Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

nişan mı :O

dusuncelihayvan

Öne çıkan mesajlar

dana22 said:

RamsesII said:

Off ya yurtdışında bu sevgililik işleri (yabancı hatunla yani) nası oluyo acaba bizim ülke kadar çetrefilli cins şekilde mi

kadin her yerde kadindir.hormon da her yerde hormon

degil.

ornek
rus/tatar sevgiliye kadinlar gununde, dogumgununde falan cicek almak zorundasin.
ama mesela kadinla sevgili oldun, yatiyosun, yatmayi gectim uyuyorsun beraber falan ama aramadin sormadin 2 hafta. kesinlikle geri arayip sen napiyosun, niye yok oldun. niye msj atmiyosun muhabbeti olmuyor. trip yasanmiyor.
hormon her yerde hormon degil.
Sosyal ağlarda paylaş

Marty said:

dana22 said:

RamsesII said:

Off ya yurtdışında bu sevgililik işleri (yabancı hatunla yani) nası oluyo acaba bizim ülke kadar çetrefilli cins şekilde mi

kadin her yerde kadindir.hormon da her yerde hormon

degil.

ornek
rus/tatar sevgiliye kadinlar gununde, dogumgununde falan cicek almak zorundasin.
ama mesela kadinla sevgili oldun, yatiyosun, yatmayi gectim uyuyorsun beraber falan ama aramadin sormadin 2 hafta. kesinlikle geri arayip sen napiyosun, niye yok oldun. niye msj atmiyosun muhabbeti olmuyor. trip yasanmiyor.
hormon her yerde hormon degil.

o ara meşgul oluyolardır ondandır o.
Sosyal ağlarda paylaş

aksine ihtiyacım yok

kuzenimle kaldığım ev iş yerine yürüyerek 30dk falan
ben kız arkadaşımla kalıcam diye her gün metrobüs dahil her gün 1 saat yola katlanıyorum.

sadece ayrı kalamıyorum hep bensiz ne yapar kafasındayım
evet önceden de bensizdi de düşünce tarzım bu
vicdan yapıyorum

neyse bu tavsiyelerle olacak iş değil yani şu an tek istediğim şey dışarıya olan ilgimi düşüncelerimin yok olması kendimi adamak onunla bir hayat fikrini benimsemek

işte bunu da gerçektne hissedemeyince de mutsuz bir evlilik olacak gibi geliyor insana.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...