Grego Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 Dworgian said: biz hep aynı şeyi diyoruz forum hep aynı şeyi diyor (ben demiyorum valla) adam hep aynı şeyi yapıyor. böyle bir döngü. kız arkadaşı da değerini bilsin tabii. adam sadakat timsali. aferin (tu) sağol panpa. bende o kadar ak kaşık değilim de, böyle en ufak birşeyde hemen etrafına meyleden arkadaşları kınıyorum, hepsine laflar hazırladım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 valla abi. şimdi şu durum da mevcut; eğer sen kız arkadaşından ayrılırsan yakın zamanda (hani allah korusun tabii de), çok yanacaksın şu zamanlara eğer ileriyi düşündüğün ciddi ilişki ise de burada bunları yazıp kendi kendine dinamit döşeme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 komşusu açken tok yatan grego Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 forgiver said: "roket adam" said: senko said: Grego said: sektör gereği, iş için gün içinde muhatab olduğum kişilerin %90 bayan bilgisini not edelim. lan ben burda dudullu sanayii'nin ortasında, yokluktan routerlara kız ismi vermeye başladım. şirketin en güzellerinden biri benim sanırım :/ adam muhattabım %90 kadın diyor... ahahahahahahahahahah mühendisliğin kaderinde var kimya ve çevre mühendisliği hariç makine inşaat hariç hepsi güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 yok herşey normal. yanlışı olan saklama ihtiyacı duyar kanımca. zaten çok abartarak bu mesaj yada mail sahiplerini de rencide etmiyorum, ne olur ne olmaz diyerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 network & yazılım müh. öneririm gençler kızı bırak insanla muhattap olamıyorsunuz mail ile yazıştıklarım insan mı bot mu bilmiyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 Forumdaki bayanlara göz kırpıyorum diyor, bakın bana pm atabilirsiniz sizleri de rencide etmem diyor. Çakaaaaalllll Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 Telefonda sayfa arası geçiş yapacağım diye heyecandan hep yanlış sayfalara gitti elim, hâlâ umut yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 senko said: network & yazılım müh. öneririm gençler kızı bırak insanla muhattap olamıyorsunuz mail ile yazıştıklarım insan mı bot mu bilmiyorum... Bizim burada IT takımında senin şu genellemeni alıp yere vuracak insanlar mevcut. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 axedice said: Forumdaki bayanlara göz kırpıyorum diyor, bakın bana pm atabilirsiniz sizleri de rencide etmem diyor. Çakaaaaalllll "lar" mı? sdjkaljaskldj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 Bırakın şimdi mühendisliği falan abi 300 kişi çıkarsa alalım mızrakları geçide gidelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 Holy konuşsun la kimya mühendisi adam, anlatsın ortamı nasıldı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 axedice said: Forumdaki bayanlara göz kırpıyorum diyor, bakın bana pm atabilirsiniz sizleri de rencide etmem diyor. Çakaaaaalllll bak nasıl hemen tuzla koşa koşa gelmiş. god damn kabzıdays. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 Grego evlilik düşünüo musun sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calvaria Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 Bir gregoyla kör mizrak olayi daha mi, pfff yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 RamsesII said: Holy konuşsun la kimya mühendisi adam, anlatsın ortamı nasıldı? bazik. (çoksıkıldım:/) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 ne iyi etmişimde topiği açmışım. bıngıldak arada bir ortamı bozucak kelimeler etmese daha burada ne saplamalar, tokatlamalar, mermer dövmeler meydana gelicek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 pati de ne çelik bilekler varmış bea Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 Grego said: şimdi agzedis gelecek ego şişiriyor diyecek ama, bu başka birisi zaten. diğerleriyle alakası yok. ya kızın gözlerine bant çek paintten sonra koy işte şekli şemalı nasılmış görelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 gözlerine bant mı iyice BDSM ye bağladınız ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 foruma bağış yapın bari de size bir doldur boşalt bölümü eklesinler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 ihtiyaç olan oraya girer, çıkar - kasmaz. böyle spoiler falan çok uğraştırıyor, özgürce hayvanlaşamıyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 Oooo bdsm alırım bi dal. Fifty shades of grego Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 abi yemin ediyorum yüzünü kapatsan bile buradakiler kızın kıvrımlarından, kolundaki benden kim olduğunu bulup buraya koyar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 tek pixeli yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar