Fransuxa Mesaj tarihi: Şubat 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2015 bu karı nası 95 li abi? nerde büyütüyolar bunları bunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Şubat 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2015 hep vardı ki bunlar internet yoktu eskiden siz görmüyodunuz çok fazla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Şubat 1, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2015 siz pc ye bübü derken biz seksi fotoları faxla gönderirdik. çizik çizik çıkardı ama neyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Şubat 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2015 internet vardı ama facebok ve kameralı telefon yoktu dışardaki 95 lilerin çoğu böyle zaten 5 sene once de boyleydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Şubat 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2015 http://photos-e.ak.instagram.com/hphotos-ak-xfa1/t51.2885-15/10865024_1033668353326052_440126514_n.jpg ısırırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Şubat 1, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2015 ben sağdakini keser buzluğa koyarım. boş vakitlerimde çıkarırım buzdan karşısında iki duble viski içerim. sek. buzsuz. sıcak. sonra uyurum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2015 95li dedigin gelisimini tamamlamis oluyo su an, neyine sasirdin, sanki kiz 13 yasinda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Şubat 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2015 2 ölçek rus yazıyorum abi sana gece yatmadan alırısn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Şubat 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2015 bu koyduğunuz kızın ismi cismi nedir? Ablanın fiziği inanılmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Şubat 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2015 Dizinde yara falan var. 4/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Şubat 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2015 şu da 95li falandır oyumu buna veriyorum http://pbs.twimg.com/profile_images/530859500257820672/3tMCsu2B.jpeg https://pbs.twimg.com/media/B0o0e43CUAEo6dF.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Şubat 1, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2015 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nazca Mesaj tarihi: Şubat 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2015 Kesin birinin sevgilisidir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JrStorMesT Mesaj tarihi: Şubat 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2015 2005 yılında değiliz abi, 95'li olması niye bu kadar garip kaçıyo. Gayet 19 yaşında en çıtır zamanlarındalar şu an. Hani yılları karıştırdıysanız diye bi hatırlatayım dedim. 85-88 arası nesil için hala çocukmuş gibi geliyo olabilir, ama yaşlanıyoruz, kabul edelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Şubat 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2015 Konulari acarken azcik zeka belirtisi gosterseniz, "OHA KARIYA BAK OHS 95'li mi bu simdi" demek yerine azcik icerik uretip sonra koysaniz fotograflari ne konu kitlenecek ne sizin basiniza bisey gelicek de iste ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Şubat 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2015 95li kiz 20 yasinda abi. 16 yasinda falan olsa hep beraber sasirirdik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Şubat 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2015 Bu fotografi konulan hatun unlu biri mi yoksa listenden birilerinin fotograflarini gelip ulu orta koyup sonra video ile pompa fantezisi mi yapiyosun acep konu sahibi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2015 IYY SEVİYE PLS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Şubat 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2015 tam donu siyirmistim. cok vakitli uyardin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2015 ben işimi çoktan bitirmiştim bile B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Şubat 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2015 Esas şaşırılması gereken olan 95lilerin 20 yaşında olması. 95li nasıl 20 yaşında olur arkadaş !!!!!!!!!!!!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Şubat 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2015 hiç ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Şubat 1, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2015 di said: Bu fotografi konulan hatun unlu biri mi yoksa listenden birilerinin fotograflarini gelip ulu orta koyup sonra video ile pompa fantezisi mi yapiyosun acep konu sahibi ? genel yönetici dediğin muhattap olmaz beğenmediği konuyu siler geçer konuya yorum yazmaz veya yazdığı yorumdan bilimsel bi sonuç çıkarabilirsin. bu ne abi? bu nası yorum? lütfen birazcık daha ulaşılmaz ol. ben seninle burda polemiğe girmek istemiyorum ki zaten aklımdan da genel yönetici ile polemiğe girmek bile geçmemeli. hayatım 12 senedir paticikteyim bir kere genel yöneticinin profiline girmedim uzaktan bile görmedim. konuma yorum yapmış genel yönetici. yakışmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Şubat 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2015 yeni turkiye, yeni paticik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Şubat 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2015 burası garbage ya şunlar çok mu derin konular misal: şişliden pendike nasıl gidilir Kendra Sunderland'e Nasıl Destek Olabiliriz Erimeyen Dikiş İçerde Kaldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar