MrMedia Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 sanırım sezon bitti hbo.com a baktımda oda 56. bölümde kalmış ne bilim[hline]Freeware.WeB.Tr IpAdresimNe.Com Matrix Code System Komiter Gosudarstvennoi Bezopasnosti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeLi_CeVaT Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 said: jankis, 06 June 2003 21:27 tarihinde demiş ki: niye bu başlık vizyon bölümünde değil !?[hline]things you own end up owning you (tyler durden) konu açıldığında vizyon bölümü yoktu :) gözden kaçmış sonra da..[hline]get bored.. icq: 67083813 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Biraz sonra orjinal dublajsız başlıcak 5 dk sora[hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 rofl nazilerin başı schilinger öldü :)[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 oha beecher da öldü :) sanıırm bitiyo dizi[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 beecher ölmedi be sıkmayın (:[hline]Freeware.WeB.Tr IpAdresimNe.Com Matrix Code System Komiter Gosudarstvennoi Bezopasnosti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Onun sevgilis vardı ya herifin adı neydi işte o aşağı düştü öldü asd[hline]Freeware.WeB.Tr IpAdresimNe.Com Matrix Code System Komiter Gosudarstvennoi Bezopasnosti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 kellır diye okunan isimli şahıs öldü :)[hline]Aegean the Sazan King!!!(given by BabacumMostors) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeLi_CeVaT Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 said: DynamicK, 06 June 2003 22:26 tarihinde demiş ki: şu an bitmez biter abi niye bitmesin ki bu dizinin sonunu bağlayamazlar böyle belirsizlikle bitmesi lazım.belki de bitmemiştir ama agustus çok bi genel ve anlamlı konuştu bitişti bence o.sitede r.i.p. bölümünde keller vardı en son.başka ölen yok.bitti yani.. hem keller gitti cereal gitti schllinger oumar white morales said... bitmiştir bitmiştir..[hline]get bored.. icq: 67083813 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 ölenlere bakınca bariz bitti diyesi geliyor insanın gerçi son schillinger ve keller öldüü zaman bende biticek artık dedim ama oz bu belli olmaz kimler geldi kimler geçti ;)[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 bitmesin böhüüü hem yeni yüzlere açığız dimi :))[hline]Aegean the Sazan King!!!(given by BabacumMostors) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 pasifikteki medal of honorlu esas oğlan ozda ilk sezon finalinde yanan italyan elemanmış la Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 res olmuş ama olsun. Oz rulez! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 peeey, sene 2002 o zamanlar vizyon yok tabii, konu disinda konusuyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeLi_CeVaT Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 -- moved topic -- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 abi OZun ana kadrosundan nerdeyse bir tane adam yoktur sonradan kaliteli yapımlarda görmediğiniz, ben diziyi yıllar sonra ilk defa izlediğimde bir tane 'aaa şu herif "insert a popular figure here" değil mi ya' demediğim adam hatırlamıyorum :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeroWarden Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 Oz u halen daha izliyorum. 2. sezonu bitirdim 3 e başlıyorum. Tabi bu arada saitin ölmesi beecherin çocuğunun elinin kesilmesini felan izlemeden burda okuduğum için ne kadar üzülsem boş. Eskiden spoiler yokmuymuş be ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 o konuyu tamamen silmeli modlar veya usenmezlerse spoilera almalari lazim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 yanlış konuyu reslemişim, asıl vizyondaki diğer oz konusunda çok süper spoilerlarım var imzamda da gaming cv'm varmış resmen 2003de hahhaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bullbird Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 abi herşeyiyle harika bir dizi henüz bitiremedim 6x1 de cyril o'reilly nin kuklayla keller'a söylediği "what the fuk you looking at?" koparttı beni ya off mükemmel bir dizi şimdiye kadar izlemediğim için kendimi mağaradan çıkmış gibi hissediyorum sdfas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 bende izlerim o zaman flashforward bitince. 7 mbit internetim var artık nasıl olsa hemen iner ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 of hatırladım baştan izliyim ama okadar zenci küsküsü bi kere daha çekilirmi emin degilim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bullbird Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 ben düzenli bi halde seneden seneye izlemeyi düşünüyorum sdfdsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 süperdi lan bu adam :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bullbird Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 bence beecher ve ryan o'reilly süper.beecher'ın kafayı sıyırmaya yaklaştığı anlar harikaydı ya.robson'a yaptıkları sonra o gardiyanı tırmalaması falan süper.ryan'ın da zekası çok iyi.milleti birbirne düşürmede üstüne yok :P pancamo'nun da hakkını vermek lazım aksanı çok iyi adamın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar