Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

abilerim

Llama

Öne çıkan mesajlar

bu remle

http://www.vatanbilgisayar.com/kingston-4gb-hyperx-savage-red-ddr3-1600mhz-cl9-pc-ram.html?OM.zn=category_top_sellers-21&OM.zpc=HX316C9SR/4

bu remin arasındaki fark nedir

http://www.vatanbilgisayar.com/kingston-4gb-hyperx-genesis-ddr3-1600mhz-cl9-pc-ram.html?OM.zn=category_top_sellers-21&OM.zpc=KHX1600C9D3/4G
Sosyal ağlarda paylaş

mavi overclock için daha uygun

kırmızı normal kullanım için daha uygun...

kırmızı daha cool duruyor hem :)

ayrıca kırmızı Compatible with H67, H97, P67, Z68, Z77, Z87, Z97 and H61 Intel chipsets, as well as A75, A87, A88, A89, A78 and E35 AMD chipsets

Mavi sadece intelle uygun bir ram
Compatible with Intel XMP auto-overclocking function (available with selected models)
1.7v–1.95v voltage range for dual channel applications for AMD based systems and Intel chipsets older than X58
1.65v voltage for triple channel Intel Core i7 9xx series applications
1.65v voltage for dual channel Intel Core i5 7xx series and Core i7 8xx series applications
Sosyal ağlarda paylaş

abi editörün dedikleri yanlış değil mi ya?

savage modeli yeni çıktı diye biliyorum ben oyuncular için.

normal takılcam dersen maviyi alıcaksın, hız aşırtma yapıcam diyosan performans istiyosan oyunlarda kırmızıyı alıcaksın.

genesis eski model savage yeni çıktı.
Sosyal ağlarda paylaş

tmm normalde ikisinede overclock yapılır ama yeni çıktı diye nasıl o daha iyi oyuncular için çıktı diyebilirsinki ? :D

ben bildiğimi referans vererek yazdım copypaste yaptım.

savage daha stabil bir ram yeni evet yeni nesil ürünleri destekliyor

Mavi ise eski ama daha iyi overclock oluyor overclock için ideal ram deniyor.

ama adam 1333 ten 1600 yapcam diyor ki xps lazim onun için gerek te yok genesis e

savage alması daha uygun zaten 1600mhz xps de olur diğertürlüde farketmez hiç olmassa stabil tüm anakartlarda.

Ayrıca genesis amd ve eski anakartlarda çok yüksek voltajlarda çalışıyor filan o yüzden amd desteklemiyor dedim gerek yok.

o yüzden ıhh söylediklerim yanlış değil.

Yani ben orda Savege modeilini kırmızıyı al diyorum zaten :)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...