kermit Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 Viski kolayla içilir en güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 mevzu mu var beyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 kermit said: Viski kolayla içilir en güzel içine de buzu atıcan ki mmmmm harika Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 DoGMeaT said: mevzu mu var beyler abi bf4 de adam nick almış "mevzu1" diye ya öf sladjskaj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 ee ne olmus aldıysa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 RamsesII said: Abi sabah çakma hipster kılıklı bir adam metrobüste oturuyordu.Görünüş olarak tam bir kolpacıydı.Zaten bu yağmurlu havada beresinin altına taktığı büyük camlı güneş gözlüğünden anlamıştım ne mal olduğunu. Samsung S3-4 (neyse artık hatırlamıyorum) telefonuna bakarken açık uygulamalara tıkladı, telefonun sağ cenahında gördüklerim tam ibretlikti ; " tinder-okcupid-watsapp-facebook-blendr". Ula bizde kullanıyorduk ama böyle ekranlar arası geçişler ya da sürekli aktiviteler içinde olmuyorduk. Derken adam watsapp a tıkladı yazışmak için.Deniz'den mesaj gelmişti.Denizin profil resmi allahı var kumru gibiydi.Derken watsapp ana ekranına çıkıp aşağı yukarı kaydırmaya başladı, tam tamına 8 tane kızla konuşma penceresi vardı adamın!Tinderda blendr'da, okcupid'de boş yere takılmıyormuş allahsız.Bacaklarım boşalmıştı resmen, sinirle şapkamı ısırdım. Allahtan m.koyde iniyordum da daha fazla görmedim, kıskançlıktan biterdim... Abi sorması ayıp bu kadar detaylı nasıl görebildin adamın telefonundakileri? Yanak yanağa mı oturuyordunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 Fistan said: ee ne olmus aldıysa sanane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 He viskiyi sek, bilemedin tek buzlu içemeyenler, içine kola koyuyolar, ondan sonra ben bu kızı beğenmedim bilmemne. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 Sanane ? İstediğim şeyle içerim viskiyi Bugün vişne suyu ile deniycem hatta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 Dworgian said: DoGMeaT said: mevzu mu var beyler abi bf4 de adam nick almış "mevzu1" diye ya öf sladjskaj ATARMATİK de başarılı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 ahahsjkldhasldjas hayır zevkler konusunda elitistlik yapmak bayağı saçma ya manyak mıyım bir şey böyle yenir böyle içilir diyorlar diye sevmeden öyle içeyim? neyse gidip viski kola içeyim öğlen lkjkldjas (le cola ama. coca cola too mainstream) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 pazartesi pazartesi herkes erek halde mi gitti abi işe. bi rahatlayın kendinize gelin la, atara atar yapıyo herkes Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 Xaenin said: Fransuxa said: birleştirici güç olması gereken alan yetkililerinin ayrıştırıcı hale dönmeside tayyibin etkisi değilde nedir? di gelir laf söyler, xaenin gelir üyeye saldırır. vay arkadaş nası bi topluluk olduk biz. eskiden buraya bi karı resmi koyardık 6 saat evirir çevirir üstüne sigara yakardık mutluyduk huzurluyduk. bu ne muhafazakarlık lan? seviyeyi yükseltmeyin olm Abi ben bu olayı anlamıyorum. Şurada diyorum ki lan bu kız güzel değil bence, saldırı bana oluyo, OO PLAYBOY XAENIN OOO BİLMEMNE diye. Hadi tanıdığım sevdiğim adamlardan falan olunca diyorum ki abi ne alakası var, fikrimi söylüyorum, kızın memelerinden başka güzel bir tarafı yok diye konuşuyoruz. Sonra hayatımda iletişimim olmayan, imzasına siyasi görüşünü yazma gereği duyan hıyarın teki gelip zekadan yoksun şeyler yazınca tepki veriyorum, nasıl suçlu duruma düşüyorum çok ilginç. Eskiden buraya karı resmi falan da koyamazdınız, senelerdir savaşıyorum şu forumun içine sıçtınız abaza muhabbetinden her taraf yapış yapış oldu diye, hala "eskiden böyle değildi buralar" çekmeyin. Muhafazakarlık değil bu, kalite standardı yakalatmaya çalışıyoruz yönetim olarak ama eldeki malzeme belli olunca artık yapacak bir şey yok demeye başladık. Xaenin, eskiden konurdu abi hatırlamıyor musun emolar vardı bilmem neler vardı. eskiden muhabbetler de "çıkarmadan 5 nefessiz 25 buna ne binilir" zart zurt gibiydi. allah aşkına şunda bu kadar tepki gösterecek ne var? ha cidden diyorsan ki buna tepki gösterenler haklı, insanların zekasına hakaret de edebilirler, tamam diyeceğim. Fransuxa said: bu karı nası 95 li abi? nerde büyütüyolar bunları bunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 verse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 eskiden daha beterdi forum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 viskiyi kolayla içen yozgatlıdır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 hala viski icen corumludur.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 Akşam fantayla içicem viskiyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 bulamadım şimdi zaten silinmişti bazı başlıklar da misal nsfw spompas said: Masteis said: Llama said: bitiyorum şu giydiklerine ya niyeki onu emo diil sex böcei olarak düşün gayet iyi. evet yanıorm. http://forum.paticik.com/read.php?13,3128436,page=3 insanlar belki bi sigara yakacak sonra da olaysız dağılacak. doz kaçmadığı sürece ne gerek var hakarete, beğenmediysen de bas ünleme gitsin veya hiç girme başlığa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 tamam da forumda işi ne ne zevk alıyosunuz sizin patladıgınız kıza baskasının patlamasından Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 godosluk gibi bisey heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 farkli bir paylasim..kardeslik olsa gerek.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 nabıosun fistan kıza patlamadan önce sana daha önce birisi patladı mı diye soruyomusun? veya kızı alıp önce bekaret testine mi tutuyosun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 Şu abaza muhabbetini haklı çıkarma çabanız gerçekten takdir edilesi ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 bakirelik testi ne ya ahahahahasdfsgfd böyle bişi mi fdg ☐ Not REKT ☑ REKT Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar