Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 adam tabii long term olayına giremiyor ki hayranları sağolsun. olsun jaer ya ne yapalım kljdasklj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 Madcat said: scorch imza yaptım ha canım sıkıldı sdfsdg ahahah eyw :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 hipster kızın da aynı olur. erkeklerde de durum aynı, şey gibi bu cadde'de z4 bağırta bağırta geçerken vay hayvan fln deriz ama içten içe o arabayı isteriz ya, aynı hesap. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 Ha bu arada, Aslında isteği gezmek tozmak olup da, sevgilinin/eşin suyuna gitmek için evcimen kadın rolü oynayan ama içten içe mutsuz olan bilenen kadının da kafasızlığına ayrı şaşıyorum. E git o zaman kendi kafanda birini bul. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 senko said: hipster kızın da aynı olur. erkeklerde de durum aynı, şey gibi bu cadde'de z4 bağırta bağırta geçerken vay hayvan fln deriz ama içten içe o arabayı isteriz ya, aynı hesap. demek sende z4 olsa bağırtıcan caddeye gidip Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 heralde lan yoksa niye alıyorsun o arabayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 du ben 2.el z4'lere bakıyım bi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 ben yapmam la öyle bişi, bi kere camdan kolu kafayı çıkarıp laf atmıştım ama dgfdgdgfdgfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 o kadar para alıyon hala 2.el mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 senko said: du ben 2.el z4'lere bakıyım bi önce git de bi pc al be. yok donuomuş da bilmem ne. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 Madcat said: o kadar para alıyon hala 2.el mi [klişe] böyle böyle zengin olunuo demek ki [/klişe] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 bunun parası çenesinde ya karı gibin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 dana22 said: RamsesII said: Off ya yurtdışında bu sevgililik işleri (yabancı hatunla yani) nası oluyo acaba bizim ülke kadar çetrefilli cins şekilde mi kadin her yerde kadindir.hormon da her yerde hormon degil. ornek rus/tatar sevgiliye kadinlar gununde, dogumgununde falan cicek almak zorundasin. ama mesela kadinla sevgili oldun, yatiyosun, yatmayi gectim uyuyorsun beraber falan ama aramadin sormadin 2 hafta. kesinlikle geri arayip sen napiyosun, niye yok oldun. niye msj atmiyosun muhabbeti olmuyor. trip yasanmiyor. hormon her yerde hormon degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 Madcat said: bunun parası çenesinde ya karı gibin skldjsaldksj aslında şizofrenmiş mesela düşünsene :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 Marty said: dana22 said: RamsesII said: Off ya yurtdışında bu sevgililik işleri (yabancı hatunla yani) nası oluyo acaba bizim ülke kadar çetrefilli cins şekilde mi kadin her yerde kadindir.hormon da her yerde hormon degil. ornek rus/tatar sevgiliye kadinlar gununde, dogumgununde falan cicek almak zorundasin. ama mesela kadinla sevgili oldun, yatiyosun, yatmayi gectim uyuyorsun beraber falan ama aramadin sormadin 2 hafta. kesinlikle geri arayip sen napiyosun, niye yok oldun. niye msj atmiyosun muhabbeti olmuyor. trip yasanmiyor. hormon her yerde hormon degil. o ara meşgul oluyolardır ondandır o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 dogmeat kadin uzmaniymis ya la. kadinlari kadinlardan daha iyi taniyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 tatar candır ya hem et işinden, börek işinden de anlar miss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 senko said: tatar candır ya hem et işinden, börek işinden de anlar miss şiborek.. kobete.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 15 sayfa olmuş konu nerde lan ben evleniyom o zaman hadi bye :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 yok yok evlenme. yürümez o iş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 önce bi mastürbasyon çek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 mastürbasyon'un fiili yapmak. doğrusu mastürbasyon yap olcaktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 evlenme abi sen. Sadece bir kadına(tek cinsellik manasında demiyorum maneviyatı da var) ihtiyacın olduğu için birlikte gibisin bu hatunla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 aksine ihtiyacım yok kuzenimle kaldığım ev iş yerine yürüyerek 30dk falan ben kız arkadaşımla kalıcam diye her gün metrobüs dahil her gün 1 saat yola katlanıyorum. sadece ayrı kalamıyorum hep bensiz ne yapar kafasındayım evet önceden de bensizdi de düşünce tarzım bu vicdan yapıyorum neyse bu tavsiyelerle olacak iş değil yani şu an tek istediğim şey dışarıya olan ilgimi düşüncelerimin yok olması kendimi adamak onunla bir hayat fikrini benimsemek işte bunu da gerçektne hissedemeyince de mutsuz bir evlilik olacak gibi geliyor insana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patice Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 senko said: tatar candır ya hem et işinden, börek işinden de anlar miss Benim tatar bi arkadaşım var. Kız manken gibi. 1.78 boy, zerafet akıyo kızdan.. Ama gülünce gözleri yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar