Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Çevrenin her otu çöpü olumsuz eleştirmesi

fenn

Öne çıkan mesajlar

Çevremim özellikle büyüklerin her otu b.ku olumsuz eleştirmelerinden sıkıldım. Büyük diye bir şey demek istemiyorum ve arada kuşak farkı olduğu için dikkate almak istemiyorum ama bir süre sonra gına geliyor bu durumdan.

Ör: Senin çocuk çok yaramaz başkalarının çocukları öyle değil.
çocuğa bakarken yoruluyorum ve çocuk oyalıyor beni dediğimde " bi çocuk sende var sanki"
Başka bi konuda "sen küçükken çok yaramazdın 3-5 çocuğa bedeldin"
Senin yaptığın askerlik mi?
Senin çalışman çalışma mı?
Gereksiz bir sürü alışveriş yapıyorsun -uz
Senin araban kokuyor veya rahatsız
Falanca namaz kılıyor sen kılmıyorsun.
......
Sosyal ağlarda paylaş

fenn said:

applev0dka said:

bunca konuda kendini değiştiremeyeceğine göre çevreni değiştir.

Anne-baba-kayın.... gibi akrabalar.

Başka sıradan bi kişi olsa keşke

abi o zaman konusman daha kolay, ben buyum böyle kabul edin diyeceksin.

4-5 ayda bir eve gidiyorum, ilk günler bişey yok, sonra babam başlıyor bu saatte yemek mi yenir, bak ben kahvaltı ettim sonra bieşy yemedim, ben gençken böyle değildim.

diyorum senle ben farklı 2 insanız ben böyle yaşıyorum diye, yatışıyor :D

-seviyorum helva yicem de abi bunu neden problem yapıyorsun kendine.
-kokuyu sevmediysen 1 tane araba kokusu hediye et bana güzel koksun de
-kazandığım para ile ne istersem alırım de.

cunku insanlar tepeye çıkmayı sever, 2-3 kişi de oldular mı hele abooww, ezdirme kendini yani
Sosyal ağlarda paylaş

Certhas said:

*Senin araban kokuyor veya rahatsız

bu komik bir eleştiriymiş. rahatsızsa binmesin :)

Arabayı sattım kurtuldum daha neler neler.

pahalı, neden opel değil, neden garaja park etmiyorsun, şimdş vuracaksın, besmele çektin mi?, fazla hızlı gitme, cam suyunu neden çeşmeden koyuyorsun
Sosyal ağlarda paylaş

applev0dka said:

abi o zaman konusman daha kolay, ben buyum böyle kabul edin diyeceksin.

4-5 ayda bir eve gidiyorum, ilk günler bişey yok, sonra babam başlıyor bu saatte yemek mi yenir, bak ben kahvaltı ettim sonra bieşy yemedim, ben gençken böyle değildim.

diyorum senle ben farklı 2 insanız ben böyle yaşıyorum diye, yatışıyor :D

-seviyorum helva yicem de abi bunu neden problem yapıyorsun kendine.
-kokuyu sevmediysen 1 tane araba kokusu hediye et bana güzel koksun de
-kazandığım para ile ne istersem alırım de.

cunku insanlar tepeye çıkmayı sever, 2-3 kişi de oldular mı hele abooww, ezdirme kendini yani

-Sen böyle değildin bozuldun oluyor eğer ben kahvaltıda helva yemeği seviyorum dediğimde. Bir yemeğe acı dediğimde ise çiğ köfteyi acı acı yiyorsun bu acı diyorsun vs vs
-koku al desem. Bu kadar para kazanırken birde koku alayım sana. Git camide mendil aç diye laf gelmedi ama gelebilitesi var ve susuyorum uzamasın konu diye
-Ben kazanıyorum eşşek gibi ve harcıyorum dediğimde. Ben kötü mü söylüyorum, bunu kara günleri var. Bak tv de kredi kartı borcu olanlar var gör ibret al vs vs uzuyor konu ( Öyle çok alışveriş yapan biriside değilim -değiliz)
Sosyal ağlarda paylaş

Evliyim, ayrı evim var her iki aileden ayrı şehirde. Senede toplasan 15-20 gün görüşüyorum falan. 15-20 gün bile gitmek istemiyorum büyüklerin yanına artık. Fakat bayramlar vs mecbur gidiyorsun. Her bayram ve tatilde olan olumsuzluklardan gına geldi ve artık en sevdiğim zamanlar iş günleri oldu.

Bi insan iş günlerini sevip , bayram ve tatillerden tiksinir mi ! evet tiksinebiliyor

Keşke yarın iş olsada 6,30 kalksam gitsem işe
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...