Obscura Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 ayrıcada can u speak denmez do u speak denir :P *! uzaklaşır *[signature][hline]Absolut, 13 Aralık 2004 17:31 tarihinde demiş ki: Hayır fareden çok kokran biri değilim ama kulağımı burunumu yerse küserim :) [Bu mesaj Obscura tarafından 18 Ocak 2005 23:17 tarihinde değiştirilmiştir]
wildpervert Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 said: tunch, 18 Ocak 2005 22:56 tarihinde demiş ki: beni bide "l" yerine "L" yazanlar çileden çıkartıyor :D ah şimdi yazıyodum ağzını öpem :)[signature][hline]Boo
eldar Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 said: Norak, 18 Ocak 2005 22:42 tarihinde demiş ki: valla benim hayat ingilizce, o yüzden; dersler ingilizce, kitaplar ingilizce, bu sene bide üstüne ingiliz dili tarihi dersi aldım seçmeli oda inglizce, sınavlar ingilizce, sevdiğim müzik ingilizce, frp olayı ingilizce, bunun romanları ingilizce (bide daha ucuz), starwars ingilizce, oyunlar ingilizce, kazaadan dl ettiğim animeler japonca ama altyazıları ingilizce, bizim türkçe tvlerde semra hanım tipinden başka izlicek bişi pek olmadığı için izlediğim kanallar ingilizce, o ingilizce bu ingilizce :) ben severim ingilizceyi baya bi yani eheh, kendi kendime konuşurken bile ingilizce konuşup düşünüyorum baya bi süredir. ben memnumum şahsen. Türkiye'de yaşıyorsun değil mi?
trapt Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 ya herşeye tamam da bazıları gerçekten özenti...gırtlaklicam birini ama ne zaman -abi çok cix ya kopuyorum cool bişi diorum ki hay o cool lar.....töbe töbe yok aura süper orjinal bi yermiş --- abi süper orjinal nedir ya? 5 kuruş param yok fakir style oynuyoruz... gibi cümleleri bizzat duydum..ve anlam veremediğim acıdığım insanlar bunlar Allah sonlarını hayır etsin ne diim[signature][hline]I thought it would be nice to lie down and close my eyes It never occurred to me that I am already asleep
Le_Pyro Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Bir dili öğrenmek ile benimsemek arasında fark vardır.[signature][hline]Bir kişi hakkında karar verirken çok dikkatli olun, bir kalbin sakladığı şeyleri asla bilemezsiniz.
Bone Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 said: W3r3wolf, 18 Ocak 2005 19:53 tarihinde demiş ki: Ne oluyor lan burada! Yakarım lan!
Bone Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 said: Sly-One, 18 Ocak 2005 20:18 tarihinde demiş ki: klavyede yazarken v yerine w kullanılabilir resmi olmayan durumlarda.onun alakası yok.w çok daha rahat bir yerde çünkü. ee, cep telefonunda da yazanlar var ewet gibi. sonuçta kolaylık değil alışkanlıkla alakalı bilerek kullanılıyor yani[signature][hline]Beş Hececiler
lizardking Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 dünya dili bu dili kullanarak dünya üzerinde her yerde kabul görüyosun ... günlük hayata girmesi gayet doğal ...[signature][hline]
karpuz Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Dünya dili bu mu? Dünya'da en çok konuşulan dil Çince, sonra İspanyolca, sonra İngilizce. 3. yani sıralamada. Hadi çince konuşalım o zaman forumlarda? Dünya dili bu... Kapitalizmin, emperyalizmin bünyeyi nasıl sardığına şahit olunuz lütfen.[signature][hline]"Mph Rmph !!" Lamerlere Cevap Yok!
karpuz Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Bu arada Türkçe, en çok konuşulan diller sıralamasında Fransızca'dan hemen sonra 15. sırada yer alıyor.[signature][hline]"Mph Rmph !!" Lamerlere Cevap Yok!
lizardking Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 emperyalizm olması bütün dünyadaki geçerliliğini değiştirmez.. ingilizce bilirsen çinde derdini anlatabilirsin ama çince bilirsen sadece çinde derdini anlatabilirsin..ayrıca eğer dil bilmek emperyalizm kapsamına girecekse çince öğrenmekte kültür yozlaşması olarak sayılır ama böyle bişey yok.. her kesin birleşeceği nokta dillerin birbirine karışmamasının gerrekliliğidir..etik olarak doğrusu bu..ama genede ingilizce herkes tarafından konuşulması gereken bi dil...[signature][hline]
Slat Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 said: karpuz, 19 Ocak 2005 01:47 tarihinde demiş ki: Dünya dili bu mu? Dünya'da en çok konuşulan dil Çince, sonra İspanyolca, sonra İngilizce. 3. yani sıralamada. Hadi çince konuşalım o zaman forumlarda? Dünya dili bu... Kapitalizmin, emperyalizmin bünyeyi nasıl sardığına şahit olunuz lütfen. İlk olarak Dünya'da en çok konuşulan dil değil en çok yerde konuşulan dil önemlidir. Konumuzun emperyalizm ile yakından uzaktan ilgisi yoktur.. Emperyalizm, kolonicilikten yani sömürgecilikten gelir.. Dili ingilizceyle yozlaşan devletler, uzun süre ing veya abd'nin mandası olmuş devletlerdir..[signature][hline]Touch of death is never gentle...
Sly-One Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 bi de bizim gibi sömürge olmadan ingilizceye özenen milletler war ki hepsinden beter salaklardır.[signature][hline]abeo nihilum demonstrere quod abolesco dum te defendo
Disappear Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 said: karpuz, 18 Ocak 2005 19:43 tarihinde demiş ki: Özellikle "v" yerine "w", "k" yerine "q" kullananlar gerçekten beni çileden çıkarıyor... Ne biçim bir özentiliktir, aklım almıyor... benimde eskiden benide sarmisti bu "l" harflerini buyuk yazma hastaligi ama allahima sukur cabuk kurtuldum ve tiksiniyorum o gunku hallerimden[signature][hline]duty ... honor ... courage... *cough* semper fiiiii....
elaidi Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 en çok konuşuluyo olmanın bi anlamı yok.. söylenildiği gibi en çok yerde anlamı oluyo.. senin ülken 1 milyar insan.. tamam iyi güzl hoş en çok türkçe oldu.. ama 1 milyar nüfuslu türkiyede de avrupada da afrikada da avustralyada da ingilizce konuşuluyo.. ama türkçe konuşulmuyo.. noldu şimdi ne anladım ben bundna? ayrıca karpuz ciddi anlamda burada ihtilal hazırlığı yapmaya başladığını düşünmeye başlicam.. nolsa.. BAKIN İŞTE EMPERYALİZM FETHETTİ BİZİ!! bakın işte hede bakın işte bödö.. geç bunları ya.. neyin emperyalizmi alla aşkına.. bilen biliyo her fırsatta çığırmaya gerek yok.. [signature][hline] Üzüntü kendi kendini giderir, ama mutluluğun tam zevkini çıkarmak için onu paylaşacağınız birinin olması gerekir. Mark Twain maybe I always knew my fragile dreams would be broken for you.. [Bu mesaj Xaer_Aloneheart tarafından 19 Ocak 2005 05:01 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj Xaer_Aloneheart tarafından 19 Ocak 2005 05:05 tarihinde değiştirilmiştir]
Mave Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 en çok konuşuLması kişi sayısı iLe mi orantıLıdır yoksa konuşuLan üLke sayısı iLe mi ?[signature][hline]Arkamda yürüme, ben öncün olmayabilirim. Önümde yürüme, takipçin olmayabilirim. Yanımda yürü, böylece ikimiz eşit oluruz. Kızılderili Atasözü
DiabloTyrael Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Kültürsüzleştirme politikası. Yabancı dilleri aşırı kullanarak Türkçemizi katletmek iyi bir şey mi aslında ?[signature][hline]Tatil'deyim Tarih Türkler'de başlar---Pontus ve Bizans'ı Hortlatmak isteyenlere yanıt!---Türk Olmak---Vatan
Infarctus Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Lol benim nickim ingilizce değil türkçede değil LATİNCE lol[signature][hline]Kendin alabilecegin bir hakki asla ba$kasinin sana vermesine izin verme... Tıkla yada Clickle Pati Sözlük Infarctus
montezaus Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 said: Tarih_hastasi, 19 Ocak 2005 10:11 tarihinde demiş ki: Kültürsüzleştirme politikası. Yabancı dilleri aşırı kullanarak Türkçemizi katletmek iyi bir şey mi aslında ? ya masonlar ya da illuminati var bu işin ardında :) bir de şu var ki, herşey orjinaliyle güzel. Ben imzamı çokça liriklerden oluşturuyorum örneğin, bunları türkçeye mi çevireyim. Hadi onu geçtim, türkçe şarkı mı koyayım. Kendi ürettiklerimiz rezalet olunca, bunu yapanları da eleştirme hakkımız olmuyor ne yazık ki. Çoğumuzun imzası da birşeylerden etkilenerek yaratılmıştır ki nedense türkçe birşeyden etkilenen olmamış.[signature][hline]evryone expects u to perform but u cant. copy/paste but nothing happens. undo but cant undo. get text ha ha ha. Im a very busy person im srry youll have to wait until tomorrow or maybe the next day if u re lucky. if im lucky. if im lucky ill still be here. hello how are you is evrything **no more dinosaurs@ montezaus *** montezaus.deviantart.com
RedallHoor Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 No! no! Astronotsun dıen bır dın hocam vardı o bıle kaptırmıs mılletın kayıs kopmus haberı yok kımsenın
buw Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 said: lord_elvyn, 18 Ocak 2005 21:44 tarihinde demiş ki: @buw sanane denilecek yerler var denilmeyecek yerler var. bunları bilmek ona gore "sanane lafı cocuk işie" demek lazım gelir. sanane denilecek bir konu değil bu senin ne konuştuğun beni ilgilendirmiyor ama senin yüzünden gereğinden fazla özenti haxxxx0r türemesi ilgilendiriyor beni.Çok yazmak istiyorsan açarsız wordpadi yazarsın nasıl istiyorsan.
Penthesilea Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 said: Tarih_hastasi, 19 Ocak 2005 10:11 tarihinde demiş ki: Kültürsüzleştirme politikası. Yabancı dilleri aşırı kullanarak Türkçemizi katletmek iyi bir şey mi aslında ? Yabancı dil bilmek hakkında bir topic bu, o amaçla açılmış. Bence insan öğrenebildiği kadar dil öğrenmelidir, bu tam tersine kültürdür.[signature][hline]UO - Penthesilea, Archer Mage of Metalon SWG - Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Bounty Hunter Association WoW - Penthesilea, Night Elf Hunter of Anatolian Sunrise Xaer_Aloneheart, 18 Ocak 2005 22:33 tarihinde demiş ki: adam okulda yemek yerken Dela'ya nefretle bakıyo. madalyası var diye.. böyle bi adam işte..
Daniel Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Mesela bişey söylersin karşındaki sana okey veya ok der onun yerine tamam desin hastalık bu yani tedavisi bulunamadı daha.[signature][hline]Lathor Wyrm :)
Penthesilea Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 you're right[signature][hline]UO - Penthesilea, Archer Mage of Metalon SWG - Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Bounty Hunter Association WoW - Penthesilea, Night Elf Hunter of Anatolian Sunrise Xaer_Aloneheart, 18 Ocak 2005 22:33 tarihinde demiş ki: adam okulda yemek yerken Dela'ya nefretle bakıyo. madalyası var diye.. böyle bi adam işte..
Daniel Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 said: Penthesilea, 19 Ocak 2005 12:31 tarihinde demiş ki: you're right aha bitane daha :P[signature][hline]Lathor Wyrm :)
Öne çıkan mesajlar