ödemiyorsun,bağlanıp istediğin servera giriyorsun,bu aralar 7 gün 24 saat süper bir server da oynuyorum,orjinalini satın almak ise çok öyle pahalı değil hemde oyun için değer :)[signature][hline]Dance with me,lampy!!
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

bu arada oyun mmorpg değil, uo gibi birşey bekleme yani.. ;)[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki:
People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

allah allah bende mi oynasam ne :) beyler şu multiplayer oynayanlar biraz gazlasın :) neler lazım nerelerde oynanır oynayan çok kişi varmı diğer oyunlarla kıyaslamalar zevkleri single playerla alakalı mı sürekli oynamak gerekiomu yoksa haftada 1-2 gün de oynasak olur mu......[signature][hline]HisarOyun.Com&FrpNet.Net
CeyhunAlyeşil
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Bende diablo-uo-ko vs oynadım , bu oyuna arkadasım yeni gecti,onun tavsiyesi ile bende gecmek istiyorum ama ne bekliycez oyundan? :D
Arastırmadık gerci :utaniem: direk atladık.
Edit: Siteyi okuyorum,anladım tarzını :-)
[signature][hline]Name:Buzkirpisix
Nation:İnsan
Job:Rogue/Archer
Lvl:4x
Klan:
Server:Xiki


[Bu mesaj Buzkirpisi tarafından 19 Ocak 2005 00:27 tarihinde değiştirilmiştir]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
  • Yeni Oluştur...