senko Mesaj tarihi: Şubat 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2015 ahahahahhaahhaa run time error iyiymis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Şubat 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2015 Bi süre boyunca nişan düğün yüzük müzük topakları açmayın, uplamayın lan yaza nişan var diyodum, ayrıldık bugün amk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SIKYAHONAW Mesaj tarihi: Şubat 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2015 I feel you bro Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2015 DRaGoN_SLaYeR said: Bi süre boyunca nişan düğün yüzük müzük topakları açmayın, uplamayın lan yaza nişan var diyodum, ayrıldık bugün amk. wtf tabii hikayeyi bilmeden iyi mi oldu kötü mü oldu yorum da yapılmaz gerçi ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Şubat 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2015 RamsesII said: ula yazılımcı kızlara karşı hiç tecrübem yok nası yaklaşacam bilemiyorum. Diğerlerine karşı bir know-how var sıkıntı yok da bunu elden kaçırmasam bari... Help me pati ruhu help me yazilimci kizin da erkeklerle tecrubesi yoktur. saldir direkt. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2015 RamsesII said: ula yazılımcı kızlara karşı hiç tecrübem yok nası yaklaşacam bilemiyorum. Diğerlerine karşı bir know-how var sıkıntı yok da bunu elden kaçırmasam bari... Help me pati ruhu help me abi önce java falan birşeyler öğrenmeye başla. sonra seni biliyor sanar birşeyler der, çok ezik hissedersin sdfgdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Şubat 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2015 java python'a değmeden dil öğrenilmez de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Şubat 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2015 sana oyle bir instruction veririm ki deadlocka girersin diye fisilda kulagina Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 Size tavsiye, yazılımcı bir kız ile asla kod,programcılık vs üzerine konuşmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 yazılımcı hatunlar (coder'mış) pek sosyal olayları (fb,watsapp vs) sevmez falan diyor.Kendisi de hiç birini kullanmıomuş. Acaba beni mi kekliyor lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 of nası keklemiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 bayağı yemiş seni. ya da bizim yazılım departmanındakiler yazılımcı değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 havada dillemiş seni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 DRaGoN_SLaYeR said: Bi süre boyunca nişan düğün yüzük müzük topakları açmayın, uplamayın lan yaza nişan var diyodum, ayrıldık bugün amk. abi anlat hem rahatlarsın hem de bize bir haftalık konu çıkar tartışmalık.. bir WOT'da senden olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 RamsesII said: kekliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 vay be abi, benim gibi temiz anadolu çocuğunu buldu kekliyo tabi... Gene hüzüne boğulduk ne diyim :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 Tatar kızına noldu ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 evlenmiş diyolla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patice Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 DA2019 said: Tatar kızına noldu ya? :) İyi çalışıyo napsın.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 bir de tatarlar esasen sarisin mavi gozlu bir irktir..ole dusunun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 Patice said: DA2019 said: Tatar kızına noldu ya? :) İyi çalışıyo napsın.. E bizi tanıştırmıcak mısın? :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 Kıpçak/kuman onlar abi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 Patice said: DA2019 said: Tatar kızına noldu ya? :) İyi çalışıyo napsın.. resim gönderecektin de bakacaktık devrim arkadaşımıza layık mı diye ohooo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 yok valla annem babam tatar. annemin annesi tatar babasi muhtemelen azeri kokenli , babamin annesi babasi tatar.-ki bu tatar dediklerim direkt kirim gocmeni yani annemin babamin buyuk anne babalari kirimi hatirlayan insanlar- bana gelene kadar cok da baska kan karismamis.. geriye donuk 3 nesilde 5 kisi sarisin mavi gozlu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 soyle birsey iste genel yuz .. eskisehire bir gidin anlayacaksiniz ne demek istedigimi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar