forgiver Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 bi dk ar.gör dün sen öğrencin di mi her sene yenisi geliyor kendini yakma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 deadwoll said: Abi dilediğinizce takılabilirsiniz, relax bir topic ama arada hakkatten işime yarayacak bir şeyler de söyleyebilirsiniz. Cidden ihtiyacım var çünkü. Ne yaptıysam olmadı. Ortak arkadaşa sorma mevzuunu düşündüm de ortak arkadaş da kalbi kırılabilecek bir pozisyonda. İşin aslı ben o arkadaşı kırmak istemiyorum hatta öyle diyim. Yahu, anlamıyorum ki. Kız gerizekalı değilse, Sen attığı mesaja cevap vermez, aradığında açmazsan anlar. İlişki istemiyorum dediğinde anlar Seninle birlikte olmak istemiyorum dediğinde anlar Anlar ya her türlü Ayrıca seni seven kıza NO! dediğinde kırılacak. Bunun "kırılmadan" tek yolu kıza erkek arkadaş ayarlamak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 Dendi mi bilmiyorum, kızı çağır, dertleşme amaçlı gibi, otur platonik aşkını anlat, onu nasıl sevdiğini söyle, içip içip ağla fln ne blim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 Deadwoll tarlada geziyon abi sen kendini yakma sakın, potansiyelin çok yüksek wtf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borastus Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 burda tertemiz insanın dedigini yapabilirsin http://forum.paticik.com/read.php?20,4701589 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 bu arada şurada öneri vermeyen ivy yi kınıyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 Borastus said: burda tertemiz insanın dedigini yapabilirsin http://forum.paticik.com/read.php?20,4701589 tertemizinsan said: tertemizinsan arkanı dön omzunun ustunden haylaz bir bakış atıp kendi popona ufak bir şaplak vur,daha sonra tatlı bir göz kırp ve bu malı kolay vermem de Ahahah.:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 Kızın yanında osur, geğir ve burnunu karıştır. Bitmeyen ilişkinin ilacıdır bunlar. kökünden temizler ilişkiyi. (burnundan çıkan tatağı şöyle yüzyılın buluşu gibi incele ama) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 Karag8z said: Kızın yanında osur, geğir ve burnunu karıştır. Bitmeyen ilişkinin ilacıdır bunlar. kökünden temizler ilişkiyi. (burnundan çıkan tatağı yuvarlayıp koltugun kenarına sıkıştır ama) f'xed Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 arcane said: Saeros said: deadwoll said: Abi bir kıza kibarca şu an herhangi bir ilişki istemediğimi nasıl söyleyebilirim? bir ilişki istemiyorum lütfen sdfsdfsd sesli güldüm shdfuhasuh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 Bi insana ne isteyip ne istemedigini soylemek bu kadar zor olmamali ya. Kiz belki arkadas olmak istiyodur. Opmeye calisirsa "no" dersin olay biter. Arkadas da olmak istemiyosan , ignore edersin. Yok o kirilmasin bu kirilmasin derken "hayir" sozcugu dilimizden kalkti mk. Hayir demeyi ogrenin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 Erkeğin hayır diyemeyenine bişey olmuo da pek, kızın hayır diyemeyenine yazık oluo :| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 WaNTeD said: numaramı değiştirdim de gregonun numarayı ver lel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KidLazer Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 Erkegin hayir demeyeni bi bizim ulkede var zaten. Avrupada tiplerin hayir dedigi kizlari gorsen cukunu kesip dunyaya hayir dersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 Avrupa'nın ahlaksızlığı bu hep. Bir hanımefendiye No! denir mi hiç :| Şaka lan şaka denir tabii. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 2 boyuttan fazlası beni darlıyor de http://i.imgur.com/9baMkiS.jpg çok zorlarsa pis kokuyorsunuz dersin http://i.imgur.com/Lu7RGth.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 günde 14 saat asılan hentaici deil miydi bu? yanında karısı ütü falan yapıyo. sdfsdfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 wut? /facepalm o ne ya öyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 dünya masturbasyon şampiyonu adam inanmıyorsan bile saygı duy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 aklıma geldiği kadarıyla 2 kez yaşadım bu durumu.ilki 2 yıl filan peşimden koştu, platonik takıldı, araya mesafe girince unuttu gitti.ikinci daha beterdi, darlamadığı şekil kalmıyordu, ne kadar kendimi aşkı umursamaz şekilde göstersem de rahat bırakmadı.en son başka bir kızla görünce vazgeçti, baya bunalıma filan girmişti ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 Bi Grego vakası daha. Summon falan demişler anca gelebildim. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 fenn said: Başlık sahibi ilerde bir şey olabilir modunda bakıyor musun? Hayır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 Daesu said: bide böle söleyince geymisin diyolar bi gülme geliyo yok be kızım yaa.. canım cekse senın gibi 5 tanesini üst üste dizip milfoy gibi cıtırdatırım ama ugrasılcak kadın deilsin. diye devam edicen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 vala ben bu gey olayı filmlerde oluyo sanıyodum başıma gelince sadece "aa filmlerde oluyodu lagn" diye sırıttım egosu öle tırtkı işte anca bir gey bana hayır diyebilir kafasıyla yanıyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar