Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bitaksi

Masticore

Öne çıkan mesajlar

http://3.bp.blogspot.com/-XW0xu1BFOh8/UaIj2K-7y-I/AAAAAAAAb1Q/eiy3RHsJjLM/s1600/bitaksi+kol.jpg

said:
30 Ocak – 28 Şubat tarihleri arasında farklı günlerde yapılacak PayPal ile ödenen 3 yolculuk 10’ar TL indirimlidir.

Kampanya, 30 Ocak 2015 16:00 – 28 Şubat 2015 23:59 tarihleri arasında geçerlidir.

İndirim sadece PayPal ile ödenen yolculuklar geçerlidir.

10 TL ve altında kalan yolculuklardan ücret alınmayacaktır.

10 TL üzeri yolculukların ödemesi, indirim miktarı düşürülerek tahsil edilir.

Eğer yolculuk tutarı indirim miktarının altında ise, kalan indirim tutarı bir sonraki yolculuklarda kullanılamaz.

Böyle bir kampanya var,haber vereyim dedim.

Donanimhaber'de tabi ki denenmiş ve sömürülmüye başlanmış çoktan...

Geçen kurdum bende ,çok pratik taksi bulamadıgın yerlerde ilaç ve taksiciye puan fln. verdiğin için genelde düzgün oluyor taksicileri. Daha da iyide olucak ileride...
Sosyal ağlarda paylaş

çünkü sen cağır'a basiyorsun yandex map'i kullanıyor application onun üzerinden gösteriyor o taksi sana dogru geliyor,görüyorsun... Çağırdın mı zaten taksicinin,tipini plakasını gösteriyor program.

Senin'de doğru cep telefonu-isim misim ile sisteme üye olman lazım
Sosyal ağlarda paylaş

gayet çatır çatır kullanıyorlarda
zaten konum attıktan hemen sonra arıyorlar,bazen salak tipler çıkıyo falan ya orası çok uzak gelemem diyor bi güzel azarlıyorum sfdsf
yağmurlu havada bakan yok tabi orası öyle.
ama çok izbe yerlerde hayat kurtarıyor içerenköy,küçükyalı çok rezalet taksi konusunda
Sosyal ağlarda paylaş

serjuhan said:

İki üç kere kullandım güzel valla.

Genel olarak taksiciler odası karşıymış ama kullanan taksiciler memnundu.

Karşılar cünkü pezevenkler düzgün hizmet vermek istemiyorlar. Sen puan veriyorsun taksiciye (yolu uzatti,kısalttı,iyiydi,kötüydü) onlarda ona göre mufakatlandırılıyorlar tabi.

Valla kız olsam kendi evimizin bildiği taksi duragından binmiyorsam bu programdan şaşmam. Tr'de kimin ne bok oldugu belli degil kim yaptıysa cok iyi dusunmus.
Sosyal ağlarda paylaş

Ben i20 kiralamistim elazig a gittigimde europecar dan. Full depo veriyolar araci, full teslim ediyosun. Benzinlige kadar gidebilecek mi stresi yok dfbs. Ne yaktigini da biliyosun net olarak.

Hedehodo rent a car dan cok daha ucuza geldi hem de. Gunluk 90 lira fln. 21k kilometrede fistik gibi daha galeri kokusu duran araba verdi adamlar. Dizel bi de.

Hayatta mahalle arasi rent a car dan arac kiralamam sdf.
Sosyal ağlarda paylaş

Benim için süper oldu. Şu an İstanbul'da 3000 takside varmış ama taksiciler çok kullanan müşteri yok sanki diyor genelde. Ben dün ödemeyi Paypal ile yaptım, 10 TL düştü mis gibi. Ayrıca Borusan bu tip ama çok özel bir servis başlatmış. 3 kasa bmw'yi taksi yapmış ve şöför tutmuş maaşlı. Sadece Borusan müşterileri çağırabilecekmiş o taksiyi, dün bindiğim taksici anlattı. Güzel bir servis.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...