Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

bu ne ya

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
forgiver said:

http://scontent-a-fra.cdninstagram.com/hphotos-xaf1/l/t51.2885-15/10932453_753323084763240_1372884425_n.jpg

ithal takılın

Dasha da daş gibiymiş.

http://instagram.com/p/qYmsu1ggi3/?modal=true
Mesaj tarihi:
DA2019 said:

RamsesII said:

Abi sabah çakma hipster kılıklı bir adam metrobüste oturuyordu.Görünüş olarak tam bir kolpacıydı.Zaten bu yağmurlu havada beresinin altına taktığı büyük camlı güneş gözlüğünden anlamıştım ne mal olduğunu.

Samsung S3-4 (neyse artık hatırlamıyorum) telefonuna bakarken açık uygulamalara tıkladı, telefonun sağ cenahında gördüklerim tam ibretlikti ; " tinder-okcupid-watsapp-facebook-blendr".

Ula bizde kullanıyorduk ama böyle ekranlar arası geçişler ya da sürekli aktiviteler içinde olmuyorduk.

Derken adam watsapp a tıkladı yazışmak için.Deniz'den mesaj gelmişti.Denizin profil resmi allahı var kumru gibiydi.Derken watsapp ana ekranına çıkıp aşağı yukarı kaydırmaya başladı, tam tamına 8 tane kızla konuşma penceresi vardı adamın!Tinderda blendr'da, okcupid'de boş yere takılmıyormuş allahsız.Bacaklarım boşalmıştı resmen, sinirle şapkamı ısırdım. Allahtan m.koyde iniyordum da daha fazla görmedim, kıskançlıktan biterdim...

Abi sorması ayıp bu kadar detaylı nasıl görebildin adamın telefonundakileri? Yanak yanağa mı oturuyordunuz?

Abi çocuk oturuyordu bende tepesinde ayakta dikiliyordum.Kabak gibi göründü telefon ekranı.Uzunçayır-mecidiyeköy arası baktım
Mesaj tarihi:
abi benim de whatsappda en tepedeki is harici chatlerin disinda 11 tane hatun var. biri gorse akli gider, napiyor bu playboy der sover. ama aslinda durum hic oyle degil. 1i fasulye, 1i normal arkadas, 1i motor hediye vs bekliyor. gerisini de bir sekilde kusturmusum ilgilenmemisim ya da tanismisim bir sekilde gerisi gelmemis, hatun sklememis vs. orda da oyle bir durum vardir yani icin rahat olsun
Mesaj tarihi:
RamsesII said:

Abi sabah çakma hipster kılıklı bir adam metrobüste oturuyordu.Görünüş olarak tam bir kolpacıydı.Zaten bu yağmurlu havada beresinin altına taktığı büyük camlı güneş gözlüğünden anlamıştım ne mal olduğunu.

Samsung S3-4 (neyse artık hatırlamıyorum) telefonuna bakarken açık uygulamalara tıkladı, telefonun sağ cenahında gördüklerim tam ibretlikti ; " tinder-okcupid-watsapp-facebook-blendr".

Ula bizde kullanıyorduk ama böyle ekranlar arası geçişler ya da sürekli aktiviteler içinde olmuyorduk.

Derken adam watsapp a tıkladı yazışmak için.Deniz'den mesaj gelmişti.Denizin profil resmi allahı var kumru gibiydi.Derken watsapp ana ekranına çıkıp aşağı yukarı kaydırmaya başladı, tam tamına 8 tane kızla konuşma penceresi vardı adamın!Tinderda blendr'da, okcupid'de boş yere takılmıyormuş allahsız.Bacaklarım boşalmıştı resmen, sinirle şapkamı ısırdım. Allahtan m.koyde iniyordum da daha fazla görmedim, kıskançlıktan biterdim...

bir solukta okudum
Mesaj tarihi:
RamsesII said:

haklı davanda yanındayım kardeşim. lanet olası hipsterlar!
Mesaj tarihi:
"karı"

Adamin kar dedigi mesajlari alintilayip dizeyim dedim de bitmek bilmedi. Ortaokulda dile dolasip da gitmeyen "amk" gibi bisey olmus artik heralde.
Mesaj tarihi:
Paris roxanne standart abi, silikonlu o.

Hazal Çağlar gayet iyi TR standartları üstü.Kelly ile kafa kafaya diyebilirim.

Ama esas kartımı oynuyorum.Türk monica belluccisi :

Asena Tuğal

Türk kadınlarının top noktası...
  • Yeni Oluştur...