Loex Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 hemen hemen herkes refleks olarak atatürkü savunuyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 millet saldırsın diye uğraştın, düzgünce cevap verildi şimdi de ağlıyorsun 2/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 Loex said: hemen hemen herkes refleks olarak atatürkü savunuyo mainle gel. Alt charla herkes idyotluk yapar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 nolmuş loex biyik miymiş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 Loex said: hemen hemen herkes refleks olarak atatürkü savunuyo hayır herkes objektif bir şekilde akla uygun cevap verdi. çünkü önümüze gelen önermenin doğruluğunu ve yanlışlığını kontrol edebilecek yeteneğe sahip insanlarız. cahilliğini mi örtmeye çalışıyorsun trolledim diyerek bilmiyorum. ama şayet gerçekten trolleyip bizlerin zihinlerindeki 'atatürk putunu' görmek ya da göstermek istediysen beceremedin. işin komiği kendinle çeliştin. objektif olmamakla suçladığın insanların objektif yorumlarını sadece kendi inandığın bir önerme (bizlerin atatürkü bu konuda mantığın direttiği ölçüde değil holiganı olduğumuz ya da putlaştırdığımız için savunduğumuz önermesi. ki öyle de bir şey yok bütünüyle ilgili durumu yorumladık dediğinin yanlış olduğu sonucuna vardık) ışığında yorumlayıp objektif olmadığımız sonucuna vardın. yani objektif olmadığımızı söylerken objektif olmadığının farkında bile değilsin. normalde gülerdim ama gerçekten üzüldüm senin için. şayet 13-14 yaşlarındaysan anlarım. o yaşlarda yeni okuduğum ya da keşfettiğim alanlarda bir metinden çağrışımlara dayalı çıkarımlar yapıyordum. hevesliydim çünkü yeni bir şey keşfetmek istiyordum ama bu yanlışa sürüklüyordu. okudukça anlıyor tabi insan hatalarını sonra düzeliyordu o yanlış. eğer yaşın gençse yılma çalış. hata yapa yapa öğreniyor insan hayat böyle. he ama artık belirli bir çizgiyi hem yaş hem zihinsel eğitim açısından geçtim diyorsan no offence ama bok geçmişsin. daha önce yazdığım gibi düşündüğün kadar zeki değilsin. hatta yukarıda açıkladığım üzere mantık açısından ironiksin. edit: ha bu arada yazmayı unutmuşum. ciddi bir tartışmada, özellikle tartışmanın temelini oluşturan tarafken bu şekilde bir trollük yapmak, hatta bu trollüğü 'sizi sınamak istedim ehehe' kafasıyla yapmak düpedüz terbiyesizliktir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loex Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 fak yine atatürk kazandı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 onca yazılandan hiçbi şey anlamadın di mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 Loex said: [ hatta "bank" ismide zamanında nerde olduğunu hatırlamıyorum ama avrupada köyün birinde meşhur zengin bi adam malzeme almaya giden köylülere bankda oturup para dağıtırmış. tabi faizle bank adı ordan gelmiş falan filan AHAHAHAHAHAHAHHAHAAHHAHAAHSDFAASDA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loex Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 bank bunk diye ses yapiyomus cuzdani para verirken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 Loex said: azcık trolledim tabi tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 adam cahillikten ölecek zaten beyler bide siz vurmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 Loex said: napolyon gibi şişirme bi subay olduğunu düşünüyorum atatürkün. bye Herşey bunla başlamıştı... http://en.wikipedia.org/wiki/Napoleon Balon dediği adam... (Wikiden solda dillerden Türkçeyi şeçip okuyabilirsiniz.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 jude law gibi atamız var değerini bilemedik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 Remus said: Loex said: napolyon gibi şişirme bi subay olduğunu düşünüyorum atatürkün. bye Herşey bunla başlamıştı... http://en.wikipedia.org/wiki/Napoleon Balon dediği adam... (Wikiden solda dillerden Türkçeyi şeçip okuyabilirsiniz.) o düşüncesi de wikide Napoleon'un sağda bulunan portresindendir bak diyorum. 'ikisi de elini ceketinin içine sokmuş... oha çok zekiyim!' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loex Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 buda çok ilginç http://en.wikipedia.org/wiki/Exploding_whale Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 bu adama sorsan messi futbolcu değil ve mason. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 Loex said: buda çok ilginç http://en.wikipedia.org/wiki/Exploding_whale bence de http://tr.wikipedia.org/wiki/Buda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 bu adama bu kadar cevab verilecek ne vardi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loex Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 arcane said: bu adama sorsan messi futbolcu değil ve mason. http://forward.com/workspace/assets/images/articles/w-...messi-080513.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 Oha Messi mason çıktı. @aquila Safım ben dayanamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loex Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 https://answers.yahoo.com/question/index?qid=20100904151745AA1soWI adı idiot who wants to learn gerçi ama Mustafa Kemal Atatürk.Hero or villain ? What you think and why? "he is a despicable villain to me.for what he has done to his people and the muslim world at large.he has thrown away decades of progress made by the ottoman empire,turning it into a useless capitalist society.because of him a once respectable and civilized(Islamically) society is now filled with vices and sins.he has bleached values of islam out of turkey,values tht at his time of leadership were already long gone in other parts of the world.thnks to him a fully structured,fully running islamic society tht is congruent with the golden past of islam was ruined forever.what is there to boast of a modern turkey?the capitalist society is just a mask of advancement and success.in time itll show its horrid true colour.see how rotten the modern society is.and here we are praising technology and modern marvels.what has it brought us?corruption,loss of morality,loss of values in society,destabalization of economy,poverty and much more.all owed to the capitalist society,to the fiat monetary system,central banks and governments which attaturk supported and hailed" bence güzel yazmış ama ben cahilim tabi bi hakkım yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 ne olur liseliyim de ve seni affedelim delikanlı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 Adamcağız ölene kadar devletçiliği uyguladı, liberal sisteme geçmek nasip olmadı kendisine. Tamam uğraşmıyorum artık bu sondu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar