Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

OZ

DeLi_CeVaT

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
said:
jankis, 06 June 2003 21:27 tarihinde demiş ki:
niye bu başlık vizyon bölümünde değil !?[hline]things you own end up owning you
(tyler durden)

konu açıldığında vizyon bölümü yoktu :)
gözden kaçmış sonra da..[hline]get bored..
Mesaj tarihi:
said:
DynamicK, 06 June 2003 22:26 tarihinde demiş ki:
şu an bitmez

biter abi niye bitmesin ki bu dizinin sonunu bağlayamazlar böyle belirsizlikle bitmesi lazım.belki de bitmemiştir ama agustus çok bi genel ve anlamlı konuştu bitişti bence o.sitede r.i.p. bölümünde keller vardı en son.başka ölen yok.bitti yani..
hem keller gitti cereal gitti schllinger oumar white morales said... bitmiştir bitmiştir..[hline]get bored..
  • 6 yıl sonra ...
Mesaj tarihi:
abi OZun ana kadrosundan nerdeyse bir tane adam yoktur sonradan kaliteli yapımlarda görmediğiniz, ben diziyi yıllar sonra ilk defa izlediğimde bir tane 'aaa şu herif "insert a popular figure here" değil mi ya' demediğim adam hatırlamıyorum :p
Mesaj tarihi:
Oz u halen daha izliyorum. 2. sezonu bitirdim 3 e başlıyorum. Tabi bu arada saitin ölmesi beecherin çocuğunun elinin kesilmesini felan izlemeden burda okuduğum için ne kadar üzülsem boş.

Eskiden spoiler yokmuymuş be ya.
  • 1 yıl sonra ...
Mesaj tarihi:
abi herşeyiyle harika bir dizi henüz bitiremedim 6x1 de cyril o'reilly nin kuklayla keller'a söylediği "what the fuk you looking at?" koparttı beni ya off

mükemmel bir dizi şimdiye kadar izlemediğim için kendimi mağaradan çıkmış gibi hissediyorum sdfas
Mesaj tarihi:
bence beecher ve ryan o'reilly süper.beecher'ın kafayı sıyırmaya yaklaştığı anlar harikaydı ya.robson'a yaptıkları sonra o gardiyanı tırmalaması falan süper.ryan'ın da zekası çok iyi.milleti birbirne düşürmede üstüne yok :P

pancamo'nun da hakkını vermek lazım aksanı çok iyi adamın
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...