Masticore Mesaj tarihi: Ocak 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2015 http://3.bp.blogspot.com/-XW0xu1BFOh8/UaIj2K-7y-I/AAAAAAAAb1Q/eiy3RHsJjLM/s1600/bitaksi+kol.jpg said: 30 Ocak – 28 Şubat tarihleri arasında farklı günlerde yapılacak PayPal ile ödenen 3 yolculuk 10’ar TL indirimlidir. Kampanya, 30 Ocak 2015 16:00 – 28 Şubat 2015 23:59 tarihleri arasında geçerlidir. İndirim sadece PayPal ile ödenen yolculuklar geçerlidir. 10 TL ve altında kalan yolculuklardan ücret alınmayacaktır. 10 TL üzeri yolculukların ödemesi, indirim miktarı düşürülerek tahsil edilir. Eğer yolculuk tutarı indirim miktarının altında ise, kalan indirim tutarı bir sonraki yolculuklarda kullanılamaz. Böyle bir kampanya var,haber vereyim dedim. Donanimhaber'de tabi ki denenmiş ve sömürülmüye başlanmış çoktan... Geçen kurdum bende ,çok pratik taksi bulamadıgın yerlerde ilaç ve taksiciye puan fln. verdiğin için genelde düzgün oluyor taksicileri. Daha da iyide olucak ileride... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ocak 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2015 paypal ile odeme nasi oluyo? hic kullanmadim ben bunu, ios interface'ten paypal ile odemeyi secioz mu nasi oluyo la bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ocak 31, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2015 cok basit kredi kartı,paypal vs.. yazıyor zaten ödeme alanında. Sadece paypal'a tıklayacaksın. Hiç tıklamadım orası ayrı :) ama saniyorum internetten alışveriş yapar gibi alıyorsundur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2015 Ne bu turkiye uberi mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ocak 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2015 bindigim taksinin hangisi oldugunu nerden biliyo app? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Ocak 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2015 taksiyi plaka ile yolluyo cunku binince de bindim diye basıyosun. ha dalga geciyosun heralde app i kullanıyomussun zaten asduhasf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ocak 31, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2015 çünkü sen cağır'a basiyorsun yandex map'i kullanıyor application onun üzerinden gösteriyor o taksi sana dogru geliyor,görüyorsun... Çağırdın mı zaten taksicinin,tipini plakasını gösteriyor program. Senin'de doğru cep telefonu-isim misim ile sisteme üye olman lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ocak 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2015 yok la binmedim hic bitaksi ile taksiye. bana taksicilerin smartphone kullanarak beni bulup gelmeleri cok degisik geliyo. taksici la bu. bas konus telefonu kullanir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2015 ekmek parası niye kullanmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ocak 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2015 Esas taksicilerin taksi kullanmasına şaşırıyorum çok acayip. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ocak 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2015 gayet çatır çatır kullanıyorlarda zaten konum attıktan hemen sonra arıyorlar,bazen salak tipler çıkıyo falan ya orası çok uzak gelemem diyor bi güzel azarlıyorum sfdsf yağmurlu havada bakan yok tabi orası öyle. ama çok izbe yerlerde hayat kurtarıyor içerenköy,küçükyalı çok rezalet taksi konusunda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Ocak 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2015 Bunun kari versiyonu olur yakinsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Ocak 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2015 İki üç kere kullandım güzel valla. Genel olarak taksiciler odası karşıymış ama kullanan taksiciler memnundu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ocak 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2015 fenn said: Bunun kari versiyonu olur yakinsa grindr var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ocak 31, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2015 serjuhan said: İki üç kere kullandım güzel valla. Genel olarak taksiciler odası karşıymış ama kullanan taksiciler memnundu. Karşılar cünkü pezevenkler düzgün hizmet vermek istemiyorlar. Sen puan veriyorsun taksiciye (yolu uzatti,kısalttı,iyiydi,kötüydü) onlarda ona göre mufakatlandırılıyorlar tabi. Valla kız olsam kendi evimizin bildiği taksi duragından binmiyorsam bu programdan şaşmam. Tr'de kimin ne bok oldugu belli degil kim yaptıysa cok iyi dusunmus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Ocak 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2015 Yakında takım elbiseli, kravatlı, düzgün traşlı, yabancı dili olan, kibarca konuşan taksicilere kadar gider bu. İşine gelmiyor taksicilerin bunlar. Ayrıca bu yaygınlaşırsa kazıklama olayı son bulur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Civcivhead Mesaj tarihi: Ocak 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2015 Gözünü sevdiğimin teknolojisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Ocak 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2015 Taksi kiralama firmalarınında olmalı. Adamlar arabayı kitliyorlar ve arabayı bozdun diye bi ton tamir parası alıyorlar senden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2015 Onu yasamamak icin europcar vs tarzi buyuk firmalari kullanican. Senet sepet olayi yok. Araclar kaskolu. Gunluk +10 lira veriyosun bi de mini hasar kaskodu da oluyo. Istersen arabayi yak, kullerini gotur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Ocak 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2015 Bunu öğrendiğim iyi oldu (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2015 Ben i20 kiralamistim elazig a gittigimde europecar dan. Full depo veriyolar araci, full teslim ediyosun. Benzinlige kadar gidebilecek mi stresi yok dfbs. Ne yaktigini da biliyosun net olarak. Hedehodo rent a car dan cok daha ucuza geldi hem de. Gunluk 90 lira fln. 21k kilometrede fistik gibi daha galeri kokusu duran araba verdi adamlar. Dizel bi de. Hayatta mahalle arasi rent a car dan arac kiralamam sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Şubat 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2015 Benim için süper oldu. Şu an İstanbul'da 3000 takside varmış ama taksiciler çok kullanan müşteri yok sanki diyor genelde. Ben dün ödemeyi Paypal ile yaptım, 10 TL düştü mis gibi. Ayrıca Borusan bu tip ama çok özel bir servis başlatmış. 3 kasa bmw'yi taksi yapmış ve şöför tutmuş maaşlı. Sadece Borusan müşterileri çağırabilecekmiş o taksiyi, dün bindiğim taksici anlattı. Güzel bir servis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2015 Sadece İstanbul mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar