pontipati Mesaj tarihi: Ocak 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2015 Evet sorum başlıktaki gibi. Uzun dönemli bir hedefiniz varken örneğin 20 kg vermek, araba almak vs. motivasyonunuzu nasıl koruyorsunuz? Hedeften kopmamak için neler yapıyorsunuz? :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Ocak 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2015 Willpower. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2015 uzun dönemli hedef koymayarak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Ocak 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2015 uzun dönemli hedeflerimi kısa dönemli küçük hedeflere bölüyorum onları yaptıkça motivasyon canlı kalıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2015 sdf fistanin dedigini diyecektim hedef fln koymuom motivasyona da gerek olmuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Ocak 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2015 Borclanmayinca olmuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Ocak 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2015 kendini zor duruma düşürerek. hedefin araba almak mı, çat alıyorsun borç harç. sonra sinir stres parasını ödüyorsun bir şekilde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ocak 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2015 rocky izlerim arada, gerekli motivasyonu veriyor. http://www.youtube.com/watch?v=1cgJte9iK1w Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ocak 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2015 Hedefim yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Ocak 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2015 Hedefler çok overrated bir konsept bence. Hayatta benim temel prensibim mutlu olmak. Hedef uzaklardaki dağlara göz dikmek olduğundan dolayı yol esnasındaki mutlulukları kaçırabiliyor insan. Kanserin çaresini bulmak gibi hedeflerim yoksa niye kendime para kazanmayı vs'yi hedef edineyim ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Ocak 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2015 ilk gazla bi süre devam ediyorum, sonra bu kadar sabrettim artık bırakmak olmaz deyip biraz daha devam ediyorum. Sonra da bırakıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Ocak 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2015 Şaka yaptım. Asla bırakıyorum, sabrediyorum çalışıyorum. Kendime sürekli hedefimi ve hedefime ulaştığımda ne kadar mutlu olacağımı söylüyorum. Çalışmaktan asla asla vazgeçmiyorum. Ancak zayıflar vazgeçer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Ocak 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2015 Off tamam. İlk mesaj doğru. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Ocak 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2015 2. mesajda 1. mesajın doğru olduğu anlaşılıyo 3. meseaj tamamen gereksiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2015 ivy said: Off tamam. İlk mesaj doğru. aci yok..aci yok.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ocak 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2015 küçük hedeflere bölüp onlarla uğraş 20 kg vermek istiyosan mart'a kadar 5 haziran'a kadar toplamda 10 kilo vermeyi, 2015 boyunca haftada en az 3 gün spora gitmeyi hedefleyebilirsin önce misal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2015 bir sonraki nefesi alicak motivasyonum yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VazgectimSenden Mesaj tarihi: Ocak 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2015 En başta herkesin hedefleri en azından istedikleri şeyler vardır ancak ben kendimi şu hedefim diye hiç koymadım ve koymuyorum. Üniversite sınavına girerken derlerdi ya sen odtüye çalış onu hedefle başka yer tutsun. Böyle şey olmaz bence.. Ben her zaman elimden gelenin fazlasını yaptım sonuçlara göre de kararlar verdim. Ha motivasyon apayrı bir konu. Şu an çalıştığım iş mesela motivasyon olmadı mı yandın. Ancak onu da olumlu ruh hali ile zinde tutabiliyorsunuz. Hayatınızı, yaptığınız işi sevmek ya da sevmeye çalışarak. Aksi takdirde imkansız gibi. Olumlu düşünün her zaman sonuç olumlu olacaktır :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2015 hedefle ilgili olmayan ne varsa onla mesgul olarak. parametreleri dogru ayarladigin vakit kendiliginden gidiyorsun zaten hedefe, sadece zaman gecmesi gerekiyor. o zamani da alakasiz ne varsa onunla olduruyorsun. yavas ama etkili. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cute Mesaj tarihi: Ocak 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2015 basit ya işini yap fazla düşünme, yoksa haklı çıkarsın :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mep Mesaj tarihi: Ocak 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2015 tam da bugün okudum al. http://www.wisdomination.com/screw-motivation-what-you-need-is-discipline/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Ocak 31, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2015 yazıda denileni yaptım demin, şimdi moladaydım iyi denk geldi :D yazı çok güzel terazine abandım (tu) said: In summary, motivation is trying to feel like doing stuff. Discipline is doing it even if you don’t feel like it. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Ocak 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2015 hedefe görede değişiyor bunlar. kilo,ders,para, araba ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ocak 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2015 Vazgeçeceğim zaman http://www.youtube.com/watch?v=yX39J_YyKbs izliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ocak 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2015 VazgectimSenden said: Olumlu düşünün her zaman sonuç olumlu olacaktır :) Özür dileyerek şu cümleye nah olacaktır demek istiyorum. Teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar