Sequo Mesaj tarihi: Şubat 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2015 Ya varya 'türkiye üzerinde dış güçlerin oyunu' şu cümleye bayılıyorum :) Şu cümle tamamen cahillik kokuyor. O kadar cahillik kokuyorki kafa kesen ISIS den daha cahilce kokuyor. Ulan tüm dünya tanıdı türkleri bi siz kendinizi tanımadınız. Türk üstünde dış güce gerek yok ki. Türkü bırak tek başına karışma 2 ye bölünür kendini siker zaten. Şuanda olduğu gibi. Bırakın o yüzden dış güçlerin oyunu muhabbetini. Şuanda ve gelecekte her zaman rahatlık batacak türke. Atatürk bence suçludur ne gerek vardı vatanı falan kurtarmasına. Bence bi devletle anlaşıp vatanı satsaydı şuanda türklerin %100 ü daha çok putlaştıracaktı onu. Adam huzur sağladı ama türke huzur yaramaz. Ben olsam ingilizlerle anlaşırdım dolandırırdım türkleri. O zamanın tayyipi olur namım 1000 sene gitmezdi bu topraklardan. Bu ülkede hala Tayyipler, Sedat Pekerler ve mafya türleri kral oldukça kimse vatan kurtarmaz zaten. Kurtarsan ne olacak anana bacına söverler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loex Mesaj tarihi: Şubat 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2015 eldar said: Loex said: adam gibi de tartışılmıyo ki çoğu kişi snn be slk modunda bişiler yazıyo. şu forumdan belli ülkenin durumu düşünmeyen düşünemeyen o kadar çok insan varki biri de gelip ingilterenin o zamanda irlandayla sorunu vardı vay efendim sadece 5bin askeri vardı demiyo ki ne olursa olsun işgal edilen bi istanbuldan savaşmadan çekilmenin hiç bir açıklaması olamaz 55bin yunan askeri trakyadayken özellikle inb4 ne mutlu türküm diyene wuhuuuu atatürk den korktular paraları bitti asker kaybetmemek için çatışmaya girmeden çekiliyorlar. 1. Dünya Savaşı Avrupa halklarını tüketmişti. Artık savaş bitmişken amacı muğlak bir Anadolu macerası için kamuoyu desteği bulamazsın. Zaten Kurtuluş Savaşı'nın asıl başarısı buydu, olayı iyi analiz etti Mustafa Kemal. Müttefiklerin savaşacak takati yoktu, sadece iç karışıklıkları olan Yunanistan ordusuna karşı başarılı olmak yetecekti. Müttefikler arası görüş ayrılıklarından da faydalanıldı, İngilizlerden kazık yediğini düşünen Fransız ve İtalyanlar kamuoyunda artan savaş aleyhtarlığının da etkisiyle kolayca çekildi, hatta çekilirken mühimmat bile bıraktılar. İtalyanlar çok sayıda mühimmat, tüfek hatta uçak bile sattı Ankara hükümetine. Tabi herkes aynı derece vizyoner olmadığı için bizi yok ederler, direnemeyiz, manda olalım diyenler de oldu. Aynı şekikde, İstanbul hükümeti niye tek bir kurşun atmadan teslim olmak istiyordu? Çünkü moralmen tükenmişler, direnme halinde başarılı olacağı ihtimali bile aklına gelmiyor. Zaten bu bitik hali eski rejimin ortadan kaldırılmasını son derece kolaylaştırdı. Bu konuda okuduğun kitapların isimlerini çok merak ettim, buraya yazar mısın? istanbuldan ingilizlerin çekilmesi ile ilgili kitap okuduğumu söylemedim olsada okusam keşke istanbul dediğiniz yer yüzyıllarca dünya başkenti sayılmış doğu roma ardından osmanlı. Bu kadar kolay vazgeçilmesi saçmalık işgal edilen hiçbir şehir bu kadar kolay bırakılmaz I. dünya savaşını nerdeyse biz kazanmışız o zaman ittifak devletlerinin durumu dediğin kadarsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Şubat 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2015 savasta kazanan diye birsey olmaz, risk oynanmiyor orada. of kimlerle diyaloga giriyoruz ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Şubat 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2015 Off hiç bulaşmamak lazım sana ya çok fena durum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Şubat 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2015 ben 2 WOT döşedim bana mısın demedi. yol yakınken vazgeç kardeş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Şubat 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2015 Osmanlı'nın birinci dünya savaşını "kazanması" için en azından almanlarla beraber batı cephesini yarabilmesi lazımdı. Osmanlı Batı cehpesine adım atmadığı gibi istese de atamazdı zaten. Birinci Dünya Savaşı Batı cephesi'nde sonuçlandı, kurtuluş savaşı dediğimiz savaş savaşın genel gidişatıyla alakasız, genele oranla küçük çapta bir mücadele. Aslen de Yunanlar ile Türkler arasında. Bir yeri elinde tutamayacaksan en az hasarla oradan çıkarsın, bu saçmalık değil, aklın ve mantığın gereğidir. O yüzden İstanbul'u niye kurşun atmadan bıraktılar gibi bir soru anlamsız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Şubat 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2015 Ben rome total war oynarken ama tüm ordularımın öleceğini bilsemde o şehri savunuyom ki yeni ordu basıp savaştırınca en azından 3 5 adam az kalmış olsun.Bence sen haksızsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Şubat 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2015 atatürk masondu demek ingilizlerin attığı bir yem, kurduğu bir oyun hatta hedef şaşırtmadır. kütahya-eskişehir muharebelerini kaybeden, lozan'da musul-kerkük, 12 adaları ve özellikle kıbrıs'ı ingilizlere kendi elleriyle veren ismet inönü'nün neci olduğunu hiç düşündünüz mü ;) işte tarih böyle okunur arkadaşlar asdfasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Şubat 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2015 madalyonun bu yüzüne de bakmanı tavsiye ederim Loex ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loex Mesaj tarihi: Şubat 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2015 ingilizler niye böyle bi yem atmışlar peki onlara faydası ne ? ismet inönününde kesinlikle masum olduğunu düşünmüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Şubat 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2015 Paralel devletti ikisi de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Şubat 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2015 bu yemin neden atıldığını anlamak için sadece anglo-sakson yeraltı örgütlerini değil. abd'nin dış politikasına yön veren locaları ve büyük aileleri de iyice analiz etmek lazım. rotschild bugünün önemli ailelerinden evet. ama dünyanın ilk petrol rafinerisini kuran rockefeller ailesini unutmamak lazım. ingilizler neden musul-kerkük için istanbul'dan vazgeçmiş YA DA VAZGEÇMEK ZORUNDA KALMIŞ olabilir? işin içinde çok uluslu yapılar var. bu duruma ancak 'tezgah büyük usta' denilebilir... ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Şubat 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2015 öte yandan bugün atatürk mason muydu diye soru soruluyor ama ismet mason muydu sorusunu kimse sormuyor? sence de balık yemi yutmamış mı? ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Şubat 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2015 troll izi at izine karisti artik topicde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Şubat 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2015 Lancelion atatürkçü kafasıyla bakıyosun olaya ;) asdfasfasdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Şubat 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2015 Tarihi yeniden yazıcaklar, hatta bu kafalar liberalleri İngilterede 100 sene sonra tekrardan iktidar yapıcaklar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Şubat 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2015 Lancelion said: troll izi at izine karisti artik topicde ahahasd sumkurdum ya gulerken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Şubat 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2015 SodomVsGomore said: bu yemin neden atıldığını anlamak için sadece anglo-sakson yeraltı örgütlerini değil. abd'nin dış politikasına yön veren locaları ve büyük aileleri de iyice analiz etmek lazım. rotschild bugünün önemli ailelerinden evet. ama dünyanın ilk petrol rafinerisini kuran rockefeller ailesini unutmamak lazım. ingilizler neden musul-kerkük için istanbul'dan vazgeçmiş YA DA VAZGEÇMEK ZORUNDA KALMIŞ olabilir? işin içinde çok uluslu yapılar var. bu duruma ancak 'tezgah büyük usta' denilebilir... ;) tezgah büyük de olsa rockefeller ailesi o kadar zeki değil bu işleri tezgahlayacak kadar. çok daha eski köklü ve zengin aileler var göz önünde değiller sadece Many of these old line families see the Rockefellers as upstarts, as nouveau riche, not quite on the outside looking in, but definitely not socially acceptable without some reservations - except for their money, of course. Anyone who heard Nelson Rockefeller speak and compared his syntax to the polished charm of a Boston Brahmin will understand. There's a New England saying that "the Lowells only talk to the Cabots and the Cabots only talk to God." The Rockefellers just are not in this league. And if we may be excused a little gossip: we have been told by several establishment people that David Rockefeller is just "not too bright," and Nelson Rockefeller was the only man in America who could torture the English language to the extent of placing two "non sequiters" in one sentence. Antony Sutton. AMERICA’S SECRET ESTABLISHMENT Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Şubat 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2015 buyuk tezgah cozuldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Şubat 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2015 hayat bilgisi derslerinden fazla etkilenmiş ya türkiyenin istanbulun jeopolitik konumu dünynaın en iyisi :D:DD: ingilizler bi kere aldı mı niye bırakmış D:D:D: asya ile avrupayı baglıyoruz D:D:D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkwingduck Mesaj tarihi: Şubat 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2015 Ya o son pozu hep fotograf diye dusunurdum. Simdi video olarak gorunce daha da cok begendim. Saka maka adam baya baya yakisikliymis. Bir de tasidigi karizma, zeka ve konusma tarzi da eklenirse abov. Chickmagnet extreme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Şubat 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2015 Auril said: SodomVsGomore said: bu yemin neden atıldığını anlamak için sadece anglo-sakson yeraltı örgütlerini değil. abd'nin dış politikasına yön veren locaları ve büyük aileleri de iyice analiz etmek lazım. rotschild bugünün önemli ailelerinden evet. ama dünyanın ilk petrol rafinerisini kuran rockefeller ailesini unutmamak lazım. ingilizler neden musul-kerkük için istanbul'dan vazgeçmiş YA DA VAZGEÇMEK ZORUNDA KALMIŞ olabilir? işin içinde çok uluslu yapılar var. bu duruma ancak 'tezgah büyük usta' denilebilir... ;) tezgah büyük de olsa rockefeller ailesi o kadar zeki değil bu işleri tezgahlayacak kadar. çok daha eski köklü ve zengin aileler var göz önünde değiller sadece Many of these old line families see the Rockefellers as upstarts, as nouveau riche, not quite on the outside looking in, but definitely not socially acceptable without some reservations - except for their money, of course. Anyone who heard Nelson Rockefeller speak and compared his syntax to the polished charm of a Boston Brahmin will understand. There's a New England saying that "the Lowells only talk to the Cabots and the Cabots only talk to God." The Rockefellers just are not in this league. And if we may be excused a little gossip: we have been told by several establishment people that David Rockefeller is just "not too bright," and Nelson Rockefeller was the only man in America who could torture the English language to the extent of placing two "non sequiters" in one sentence. Antony Sutton. AMERICA’S SECRET ESTABLISHMENT trolldü gerçek oldu. abi nolur o yazdığımı ciddiye almamış ol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 rockefellergillerden dan kız alacaktık da zamanında araştırmıştım ordan kalma bilgiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 tezgahta limon satamaz adamlar o derece aptal ne tezgahı ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 dedelerinin ekmegini yiyolar iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar