Sam Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2016 Yazar LOGH yazarı zaten, o da uzayda prusya vs abd gibi birşey yapmıştı. Tarihten çalışan konseptleri alıp, başarıyla harmanlıyor adam. Fanteziye kaçmadan, tarihi hissini verebiliyor ama tarihe bağlı kalmak zorunda olmuyor yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2016 birde "lusitania" diye bir yer gerçekte de var ama ispanyada roma eyaleti, bu gün ki portekiz, https://en.wikipedia.org/wiki/Lusitania yoksa daha ilk bölümden bariz bağıyor, bunlar bizans diye ama dedim bir şeylerimi atladım acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 6 ecbatana'daki olaylar ilginç gelişti, şişkoyu yağları kurtardı lol. kardeşi kudursun dursun oh oldu. ginkamen ile padişah arasında kalıp ezilecek net. etoile da ekibe katılır. ta ki sondaki "adada hazine var alıp ordu kuralım" saçmalığına kadar. hikayenin bütün ciddiyetini aldı götürdü bir anda. bütün bir arc hazine aramaya harcamazlar umarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 bu arada ilk sezonu seyrettim, gerçek büyük iş yapmışlar... japonlar bu tarza illa bir isim veriyordur ama ben bilmiyorum o yüzden bu tarz işlerden hoşlananlar kaçırmasın. birde niye böyle bir işin çevirisi yapılmamış acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akuma_Blade Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2016 Sam said: 6 ecbatana'daki olaylar ilginç gelişti, şişkoyu yağları kurtardı lol. kardeşi kudursun dursun oh oldu. ginkamen ile padişah arasında kalıp ezilecek net. etoile da ekibe katılır. ta ki sondaki "adada hazine var alıp ordu kuralım" saçmalığına kadar. hikayenin bütün ciddiyetini aldı götürdü bir anda. bütün bir arc hazine aramaya harcamazlar umarım. Abi sezonun 8 bölüm olacağından belliydi sonda da olsa kolpaya bağlayacağı. 13 olsa yine anlayacağım, 25 bölümlük seriye 8 bölümlük devam serisi nedir abi, açıklasın biri. Şimdi olacakları söyleyeyim, kesin seneye bir ara film duyuracaklar, akabinde de 3. sezon. İkinci sezonu da kesin ortamı boş bırakmayalım mantığıyla yapmışlardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2016 haydaa, cidden 8 bölümmüş işe bak. :/ ben de en az 12 olur diye onu geçer de daha açılır sanıyordum. üzdü şimdi. evet dediğin gibi olur umarım, böyle bırakmasınlar da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2016 geçen hafta korkuttu ama bu hafta güzel bağladı neyse ki, sonu da iyi bitti. boşuna endişelenmişim. :) ama heyecanlı yerde bitecek bu gidişle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2016 meh cliffhangde bıraktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar