forgiver Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 http://scontent-a-fra.cdninstagram.com/hphotos-xaf1/l/t51.2885-15/10932453_753323084763240_1372884425_n.jpg ithal takılın
jacabo Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 Theridone said: viskiyi kolayla içen yozgatlıdır Oha bildi
jacabo Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 En guzel salgamla oluyor bu arada viski Acili salgam
Fransuxa Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 ben tylol hot atıyorum viskinin içine mis.
dana22 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 Fransuxa said: ben tylol hot atıyorum viskinin içine mis. o dedigini bir yapip da moda haline getirebilseler ilac sektoru ihya olur
DA2019 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 forgiver said: http://scontent-a-fra.cdninstagram.com/hphotos-xaf1/l/t51.2885-15/10932453_753323084763240_1372884425_n.jpg ithal takılın Dasha da daş gibiymiş. http://instagram.com/p/qYmsu1ggi3/?modal=true
RamsesII Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 DA2019 said: RamsesII said: Abi sabah çakma hipster kılıklı bir adam metrobüste oturuyordu.Görünüş olarak tam bir kolpacıydı.Zaten bu yağmurlu havada beresinin altına taktığı büyük camlı güneş gözlüğünden anlamıştım ne mal olduğunu. Samsung S3-4 (neyse artık hatırlamıyorum) telefonuna bakarken açık uygulamalara tıkladı, telefonun sağ cenahında gördüklerim tam ibretlikti ; " tinder-okcupid-watsapp-facebook-blendr". Ula bizde kullanıyorduk ama böyle ekranlar arası geçişler ya da sürekli aktiviteler içinde olmuyorduk. Derken adam watsapp a tıkladı yazışmak için.Deniz'den mesaj gelmişti.Denizin profil resmi allahı var kumru gibiydi.Derken watsapp ana ekranına çıkıp aşağı yukarı kaydırmaya başladı, tam tamına 8 tane kızla konuşma penceresi vardı adamın!Tinderda blendr'da, okcupid'de boş yere takılmıyormuş allahsız.Bacaklarım boşalmıştı resmen, sinirle şapkamı ısırdım. Allahtan m.koyde iniyordum da daha fazla görmedim, kıskançlıktan biterdim... Abi sorması ayıp bu kadar detaylı nasıl görebildin adamın telefonundakileri? Yanak yanağa mı oturuyordunuz? Abi çocuk oturuyordu bende tepesinde ayakta dikiliyordum.Kabak gibi göründü telefon ekranı.Uzunçayır-mecidiyeköy arası baktım
Marty Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 abi benim de whatsappda en tepedeki is harici chatlerin disinda 11 tane hatun var. biri gorse akli gider, napiyor bu playboy der sover. ama aslinda durum hic oyle degil. 1i fasulye, 1i normal arkadas, 1i motor hediye vs bekliyor. gerisini de bir sekilde kusturmusum ilgilenmemisim ya da tanismisim bir sekilde gerisi gelmemis, hatun sklememis vs. orda da oyle bir durum vardir yani icin rahat olsun
senko Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 adam böyle şeyleri kafaya takıyorsa hiçbi zaman içi rahat edemez zaten sdf
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 RamsesII said: Abi sabah çakma hipster kılıklı bir adam metrobüste oturuyordu.Görünüş olarak tam bir kolpacıydı.Zaten bu yağmurlu havada beresinin altına taktığı büyük camlı güneş gözlüğünden anlamıştım ne mal olduğunu. Samsung S3-4 (neyse artık hatırlamıyorum) telefonuna bakarken açık uygulamalara tıkladı, telefonun sağ cenahında gördüklerim tam ibretlikti ; " tinder-okcupid-watsapp-facebook-blendr". Ula bizde kullanıyorduk ama böyle ekranlar arası geçişler ya da sürekli aktiviteler içinde olmuyorduk. Derken adam watsapp a tıkladı yazışmak için.Deniz'den mesaj gelmişti.Denizin profil resmi allahı var kumru gibiydi.Derken watsapp ana ekranına çıkıp aşağı yukarı kaydırmaya başladı, tam tamına 8 tane kızla konuşma penceresi vardı adamın!Tinderda blendr'da, okcupid'de boş yere takılmıyormuş allahsız.Bacaklarım boşalmıştı resmen, sinirle şapkamı ısırdım. Allahtan m.koyde iniyordum da daha fazla görmedim, kıskançlıktan biterdim... bir solukta okudum
forgiver Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 adriana hala iyi ya http://i2.wp.com/www.hotcelebshome.com/wp-content/uploads/2015/01/Adriana-Lima-1.jpg
RamsesII Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 kelly brook der çekilirim arkadaşlar. Toprak ana gibi kadın
arcane Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 RamsesII said: Abi sabah çakma hipster kılıklı bir adam metrobüste oturuyordu.Görünüş olarak tam bir kolpacıydı.Zaten bu yağmurlu havada beresinin altına taktığı büyük camlı güneş gözlüğünden anlamıştım ne mal olduğunu. Samsung S3-4 (neyse artık hatırlamıyorum) telefonuna bakarken açık uygulamalara tıkladı, telefonun sağ cenahında gördüklerim tam ibretlikti ; " tinder-okcupid-watsapp-facebook-blendr". Ula bizde kullanıyorduk ama böyle ekranlar arası geçişler ya da sürekli aktiviteler içinde olmuyorduk. Derken adam watsapp a tıkladı yazışmak için.Deniz'den mesaj gelmişti.Denizin profil resmi allahı var kumru gibiydi.Derken watsapp ana ekranına çıkıp aşağı yukarı kaydırmaya başladı, tam tamına 8 tane kızla konuşma penceresi vardı adamın!Tinderda blendr'da, okcupid'de boş yere takılmıyormuş allahsız.Bacaklarım boşalmıştı resmen, sinirle şapkamı ısırdım. Allahtan m.koyde iniyordum da daha fazla görmedim, kıskançlıktan biterdim... haklı davanda yanındayım kardeşim. lanet olası hipsterlar!
dana22 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 RamsesII said: kelly brook der çekilirim arkadaşlar. Toprak ana gibi kadın
RamsesII Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 arcane cim bi de adam metrobüste sigara falan sardı, öyle bir hipstervari arkadaş.Hipster makyajlı barzoya benziodu ben sana diyim.Güneş gözlüğü+ bere nedir lan
axedice Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 Ramses tamam yeter evini yıkacaksın adamın dur artık.. http://www.kotusozluk.com/img/2012/05/gozun-gotume-haski_1338156319.jpeg
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 yetmez ramses vur kel kalır işallah pis hipsterlar sakal kıran olurlar
di Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 "karı" Adamin kar dedigi mesajlari alintilayip dizeyim dedim de bitmek bilmedi. Ortaokulda dile dolasip da gitmeyen "amk" gibi bisey olmus artik heralde.
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 kara baktım seni gördüm sana baktım karı gördüm kjkjkj XDDD
di Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 Oh Yavuz. Cok tatli konusuyorsunuz kuzum. <3
Masakari Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 Senınki benden kara, vur belıne saksağan.
pontipati Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 RamsesII said: kelly brook der çekilirim arkadaşlar. Toprak ana gibi kadın 35 yaşında abi paris roxanne, hazal çağlar vs. varken bakılmaz
RamsesII Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 Paris roxanne standart abi, silikonlu o. Hazal Çağlar gayet iyi TR standartları üstü.Kelly ile kafa kafaya diyebilirim. Ama esas kartımı oynuyorum.Türk monica belluccisi : Asena Tuğal Türk kadınlarının top noktası...
Öne çıkan mesajlar