benjani Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 o paraya 870m li bir Monster alabilirdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 İlk defa duydum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 ekran kartı harbiden sırıtıyo neden öyle satıyolar acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 Viktor hiçbirşey alınmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 Esh said: laurelin al :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 haahahah(:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 benjani said: bunlar 970m ama 900ler çıkınca 800'lerin eski fiyatına koymuşlar 800'ünde fiyatları düşmüştü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warhero Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 TheRiverBelow said: http://www.victor.com.tr/ viktor'dan(hehe) alınır mı yani laptop? Clickbait var! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 MasterHapLo said: http://www.phoenix.com.tr/ şöyle de bir şey var. Bizim arkadaş çalışıyor burada. Bu firma işte Fractal'ın distribütörlüğünü aldı da satışa başlayamadılar bir türlü. Benim de arkadaş çalışıyor burda dsfss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 güzel firmaya benziyo. orjinal bişiler yapmaya çalışıyolar en azından. toplama makineye 2 yıl garanti vermek zaten olay. yoksa aynı paraya hatta daha azına toplarsın o makineleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxigenous Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 2 sene garanti zorunluluk zaten? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 tamam da ahmet pazarlama değil yani garantiyi veren. firma veriyo toplayıp. yoksa ben de şahıs olarak aynı makineyi toplarım yani daha ucuza. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 abi teşekkür ederim herkese ya. monster almak istedim de, güvenemedim ne bileyim. sonuçta dünya markası diye gezinen vestele ev sahipliği yapan bi ülkeyiz. bide adamlarda BEN İYİ MARKAYIM diyen logo yok, hiç birinde. herkes arial, tahoma ile firma ismi yazıp logomuz var diye dolanıyo. bak mesela ferrari'ye; AT. adamlar at koymuş. ama araba yapıyo. yersen. yemem. at eti yemediğim için de monster almadım zaten. xunn said: Viktor hiçbirşey alınmaz. http://i.imgur.com/txPUWjW.jpg edit: bide o phoenix iyiymiş ya. logo var. desktop'ı güncellicek olursam PHOENIX ALINIR MI isimli bi dönüş yapabilirim buraya. lel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 monstera guvenmeyip victor mu aldin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 msi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 monster'a güvenmeyerek hata yapmışsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 abi aldım artık ya, çok intense bi andı yani karar anı. kenan ışığın sorduğu "mangalı yellemek yerine hangi alternatif elektronik aleti kullanırız?" sorusuna elektrik süpürgesi diyen çocuk gibi hissettirmeyin bana şimdi. :( http://youtu.be/5x29ug8gV5M?t=41s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 Sad but true, Pis kazik yemisin msi dan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 viktor un sattiklari clevo/sager in urunu degil mi yahu? monster da msi barebone la clevo/sager satiyor zaten. Cok farklari yok yani. Belki customize secenek cesitleri farklidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 aynısını dedim. clevonun makineler iyi yani, hddsi rami farklı olsa ne olur olmasa ne olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar