senko Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 çaya şeker koyarak kaybetmişsin sen zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Cigerim, askerde çay kazanla ve şekeri boca edilmiş olarak hazır geldiği için, kepçeyle bardağa dökülen o çayı seve seve şekerli içmek zorundasın. Benim 4 şeker tanımım takriben tahminden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 bardak metal miydi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 tabi ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Şapı hep çaya atıyorlar ya neden içtiniz :( Ayrıca nasıl içtiniz, ne yediniz kahvaltılarda merak ediyorum. Ben iki zeytin ve peyniri ekmekle gömüp kalkıyodum, yumurta falan yenecek gibi değildi. Acemilik tabi bu, ustada tost yapıyorduk dfsfad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 di said: Bana demis galiba. Sinirden delirdim ve yetkimi kotuye kullanarak sildim. Yasasin kotuluk. Interstellar filminde değiliz, benden sonraki mesajı tahmin edip sana laf atmam biraz zor kanaatindeyim. ETA: Abi asker kahvaltısı ya. Birileri ciddi ciddi planlıyordu bir de bunu yani, ama ne alakasız şeyler çıkıyor, yani sonuçta elde malzeme var, bu elde malzemeden bir menü oluşturuyor birileri ama olmuyor yani. Bir gün zeytin ezmesi ve şokella, öbür gün yumurta ve reçel, süt ve peynir falan derken ilginç eşleşmeler vardı. Ama orada yediğim ekmeğin tadını hiç bir yerde bulamadım o ayrı, böyle yuvarlak ekmekler yaparlardı tümen içindeki fırında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Vingthor said: yalnız seferberlikte falan çağırılmıyomuşuz. savaş çıksa yine fakirler ölcek ya ): yalnız o durumda savaşın sokağınıza gelmemesine dua etmeniz lazım. zira savaş zamanı, adamın elinde silah var, adam zaten savaşıo, olur da "savaşabilecek yaşta sokakta gezen, evinde oturan vb genç" görürse "bedelli lan bu bi de fakir diolar dalga geçiolar bizle" diyip alnına sıkması olası sdlsakdjasl friendly fire on biliosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 quixef said: di said: Bana demis galiba. Sinirden delirdim ve yetkimi kotuye kullanarak sildim. Yasasin kotuluk. Interstellar filminde değiliz, benden sonraki mesajı tahmin edip sana laf atmam biraz zor kanaatindeyim. Valla orasini bilmem de bi soguk dus falan alsan bi sakinlessen iyi olacak gibi zira sirf agroyu alayim da tartisma buyumesin diye yazdim onu lakin yaramadi. Haliyle geriye secenek olarak senin sakinlesmen kaldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 quixef said: Silphatos said: quixef said: Yani sakıncası yoktur derken çat diye askere alıcaz demek istiyolar bence Sadece bedelli degil askerligini yapan herkesdeki yazi bu, askeriyeyle alakan olmadiginin degisik bir yorumu Hem özel mesaj hem alıntı yapacak kadar heyecanlanman da ironiyle alakan olmadığının değişik bir yorumu. Askerliğimi Şırnak ta yaptım, Ziraat Bankası'nda değil. Dolayısıyla TCZB askerinin benim askeriyeyle alakam olmadığını söylemesi de ikinci katman ironi. Gift that keeps on giving. kes lan cepeg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Alintinseyi de sabah sicarken tabletten yanlislika om yapmisim once sonra bi de topice attim bilgilensin diye ama antipkk komandos cikti napak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rigby Mesaj tarihi: Şubat 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2015 Sağlam geyik yapmışınız, son gün diyerek... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2015 neyse arkadaşlar sonuç olarak askerliği gidip en az 180 gün yapanların bedellilere karşı olan nefretlerini bir kez daha gözler önüne sermiş olduk. şimdi bize ne yapmak düşüyor ? askerlik için kullanmadığımız 180 günü bahamalardamı değerlendirelim yoksa milano, londra, madrid falan oralardamı değerlendirelim ? sizin düşünceleriniz nedir ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2015 yozgata gidicem ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2015 mesela 180 gün carsıda gezebiliriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2015 Holy said: Şapı hep çaya atıyorlar ya neden içtiniz :( Ayrıca nasıl içtiniz, ne yediniz kahvaltılarda merak ediyorum. Ben iki zeytin ve peyniri ekmekle gömüp kalkıyodum, yumurta falan yenecek gibi değildi. Acemilik tabi bu, ustada tost yapıyorduk dfsfad yemedigim yemek yoktu askerde tabagımda 1 damla bırakmıyordum sabah ogle akşam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2015 180 gun bos gezicek paraniz kaldi mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2015 para var tabiki. sonucta kariyere ara vermedik, tekrar iş bulmak icin zaman harcamadım. para bizde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Şubat 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2015 Su topic askerde yemeklere neden sap konuldugunun cevabi oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4dv3nt Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 hala bedelli askerlikten yararlanmayıp son güne bırakmayı düşünen varsa son gün inanılmaz bir yoğunluk olabilir ve askerlik şubesinin çalışma saatlerinde işleminiz tamamlanamayabilir dram yaşamayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 bugün bir arkadaşım için gittik beykoz şubesine, oradakiler burası banka şubesi değil 5.30a kadar açık kalalım içerde 20 kişi dolsa, kapıları kapatırız dediler. inş son dakikaya bırakıp mağdur olmaz insanlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 öyle olacak zaten son gün bile o kuraldan çıkmazlar. ama onların hatası değil son güne bırakan kaşınmıştır zaten, hakeder baya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 Yarin dekontla 13:00 gibi kadikoy subesine gidicem. 5:30 a kdr biter umarim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 Hem son gun hemde 13.00 de gidicen hi? Ciddiysen senin icin baya heyecanli bir gun olucak sdsffs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 13 son gun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 Aa oyle miydi lan , o zaman yarin degil 13unde git kardes , heycan adrenalin olsun, hemde baya askerlik anisi birikir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar