Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bedelli Askerlik İşlemleri (Yapanlar Bir Baksınlar)

Buddha

Öne çıkan mesajlar

di said:

Bana demis galiba. Sinirden delirdim ve yetkimi kotuye kullanarak sildim. Yasasin kotuluk.

Interstellar filminde değiliz, benden sonraki mesajı tahmin edip sana laf atmam biraz zor kanaatindeyim.

ETA: Abi asker kahvaltısı ya.

Birileri ciddi ciddi planlıyordu bir de bunu yani, ama ne alakasız şeyler çıkıyor, yani sonuçta elde malzeme var, bu elde malzemeden bir menü oluşturuyor birileri ama olmuyor yani.

Bir gün zeytin ezmesi ve şokella, öbür gün yumurta ve reçel, süt ve peynir falan derken ilginç eşleşmeler vardı. Ama orada yediğim ekmeğin tadını hiç bir yerde bulamadım o ayrı, böyle yuvarlak ekmekler yaparlardı tümen içindeki fırında.
Sosyal ağlarda paylaş

Vingthor said:

yalnız seferberlikte falan çağırılmıyomuşuz. savaş çıksa yine fakirler ölcek ya ):

yalnız o durumda savaşın sokağınıza gelmemesine dua etmeniz lazım.

zira savaş zamanı, adamın elinde silah var, adam zaten savaşıo, olur da "savaşabilecek yaşta sokakta gezen, evinde oturan vb genç" görürse "bedelli lan bu bi de fakir diolar dalga geçiolar bizle" diyip alnına sıkması olası sdlsakdjasl

friendly fire on biliosun
Sosyal ağlarda paylaş

quixef said:

di said:

Bana demis galiba. Sinirden delirdim ve yetkimi kotuye kullanarak sildim. Yasasin kotuluk.

Interstellar filminde değiliz, benden sonraki mesajı tahmin edip sana laf atmam biraz zor kanaatindeyim.

Valla orasini bilmem de bi soguk dus falan alsan bi sakinlessen iyi olacak gibi zira sirf agroyu alayim da tartisma buyumesin diye yazdim onu lakin yaramadi. Haliyle geriye secenek olarak senin sakinlesmen kaldi.
Sosyal ağlarda paylaş

quixef said:

Silphatos said:

quixef said:

Yani sakıncası yoktur derken çat diye askere alıcaz demek istiyolar bence

Sadece bedelli degil askerligini yapan herkesdeki yazi bu, askeriyeyle alakan olmadiginin degisik bir yorumu

Hem özel mesaj hem alıntı yapacak kadar heyecanlanman da ironiyle alakan olmadığının değişik bir yorumu. Askerliğimi Şırnak ta yaptım, Ziraat Bankası'nda değil. Dolayısıyla TCZB askerinin benim askeriyeyle alakam olmadığını söylemesi de ikinci katman ironi. Gift that keeps on giving.
kes lan cepeg
Sosyal ağlarda paylaş

neyse arkadaşlar sonuç olarak askerliği gidip en az 180 gün yapanların bedellilere karşı olan nefretlerini bir kez daha gözler önüne sermiş olduk.
şimdi bize ne yapmak düşüyor ? askerlik için kullanmadığımız 180 günü bahamalardamı değerlendirelim yoksa milano, londra, madrid falan oralardamı değerlendirelim ?
sizin düşünceleriniz nedir ?
Sosyal ağlarda paylaş

Holy said:

Şapı hep çaya atıyorlar ya neden içtiniz :(

Ayrıca nasıl içtiniz, ne yediniz kahvaltılarda merak ediyorum. Ben iki zeytin ve peyniri ekmekle gömüp kalkıyodum, yumurta falan yenecek gibi değildi.

Acemilik tabi bu, ustada tost yapıyorduk dfsfad

yemedigim yemek yoktu askerde
tabagımda 1 damla bırakmıyordum sabah ogle akşam
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...